Innovaatio, joka parantaa panimoiden suorituskykyä

Kapasiteettitarpeistasi riippumatta Alfa Lavalin valikoimasta löytyy innovatiivinen sentrifugitekniikka, joka auttaa saamaan kaiken irti oluen tuotannosta. Suorituskykyiset ratkaisumme minimoivat tuotehäviöt ja energiankulutuksen parantaen samalla makuja ja aromeja. Kaikenkokoisille panimoille tarkoitettu kattava valikoimamme täyttää tämänhetkiset tarpeesi ja tukee kasvuasi tulevaisuudessa.

Splash Brew

Uusi huippuluokan tuote oluen separointiin

Alfa Laval Brew -sentrifugiperheen uusimmat tulokkaat vievät johtavan levypinotekniikan seuraavalle tasolle. Ainutlaatuisen, alhaalta täytettävän hermeettisen rakenteensa ansiosta ne tuottavat ylivertaisen yhdistelmän tehokasta erotusta ja energiansäästöä. Tämä tarkoittaa entistä parempaa saantoa ja tuotelaatua sekä mahdollisuuksia makujen ja aromien kehittämiseen. Kutsumme näitä tuotteita syystä huippulaatuisiksi.

Alfa Laval Brew 450

Tehokas ja luotettava sentrifugi keskisuurille panimoille

Alfa Laval Brew 750

Alfa Laval Brew 750

Suorituskykyistä separointia suuriin kapasiteettitarpeisiin

Alfa Laval Brew 750e

Alfa Laval Brew 750e

Huippulaatuista olutta jopa 75 prosentin energiansäästöllä

Oletko valmis löytämään uuden huipputuotteen oluttasi varten?

Paranna panimon suorituskykyä

Hermeettinen muotoilu: ylivertaista olutta, suuret säästöt

Vain Alfa Laval tarjoaa täysin hermeettisiä, alhaalta täytettäviä sentrifugeja panimoille. Tähän ainutlaatuiseen muotoiluun liittyy monia etuja, kuten seuraavat:

 • Ei happivuodon vaaraa
 • Parannetut maku- ja aromiominaisuudet
 • Erinomainen vaahto-ominaisuuksien säilytys
 • Parantunut energiatehokkuus
 • Vähentyneet huoltotarpeet

Lue, miten hermeettinen tekniikka voi parantaa olutta – ja tulosta.

Pyydä räätälöity tarjous

"Oluemme muuttui hyvästä poikkeuksellisen hyväksi..."

Kuuntele, kun Austin Beerworksin omistaja ja perustaja Adam DeBower kertoo, kuinka täysin hermeettinen Alfa Laval -sentrifugi paransi panimon toimintaa – ja olutta. Ainutlaatuisen muotoilun ja edistyneiden ominaisuuksien sekä Alfa Lavalin johtavien panimoiden erotusasiantuntijoiden ensiluokkaisen tuen ansiosta hänen tiiminsä on pystynyt muuttamaan käsityöläisoluensa hyvästä poikkeuksellisen hyväksi.

Oletko valmis tekemään hyvästä oluestasi vieläkin parempaa? Ota meihin yhteyttä ja selvitä, mikä Brew-malli sopii sinulle. 

Ota yhteyttä

eMotion + eDrive = markkinoiden pienin energiankulutus

Uuteen Brew 750e -sentrifugiin saatava eMotion™-ominaisuus vähentää ilmanpainetta ja kitkaa sentrifugin pyörivän kulhon ja rungon välisessä tilassa. Yhdistettynä eDrive™-suoravetomoottorijärjestelmään eMotion™ mahdollistaa siten jopa 75 prosentin energiansäästön verrattuna perinteisiin panimoseparaattoreihin. Lisäksi pienempi virrankulutus on vasta alkua. EMotion™-ominaisuuden ansiosta rungon lämpötila pysyy alle 30 °C:ssa, mikä parantaa työympäristöä ja helpottaa CIP-puhdistusta.

Onko panimosi valmis löytämään kaikkein parhaat separointi-innovaatiot?

Kysy meiltä Brew 750e:stä


Brew-sarja: separointi-innovaatio, joka kasvaa panimosi mukana

Alfa Laval Brew -sarjassa on markkinoiden kattavin valikoima separointiratkaisuja, jotka on suunniteltu erityisesti vastaamaan olutpanimoiden vaatimuksia. Tarjoamme kokoja pienille, suurille ja siltä väliltä oleville kapasiteeteille sekä tekniikoita teollisille panimoille, pienille käsityöläispanimoille ja olutpubeille. Meillä on ympäri maailmaa myös kokeneita alan asiantuntijoita, jotka voivat neuvoa oikean sentrifugin valinnassa tarpeitasi varten sekä nyt että tulevaisuudessa, kun panimosi kasvaa.

Brew 250

 • Kirkastin pienille käsityöläispanimoille
 • Enintään 140 hl/h:n kapasiteetit
 • Alhaalta täytettävä, täysin hermeettinen rakenne estää happivuodon ja vähentää virrankulutusta
 • Alhaiset ylläpitokustannukset
 • Plug and play -alusta tekee asennuksesta nopeaa ja helppoa

Brew 450

beer_450_prod_new640x360_.png

 • Sentrifugi esikirkastus- ja kiillotustöihin keskikokoisissa panimoissa
 • Enintään 500 hl/h:n kapasiteetit
 • Alhaalta täytettävä, täysin hermeettinen rakenne estää happivuodon ja vähentää virrankulutusta
 • Helposti asennettava moduulijärjestelmä
 • Alhaiset ylläpitokustannukset

Brew 750

beer_750_prod_new640x360__.png

 • Sentrifugi esikirkastus- ja kiillotustöihin suurissa panimoissa
 • Enintään 1 000 hl/h:n kapasiteetit
 • Alhaalta täytettävä, täysin hermeettinen rakenne estää happivuodon ja vähentää virrankulutusta
 • Helposti asennettava moduulijärjestelmä
 • Alhaiset ylläpitokustannukset

Brew 750e

Brew 750e_640x360_new.png

 • Sentrifugi esikirkastus- ja kiillotustöihin suurissa panimoissa
 • Enintään 1 000 hl/h:n kapasiteetit
 • Alhaalta täytettävä, täysin hermeettinen rakenne estää happivuodon ja vähentää virrankulutusta
 • Paras mahdollinen energiatehokkuus eDrive™-suoravetojärjestelmän ja kitkaa vähentävän eMotion™-rakenteen ansiosta
 • Helposti asennettava moduulijärjestelmä

Voit tarkastella koko Alfa Laval Brew -sentrifugivalikoimaa täällä.

Ennakoiva kuntoseuranta käyttöajan maksimoimiseksi

Parhaan mahdollisen pitkäaikaisen separoinnin varmistamiseksi panimot, joissa on huippuluokan hermeettiset Alfa Laval -sentrifugit, voivat myös hyödyntää huippulaatuisia yhdistettyjä palveluita. Alfa Laval -tulossopimuksen osana saatava ennakoiva kuntoseuranta antaa tärkeitä tietoja laitteiston reaaliaikaisesta suorituskyvystä ja hälyttää tarvittaessa. Tämä auttaa pitämään laitteet aina mahdollisimman hyvässä kunnossa ja välttämään kalliiden odottamattomien seisokkien vaaran.

Lisätietoja

Separaattoreihin liittyviä innovaatioita

Haluatko tietää lisää innovaatioistamme erotustekniikassa? Napsauta alla olevaa linkkiä. Alfa Laval keksi ensimmäisen separaattorin ja on toiminut edelläkävijänä erotustekniikan kehittämisessä jo yli vuosisadan ajan. Jaamme mielellämme kanssasi asiantuntemuksen, jota on kertynyt matkan varrella. Tutustu Separaattoreiden Innovaatiot -sivustoomme, josta saat lisätietoja erotustekniikan kehittymisestä ja siitä, miten Alfa Laval pyrkii jatkuvasti kehittämään tekniikkaa.

hss clara separator innovator640x360

Ota aina kaikki irti laitteistasi

Kun kumppaninasi on Alfa Laval, tukenasi on erottelutekniikan asiantuntijoiden globaali palveluorganisaatio. Tarjoamme erilaisia palveluja, jotka tukevat järjestelmääsi koko sen käyttöiän ajan, ja voimme kouluttaa tiimisi käyttämään laitteita ihanteellisen suorituskyvyn varmistamiseksi pitkällä aikavälillä. Ja kun tarvitset varaosia, jakeluverkostomme voi toimittaa kaipaamasi osat nopeasti. Olit sitten missäpäin maailmaa tahansa, olemme apunasi, kun tarvitset vastauksia kysymyksiin, ratkaisuja haasteisiin tai vinkkejä laitteesi tehokkaimpaan mahdolliseen hyödyntämiseen.

Pyydä tarjous

Oletko löytänyt panimollesi sopivan Brew-mallin? Täytä alla oleva lomake, niin joku asiantuntijoistamme ottaa yhteyttä ja antaa lisätietoja.