Muut kemikaalit

Kemiallisten pesuaineiden lisäksi Alfa Lavalilla on valikoimissaan muita separaattorin tehokkuutta parantavia kemikaaleja ja kemikaaleja juomaveden puhdistamiseen. Ne on kehitetty erityisesti käytettäväksi separaattoriemme ja veden suolanpoistolaitoksiemme kanssa.

Emulsion hajottajat

Alfa Laval toimittaa näitä emulsion hajottimia öljyn, veden ja lietteen emulsioiden hajottamiseen.

  • Alpacon 009 - Emulsion hajottaja vesipohjaiseen rasvanpoistoon, puhdistukseen ja prosessinesteiden jäähdyttämiseen.
  • Alpacon 204 - Vesipohjainen emulsion hajottamisaine, joka on tarkoitettu emulsioiden hajottamiseen öljyksi, vedeksi ja lietteeksi. Tuote tuottaa puhtaan kuivan öljyn ja puhtaan veden. 
  • Alpacon 205 - Vesipohjainen emulsion hajottamisaine, jolla emulsiot hajotetaan öljyksi, vedeksi ja lietteeksi, tuottaa puhtaan kuivan öljyn ja puhtaan veden.
  • Alpacon 300 - Vesipohjainen esikäsittelylisäaine, jonka tarkoituksena on hajottaa öljyisen veden emulsiot siten, että tuloksena on alle 15 ppm mineraaliöljyä sisältävää puhdasta vettä. Käytetään aina yhdessä Alpacon 302:n kanssa.
  • Alpacon 302 - Vesipohjainen saostusaine/lisäaine, jonka tarkoituksena on hajottaa öljyisen veden emulsiot siten, että tuloksena on alle 15 ppm mineraaliöljyä sisältävää puhdasta vettä. Käytetään aina yhdessä Alpacon 300:n kanssa.

Saostusaineet

  • Alpacon 017 - Tehokas saostusaine kierrätettyjen autonpesuvesien puhdistamiseen. Suunniteltu toimimaan optimaalisesti yhdessä Alpacon 029:n kanssa.
  • Alpacon 029 - Syövyttämätön emäksinen pH:n säätöaine raskasmetallien saostamiseen kierrätetystä autonpesuvedestä. Suunniteltu toimimaan optimaalisesti yhdessä Alpacon 017:n kanssa.

Kattilakiven estoaineet suolanpoistojärjestelmiin

Kehitetty juomavesisovelluksia varten

  • Alpacon Altreat 400 - Meriveden suolanpoistojärjestelmiin tarkoitettu kerrostumien estoaine, joka hillitsee epäorgaanisten kerrostumien, kuten kalsiumkarbonaatin ja magnesiumhydroksidin, muodostumista. KIWA:n ja NSF:n juomavedelle sertifioima.

How can we help you?Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Ota meihin yhteyttä

Käyttöturvallisuustiedotteet – Kemialliset tuotteet

Safety data sheetsHyödynnä kemiallisia tuotteita, jotka parantavat laitteiston suorituskykyä. Erikoistuotteet:

Voiteluaineet, puhdistusaineet – kalkinpoistoaineet, korroosionestoaineet, pH-stabilisaattorit, erotusaineet, liimat, kiillotusaineet – kunnostusaineet.

Etsi viimeisimmät päivitetyt käyttöturvallisuustiedotteet