Maksimoi käyttöaika Alfa Lavalin IoT-palveluilla

Alfa Lavalin IoT-palvelut mahdollistavat dekantterisentrifugin etätuen ja ennaltaehkäisevän huollon sekä varmistavat hyvän käyttövarmuuden, korkean saannon ja pienet huoltokustannukset. Lue lisää Alfa Lavalin IoT-palveluista elintarviketeollisuuden lingoille seuraavista kohdista tai ota meihin yhteyttä, jotta voimme keskustella parhaasta yhdistelmästä laitoksellesi.

Alfa Laval Iot Services Decanter

ConditionAlert

Kuntoseurantajärjestelmä auttaa turvaamaan käyttöajat ja lisäämään niitä.

Etätuki ja -valvonta

Entistä nopeampi ja tarkempi vianmääritys sekä nopeampi palautus käyttöön.

Alfa Laval IoT Service 640x360

IoT mullistaa elintarviketeollisuuden

Esineiden internet (Internet of Things, IoT) on kattotermi laajalle uusien digitaalisten tekniikoiden joukolle, jonka ansiosta prosessi- ja valmistusyritykset voivat liittää erilaiset tuotanto- ja ohjausjärjestelmänsä yhteen lisätäkseen tehokkuutta ja asiakkaille syntyvää arvoa. IoT on yksi kulmakivistä Teollisuus 4.0:ssa, joka on neljäs teollinen vallankumous (ensimmäiset kolme vallankumousta liittyivät höyryn, sähkön ja elektroniikan käyttöönottoon). Teollisuus 4.0:ssa yhdistyvät IoT, uudet tuotantomenetelmät, tekoäly, konenäköjärjestelmät jne. Se mullistaa kaikenlaiset tuotanto- ja käsittelylaitokset tulevien vuosien aikana. Alfa Laval osallistuu tähän kehitykseen aktiivisesti. Elintarvike-, meijeri- ja panimoteollisuudelle tarkoitettujen IoT-palvelujemme ansiosta asiakkaat voivat lisätä toimintavarmuutta ja saantoa sekä alentaa huoltokustannuksia uusilla tavoilla. Panostamme runsaasti tutkimus- ja kehitystyöhön sekä julkaisemme jatkossakin uusia IoT-palveluita tekniikan kehittyessä.

Etätuki ja -valvonta

Alfa Lavalin etätuen ja -valvonnan ansiosta saat Alfa Lavalin huoltoasiantuntijoilta nopeimman ja parhaimman tuen, kun tarvitset apua vianmäärityksessä, huollon suunnittelussa ja prosessien optimoinnissa. Linko on yhdistetty Alfa Lavalin valvontajärjestelmään suojatun internet-yhteyden kautta, jolloin henkilöstömme pystyy käyttämään teknisiä tietoja etätoimintona ja antamaan parhaan mahdollisen tuen.

Nopea ja tarkka apu

Etätuen ja -valvonnan ansiosta huoltoinsinöörimme voivat valvoa dekantterisentrifugin kuntoa heti, kun soitat tukipalveluun. Tällöin tilanteen analysointiin ja varaosien lähetykseen kuluu mahdollisimman vähän aikaa, jos linko vaatii korjausta tai huoltoa.

Etäkäyttö

Lisäksi etätuki ja -valvonta antavat mahdollisuuden käyttää dekantterisentrifugia Alfa Lavalin huoltoportaalissa olevan liittymän kautta. Tämä helpottaa käyttötietojen analysointia ja toimintojen optimointia. Lisäksi voidaan vertailla eri linkoja ja asennuksia. Liittymässä voidaan myös lähettää tekstiviesti- tai sähköpostihälytyksiä.

Edut

  • Alfa Laval -asiantuntijoiden tuki
  • Entistä nopeampi ja tarkempi vianmääritys
  • Nopeampi palautus käyttöön ongelmatilanteissa
  • Korkea saanto prosessin optimoinnilla
  • Laitteiston etäkäyttö ja käyttötietojen tarkastelu
remote support 640x360

ConditionAlertTM

ConditionAlertTM on kuntoseurantajärjestelmä, jonka varmistaa elintarvike-, meijeri- ja panimoteollisuuden Alfa Laval -dekantterisentrifugin hyvän käyttövarmuuden.

Järjestelmä valvoo jatkuvasti lingon kriittisten osien kuntoa. Tiedot lähetetään keskuspalvelimelle analysoitaviksi. Jos poikkeamia löytyy, järjestelmä ilmoittaa niistä Alfa Lavalin huoltoinsinööreille, jotka arvioivat tilanteen ja ottavat sinuun yhteyttä huollon suunnittelua varten jo hyvissä ajoin ennen ongelmien ilmenemistä.

Edut

  • Paras mahdollinen käyttövarmuus
  • Mahdollisuus optimoida huoltovälit ja alentaa näin huoltokustannuksia

Osa huoltosopimusta

Tarjoamme yhdistettyjä palveluita osana huoltosopimusta. Näihin räätälöityihin palvelupaketteihin voidaan sisällyttää palveluita laajasta valikoimastamme, ja niillä on kiinteä vuosimaksu. Autamme löytämään ihanteellisen palveluratkaisun asiakkaan prioriteettien ja edellytysten perusteella.

performance agreements tailored solutions

Kuinka voimme auttaa?

Nämä tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

.
.
.

Asiaan liittyviä tuotteita