VecFlow™-teknologia: optimoi jätevesilietteen vedenpoisto ja sakeuttaminen

Uusi Alfa Laval ALDEC G3 VecFlow™ -dekantterisentrifugi hoitaa jäteveden vedenpoiston ja sakeutuksen äärimmäisen tehokkaasti. Ainutlaatuinen VecFlow™-syöttöalue minimoi turbulenssin ja vähentää virrankulutusta jopa 30 % perinteisiin linkoihin verrattuna.

ALDEC G3 VecFlow™ sludge decanter centrifuge
.

Optimoi jätevesilietteen sakeuttaminen 

VecFlow_transparent.png

ALDEC G3 VecFlow™ on lietteen sakeuttamiseen suunniteltu dekantterisentrifugi, joka antaa maksimaalisen suorituskyvyn minimoimalla turbulenssin. Turbulenssin pitäminen alhaisena dekantterikulhossa on välttämätöntä, jotta erotuskyky pysyy hyvänä ja virrankulutus alhaisena. Alfa Lavalin VecFlow™-lietesentrifugin ainutlaatuinen syöttöalue vähentää turbulenssia jopa 80 % perinteisiin dekantterilinkoihin verrattuna ja pienentää kiihdytysvaiheen virrankulutusta 40–50 %.

 

 

.

Hellävarainen kiihdytys

Perinteinen syöttöalue syöttää lietteen dekantterikulhoon säteittäisesti, mikä häiritsee sisäisiä virtauksia jatkuvasti ja aiheuttaa turbulenssia. VecFlow™-syöttöalue tuottaa puolestaan aivan erilaisen virtauksen, koska se kiihdyttää kulhoon syötettyä lietettä tangentiaalisesti.

Paremman erotuskyvyn lietesentrifugit

Alhainen turbulenssi paitsi pienentää lietteen sakeutuksen virrankulutusta myös parantaa erotuskykyä. Erotus tapahtuu perinteisiä dekantterilinkoja tehokkaammin ja myös hiutalehajoamista tapahtuu vähemmän. Lisäksi tehokas kiihdytys täyteen nopeuteen hidastaa kuljettimen kulumista.

Pienennä käyttökustannuksia

Lietteen sakeutusvaatimuksista riippuen tavoitteenasi saattaa olla polymeerin kulutuksen minimoiminen, kakun kuivuuden lisääminen tai kapasiteetin nostaminen.

Sakeuttamisen korkea erotuskyky ja alhainen virrankulutus johtavat alhaisiin kokonaiskäyttökustannuksiin, joten laite maksaa itsensä takaisin nopeasti. Laiteinvestointi maksaa itsensä takaisin usein alle vuodessa.

Kestävien ratkaisujen nopeuttaminen

Kuvittele kestävämpi maailma. Maailma, jossa voidaan tuottaa enemmän vähemmällä. Maailma, jossa pystymme vastaamaan kasvaviin energiatarpeisiimme ja samalla vähentämään CO2-päästöjä. Kuvittele maailma, jossa voimme hyödyntää luonnonvarojen voimaa mutta samalla suojella niitä. Alfa Lavalilla emme vain kuvittele tätä maailmaa. Rakennamme sitä yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Accelerating sustainable solutions-vignette640x360
.

Lietteen sakeutusteknologian kehityksen kärjessä

ALDEC G3 VecFlow™ -lietesentrifugi perustuu todistetusti toimivaan Alfa Lavalin teknologiaan ja siinä on samat innovatiiviset ominaisuudet, jotka ovat tehneet alkuperäistä ALDEC G3:sta jätevesilaitosten ensisijaisen valinnan ympäri maailmaa:

PowerTubes feature on sludge centrifuge

PowerTubes

Nestepäästö PowerTubes-putkiston kautta ottaa kineettisen energian talteen jätevedestä. Koska dekantterikulhosta poistuvan virtauksen suunta on tangentiaalinen, virtaus työntää samalla dekantterikulhoa pyörimissuuntaan, mikä vaikuttaa merkittävästi energiankulutuksen pienentämiseen.

Suoravetovaihteisto

Kuljetinta liikutetaan suoravetovaihteistolla. Se minimoi voimansiirron energiahävikin sekä virran kokonaiskulutuksen. Samalla se varmistaa, että kuljettimen nopeutta ja erotusprosessia voidaan hallita tarkasti.

Slimline conveyor feature on sludge centrifuge

Slimline-kuljetin

Alfa Lavalin Slimline-kuljettimilla varustettujen dekantterisentrifugien kapasiteetti on suurempi ja virrankulutus pienempi kuin perinteisissä lingoissa. Ohuempi kuljetin lisää lingon käsittelytilavuutta, joten sitä voidaan käyttää syvemmässä altaassa. Se tarkoittaa myös, että lietettä voidaan käsitellä enemmän ja kulhon sisäseinämään kohdistuu suurempi paine kuin perinteisiä linkoja käytettäessä, joten kakku saadaan kuivemmaksi tai kapasiteetti suuremmaksi.

Räätälöity tarpeidesi mukaan

Alfa Laval G3 VecFlow™ -dekantterisentrifugi lietteen sakeuttamiseen on saatavana eri kuljetinrakenteilla, eri materiaaleista valmistettuna ja monilla erilaisilla kulumisen suojausvaihtoehdoilla. Tämän ansiosta suorituskyky ja kokonaiskustannukset voidaan optimoida käsittelyn yksilöllisten olosuhteiden ja vaatimusten mukaan.

.

Ekologista kestävyyttä parantava VecFlow™-jäsevesilietelinko 

Alfa Laval ALDEC G3 VecFlow™ -lietesentrifugi on erinomainen työkalu laitoksen ympäristöystävällisyyden parantamiseen.

Pienempi virrankulutus vähentää CO2-päästöjä.

Korkea kuiva-ainepitoisuus vähentää kuljetustarvetta ja kaatopaikalle päätyvän jätteen määrää tai polttouunien polttoaineenkulutusta.

 

New plant emerging from soil
.

Anna meidän auttaa

Ota meihin yhteyttä

Tuotteet joista olet kiinnostunut*

Nämä tiedot tallennetaan ja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.