Puhdistusaineet

Cleaning chemicals

Alfa Laval suosittelee epäpuhtauksien poistamiseen laitteiden pinnoilta erityisesti kehitettyjä myrkyttömiä puhdistusaineita, joiden ympäristövaikutus on vähäinen. Niitä on tutkittu perusteellisesti Alfa Lavalin laboratoriossa varmistaaksemme etteivät ne vaikuta tiiviste- ja lämmönvaihdinmateriaaleihin.

Valikoimaamme kuuluu erittäin tehokkaita happo- ja emäspohjaisia tuotteita useimpien likatyyppien poistamiseen, mukaan luettuina sekä pehmeät että kovat kerrostumat. Käsittelyn helpottamiseksi saatavilla on myös jauheita..

  • Alpacon-puhdistusaineet - Orgaanisiin happoihin ja heraan perustuva puhdistusainesarja, jonka ympäristövaikutus on erityisen pieni.

Alpacon Multi CIP Super - Puhdistusliuostiiviste, joka poistaa voiteluaine- ja polttoöljysuodattimiin mahdollisesti muodostuvat sitkeät kerrostumat.

Alpacon Degreaser - Erittäin tehokas vaaraton, vesipohjainen yleispuhdistusaine, joka sisältää uusiutuvista materiaaleista valmistettua BIOGEN ACTIVE® -seosta vaikuttavana aineena.

Alpacon Descalant - Erittäin tehokas vaaraton vesipohjainen puhdistusaine saoksen, magnetiitin, levän, humuksen, simpukoiden, äyriäisten, kalkkiruosteen ja muiden kerrostumien poistamiseen vesijärjestelmistä, kuten levylämmönvaihtimista, putkista ja separaattoreista.

  • AlfaPhos - Hapan fosforihappopohjainen pesuneste, joka on suunniteltu erityisesti metallioksidien, ruosteen, kalsiumkarbonaatin ja muiden epäorgaanisten kerrostumien poistamiseen.
  • AlfaNeutra - Vahva emäksinen pesuneste, joka on suunniteltu erityisesti käytetyn AlfaPhos-valmisteen neutralointiin ennen sen hävittämistä. 
  • AlfaCaus - Vahva lipeäliuospohjainen emäksinen pesuneste, joka on suunniteltu erityisesti biologisen aineen, rasvan, öljyn ja muiden orgaanisten kerrostumien poistamiseen lämmönvaihtimista ja niihin liittyvistä laitteista.
  • Alfa P-Scale - Hapan sulfamidihappopohjainen pesujauhe ja korroosionestoaine, joka on erityisen tehokas kalsiumkarbonaatin ja muiden epäorgaanisten kerrostumien poistamiseen.
  • Alfa P-Neutra - Emäksinen jauhe, joka on suunniteltu erityisesti käytetyn Alfa P-Scale -valmisteen neutralointiin ennen sen hävittämistä.
  • AlfaAdd - Neutraali lisäpuhdistusaine, joka on valmistettu eri tensidejä sisältävästä edistyksellisestä valmisteesta. Suunniteltu käytettäväksi AlfaPhosin, AlfaCausin ja Alfa P-Scalen kanssa.

 

   

How can we help you?Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Ota meihin yhteyttä

Käyttöturvallisuustiedotteet – Kemialliset tuotteet

Safety data sheetsHyödynnä kemiallisia tuotteita, jotka parantavat laitteiston suorituskykyä. Erikoistuotteet:

Voiteluaineet, puhdistusaineet – kalkinpoistoaineet, korroosionestoaineet, pH-stabilisaattorit, erotusaineet, liimat, kiillotusaineet – kunnostusaineet.

Etsi viimeisimmät päivitetyt käyttöturvallisuustiedotteet