Puhdistusaineet | Alfa Laval

Puhdistusaineet

Cleaning chemicals

Alfa Laval suosittelee epäpuhtauksien poistamiseen laitteiden pinnoilta erityisesti kehitettyjä myrkyttömiä puhdistusaineita, joiden ympäristövaikutus on vähäinen. Niitä on tutkittu perusteellisesti Alfa Lavalin laboratoriossa varmistaaksemme etteivät ne vaikuta tiiviste- ja lämmönvaihdinmateriaaleihin.

Valikoimaamme kuuluu erittäin tehokkaita happo- ja emäspohjaisia tuotteita useimpien likatyyppien poistamiseen, mukaan luettuina sekä pehmeät että kovat kerrostumat. Käsittelyn helpottamiseksi saatavilla on myös jauheita..

  • Alpacon-puhdistusaineet - Orgaanisiin happoihin ja heraan perustuva puhdistusainesarja, jonka ympäristövaikutus on erityisen pieni.

Alpacon Multi CIP Super - Puhdistusliuostiiviste, joka poistaa voiteluaine- ja polttoöljysuodattimiin mahdollisesti muodostuvat sitkeät kerrostumat.

Alpacon Degreaser - Erittäin tehokas vaaraton, vesipohjainen yleispuhdistusaine, joka sisältää uusiutuvista materiaaleista valmistettua BIOGEN ACTIVE® -seosta vaikuttavana aineena.

Alpacon Descalant - Erittäin tehokas vaaraton vesipohjainen puhdistusaine saoksen, magnetiitin, levän, humuksen, simpukoiden, äyriäisten, kalkkiruosteen ja muiden kerrostumien poistamiseen vesijärjestelmistä, kuten levylämmönvaihtimista, putkista ja separaattoreista.

  • AlfaPhos - Hapan fosforihappopohjainen pesuneste, joka on suunniteltu erityisesti metallioksidien, ruosteen, kalsiumkarbonaatin ja muiden epäorgaanisten kerrostumien poistamiseen.
  • AlfaNeutra - Vahva emäksinen pesuneste, joka on suunniteltu erityisesti käytetyn AlfaPhos-valmisteen neutralointiin ennen sen hävittämistä. 
  • AlfaCaus - Vahva lipeäliuospohjainen emäksinen pesuneste, joka on suunniteltu erityisesti biologisen aineen, rasvan, öljyn ja muiden orgaanisten kerrostumien poistamiseen lämmönvaihtimista ja niihin liittyvistä laitteista.
  • Alfa P-Scale - Hapan sulfamidihappopohjainen pesujauhe ja korroosionestoaine, joka on erityisen tehokas kalsiumkarbonaatin ja muiden epäorgaanisten kerrostumien poistamiseen.
  • Alfa P-Neutra - Emäksinen jauhe, joka on suunniteltu erityisesti käytetyn Alfa P-Scale -valmisteen neutralointiin ennen sen hävittämistä.
  • AlfaAdd - Neutraali lisäpuhdistusaine, joka on valmistettu eri tensidejä sisältävästä edistyksellisestä valmisteesta. Suunniteltu käytettäväksi AlfaPhosin, AlfaCausin ja Alfa P-Scalen kanssa.

 

   

How can we help you?Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Ota meihin yhteyttä

Käyttöturvallisuustiedotteet – kemikaalituotteet

Safety data sheetsAlfa Laval tarjoaa laajan valikoiman kemikaalituotteita laitteidemme suorituskyvyn parantamiseksi seuraavissa tuoteryhmissä:

voiteluaineet, pesuaineet – kuivausaineet, korroosionestoaineet, pH-stabiloimisaineet, hiutaloittamisaineet separointiin, liimat, pintavahventeet – kunnostusaineet.

Täältä löydät uusimmat päivitetyt käyttöturvallisuustiedotteet työturvallisuuden edistämiseksi.

Käyttöturvallisuustiedotteet