Rasvojen ja öljyjen jalostus

Alfa Lavalilta saat kaiken, mitä tarvitset öljyjen ja rasvan uuttamiseen öljykasveista. Alfa Laval on maailman johtava kasvi- ja eläinrasvojen sekä kasvi- ja eläinöljyjen jalostuksen erikoisjärjestelmien ja -laitteiden toimittaja. Sovellamme kehittyneitä ja usein myös patentoituja teknologioita tavoilla, jotka luovat uusia vertailukohtia koko toimialalle ja auttavat mukauttamaan tuotantokokoonpanon markkinoiden muuttuviin vaatimuksiin.

fat and oil processing 640x360

Rasvojen ja öljyjen jalostus

Toimitamme ratkaisuja öljy/vesisaostukseen, neutralisointiin, vahanpoistoon, fosfolipidien kuivaukseen, valkaisuun, fraktiointiin, tuoksunpoistoon, hydrogenointiin, happamuuden poistoon ja saippuamassan jakamiseen.

Ratkaisujemme ja prosessiosaamisemme hyödyt vahvistavat yrityksesi kykyä vastata kausiluonteiseen kysyntään, yksittäisiin markkinaheilahteluihin ja perusmaataloustuotteiden maailmanlaajuiseen hyödykkeistymiseen.

Alfa Laval tarjoaa joustavia ratkaisuja, joiden avulla tuotantoa voi mukauttaa nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti asiakkaiden muuttuviin ja kehittyviin vaatimuksiin ja määrittelyihin.