condition-monitoring-new v2

Ennakoiva kuntoseuranta separaattorin käyttöajan maksimoimiseksi

Alfa Lavalilla tärkeintä on varmistaa, että laitteesi suorituskyky on erinomainen ja luotettava koko sen pitkän käyttöiän ajan. Osaksi Alfa Lavalin huoltosopimuksia olemme jo pitkään sisällyttäneet kuntoseurantapalveluja, jotka tarjoavat erittäin arvokkaita tietoja, joiden avulla asiakkaat voivat optimoida kunnossapidon ja lisätä käyttöaikaa. Nyt viemme kuntoseurantaa eteenpäin. ConditionAlert™-työkalun avulla sinulla on aina tarkka käsitys separaattorin suorituskyvystä. Osana uutta Alfa Lavalin liitäntäratkaisujen sarjaa, ConditionAlert™ valvoo aktiivisesti separaattorin tilaa ja saat välittömästi hälytykset, jos on tarvetta toimia. Järjestelmä tarkkailee jatkuvasti separaattorin kuntoa käyttäen analyysimallia, joka perustuu Alfa Lavalin laajaan kokemukseen erotustekniikasta. Siksi sinulla on tärkeitä tietoja kätesi ulottuvilla ja voit optimoida separaattorin huoltosuunnittelun ja saada kaiken irti laitteistostasi - joka päivä.

conditionmonitoring 180522

ConditionAlert™ separaattoreille:
toiminta

Separaattorin anturit mittaavat tärinää ja lähettävät tiedot analysointia varten. Saat sen jälkeen analyysitulokset laitteen kunnosta päivitysten ja kehityssuuntien muodossa sekä hälytykset, jos jokin vaatii huomiota.

Ainutlaatuinen analyysimalli
arvokasta tietoa

ConditionAlert™-toiminnon todellinen arvo johtuu kyvystä tunnistaa, milloin tarvitset huoltoa tai kun osa tarvitsee vaihtaa. Näin voit välttää suunnittelemattomat seisokit ja pidentää huoltojaksojen välistä aikaa, mikä tarkoittaa maksimaalista käyttöaikaa ja minimihuoltokustannuksia.

Kaikki tämä on mahdollista käyttämällä ainutlaatuisia analyysimalleja, jotka perustuvat konekohtaisiin tietoihin, sekä aiemmin mitattuja tietoja samantyyppisistä koneista eri puolilla maailmaa. Analyysimallit toimivat ConditionAlert™-toiminnon aivoina.

ConditionAlert™ mahdollistaa näin ollen Alfa Lavalin vuosikymmenten kokemuksen ja ainutlaatuisen erottelutekniikan hyödyntämisen.

Alert conditionmonitoring
separator page

Erottimen innovaattori

Alfa Laval on ollut edelläkävijä keskipakoseparaattoriteknologian kehittämisessä yli vuosisadan ajan. Olemme vuosien varrella kasvattaneet asiantuntemustamme monenlaisissa erottelusovelluksissa - tietoa, jonka jakamisesta kanssanne voimme olla iloisia.

Käy meidän Erottimen innovaattori -tietokannassamme, josta saat lisätietoja erottelun kehittymisestä ja siitä, miten Alfa Laval pyrkii jatkuvasti mullistamaan liiketoiminnan huippuosaamisen teknologiaa.

 

Keskustele asiantuntijan kanssa