Kemiallinenpesu

Cleaning-in-Place CIP

Laitteiston likaantuessa Alfa Lavalin CIP-järjestelmä mahdollistaa nopean ja helpon lämmönsiirrinten ja separaattoreiden pesun ilman laitteiston purkamista. Lisäksi Alfa Laval voi suunnitella mukautetun CIP-ratkaisun, joka sopii erityisesti käytettäväksi esimerkiksi suurten laitosten lämmönvaihdinratkaisuihin tai tiloihin, joissa tarvitaan räjähdyssuojattuja laitteita.

Pienemmät käyttökustannukset

Laitteen toistuvan ja tarpeettoman avaamisen välttämisen ansiosta sekä varaosien kulutus että puhdistukseen kuluva työtuntien määrä vähenevät merkittävästi.

Nopea ja tehokas puhdistus

Cleaning-in-Place CIP

Alfa Lavalin CIP-järjestelmät kytketään suoraan lämmönvaihtimen tai separaattorin liitäntöihin, ja ne kierrättävät kuumennettujen myrkyttömien pesuaineiden seosta, joka tehokkaasti poistaa kerrostumia, tuotejäämiä ja biologisia epäpuhtauksia. Näin laitteiston pinnat jäävät puhtaiksi ja suorituskyky palaa alkuperäisen mukaiseksi.

Modulaariset CIP-järjestelmät

Voit valita laajasta valikoimasta Alfa Lavalin CIP-moduuleja ja -järjestelmiä, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai kaikkein pienimpien moduulien kohdalla polyeteenistä.