biotech pharma hero

Separaattorit biofarmasiateollisuudelle

Paranna kannattavuutta oikealla erotusjärjestelmällä

Solujen kerääminen on keskeinen vaihe kaikessa käymisperusteisessa lääketuotannossa, ja erotusjärjestelmän valinta vaikuttaa suuresti tuotteiden laatuun, saantoon ja kustannuksiin jatkokäsittelyssä. Alfa Laval on toimittanut erotusjärjestelmiä biofarmasiateollisuudelle useiden vuosikymmenien ajan, ja tarjoamme erottimia kaikenlaisiin biolääketieteen sovelluksiin. Ymmärrämme haasteesi, ja sovellusasiantuntijoista koostuva tiimimme räätälöi käyttöösi täydellisen hygieenisen erotusjärjestelmän riippumatta siitä, mitä solutyyppiä prosessissasi käytetään ja minkä kokoinen hanke on.

 

Culturefuge 400

Culturefuge-separaattorivalikoima – hellävaraista tehokkuutta

Hermeettisistä sentrifugeista koostuva Culturefuge-valikoimamme on kehitetty erityisesti prosesseihin, joissa käytetään nisäkkäiden soluviljelmiä. Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta Culturefuge erottaa hauraat solut liemestä hyvin hellävaraisesti minimoiden solujen hajoamisen ja tuotteen saastumisen riskin. Biofarmasiatuotteiden valmistukseen liittyvien, usein pitkien ja kalliiden käymisprosessien aikana ei voida ottaa riskiä erän pilaantumisesta solunsisäisten proteiinien saastumisen vuoksi. Alfa Lavalin Culturefuge-separaattorin avulla pystyt keräämään solut luotettavasti minkä tahansa kokoisessa laitoksessa, pilotista tai esittelystä täysimittaiseen toimintaan saakka.

Culturefuge-separaattorilaitteiston tärkeimmät edut ovat seuraavat:

 • hellävarainen solujen käsittely minimoi monimutkaisen jatkokäsittelyn tarpeen, alhaiset tuotantokustannukset
 • täysin hermeettinen muotoilu
 • hygieeninen, täysin höyrysteriloitava ja CIP-yhteensopiva
 • täysin FDA-määräysten mukainen
 • täyttää tiukimmatkin cGMP-vaatimukset
 • helppo laajentaa suuren mallivalikoiman ansiosta
 • joustava, pystyy käsittelemään useita tuotelinjoja
 • ainutlaatuinen patentoitu muotoilu ja ylivertainen suorituskyky.

Lue lisää biolääketieteen teollisuudelle tarkoitetun Culturefuge-valikoimamme ainutlaatuisista ominaisuuksista.

 

Lisätietoja Lataa esite

 

biopharma_culturefuge_vignette.jpg

Ensimmäinen premium-erotusratkaisu kertaluonteisiin biolääketieteen käsittelyihin

Tutustu Alfa Laval CultureOneen, joka mahdollistaa todistetusti tehokkaan kirkastamisen leikkautumiselle herkän biologisen materiaalin hellävaraisen käsittelyn avulla ja parantaa samalla saantoa ja proteiinien talteenottoa. Valmistaudu löytämään uusia mahdollisuuksia pienten erien tuotantoon ylivertaisella suorituskyvyllä.

Alfa-Laval-CultureONE-640x360

Etsitään sinulle sopiva erotuslaitteisto

Solujen keräyssentrifugin valinnassa on otettava huomioon monia tekijöitä: solutyyppi, solujen pitoisuus liemessä, järjestelmän kapasiteetti, tuleva tuotannon laajentaminen, bioturvallisuustaso ja mahdolliset eristysvaatimukset. Asiantuntijamme voivat auttaa sinua valitsemaan täydellisen erotusjärjestelmän prosessiasi varten. Varmistamme, että uusi laitteistosi täyttää kaikki vaatimukset sekä antaa ihanteellisen tuotelaadun, tuotannon saannon ja suorituskyvyn. Lue lisää separaattorimalleistamme alta.   

Culturefuge-valikoima

culturefuge_400_right_side_640x360.png

Culturefuge-valikoima sisältää ainutlaatuisia pohjasta täytettäviä, hermeettisiä erotusjärjestelmiä, jotka on kehitetty erityisesti nisäkkäiden soluviljelmille, mikrobisoluille ja sakkautuneille proteiineille. Niillä saavutettava syötön hellävarainen ja tehokas kiihdytys sentrifugissa auttaa välttämään helposti leikkautuvien soluseinäkalvojen tuhoutumisen. Tämä helpottaa kohdeproteiinien jatkokäsittelyä ja parantaa sen kustannustehokkuutta.

Clara-valikoima

clara_250_front_640x360.png

Clara-separaattorit on kehitetty erityisesti teollisiin käymissovelluksiin. Niitä tarjotaan kaikenkokoisina järjestelminä laboratorio- tai pilottitoiminnasta käymislaitosten suurten teollisten sentrifugien malleihin. Nämä sentrifugit varmistavat tuotteen hellävaraisen käsittelyn, suuren erotustehon ja pienen virrankulutuksen. Mallista riippuen separaattorit ovat saatavana eri tyyppisinä ei-hermeettisistä (syöttö ylhäältä) täysin hermeettisiin (syöttö alhaalta) saakka.

BTPX

btpx_710_system_left_side_640x360.png

BTPX on automaattinen keskipakoseparaattori saostuneille proteiineille, mikrobiliemille, hormoneille ja muihin biolääketieteen sovelluksiin. Tämä erotusjärjestelmä ilmentää yli 100 vuoden teknistä osaamista ja kehitystä sekä varmistaa keskipakokoneiden suorituskyvyn pilottilaitoksissa tai keskisuurissa laitoksissa. Tätä huippulaatuinen neste-/kiintoaineseparaattoria voidaan käyttää selkeytykseen tai puhdistukseen ja sakeutukseen.

BTUX

btux_510_system_right_side_640x360.png

Tämä suuttimella varustettu keskipakoseparaattori on suunniteltu monenlaisiin biotekniikan tehtäviin, kuten tiheisiin käymisiin, jotka edellyttävät jatkuvaa kiintoaineen poistoa. Erotusratkaisu on todettu hyväksi valmistauduttaessa täysimittaiseen tuotantoon. Separaattorin kuula on varustettu Alfa Lavalin ainutlaatuisilla pyörresuuttimilla, joiden suorituskyky on ylivertainen tavallisiin suutinsentrifugeihin nähden. Korkean hyötysuhteensa vuoksi tätä suutinsentrifugia voidaan käyttää lähellä tukkeutumispistettä.

FEQX

fesx_feqx_520_right_side_640x360.png

Nämä suuttimella ja kulholla varustetut separaattorit on suunniteltu teollisiin käymissovelluksiin, ja niistä on saatavana useita eri kokoja ja kokoonpanoja, joista kukin on suunniteltu ja mukautettu käsittelemään hyvin vaihtelevia erotustehtäviä.

FESX

fesx_feqx_520_right_side_640x360.png

Nämä suutinsentrifugit sopivat erinomaisesti erottamaan mikro-organismeja, joissa on korkea solupitoisuus ja mahdollisesti myös kiinteitä epäpuhtauksia. Soluja poistetaan jatkuvasti kulhon kehälle asetettujen suuttimien kautta. Rakenteensa ansiosta separaattorit pystyvät käsittelemään suuria mikro-organismeja, esimerkiksi hiivaa, jossa on korkea solupitoisuus.

FEUX

feux_214_right_side_640x360.png

FEUX-separaattoreilla on ainutlaatuinen yhdistelmä suunnitteluominaisuuksia, joilla varmistetaan ihanteellinen erotus- ja sakeutusteho teollisissa käymissovelluksissa. Nämä koneet on suunniteltu pestyjen kiintoaineiden automaattiseen poistoon puhdistusjakson aikana, mikä tekee separaattoreista erityisen sopivia prosessilinjoille, jotka on varustettu automaattisella paikallapuhdistuksella (CIP).

MBPX

mbpx_404_left_side_640x360.png

MBPX on farmaseuttisten sentrifugien sarja, jonka suuret kuulan nopeudet on mukautettu erityisesti mikrobiologisia sovelluksia varten. Nämä sentrifugijärjestelmät sopivat erinomaisesti erottamaan saostuneita kiintoaineita, joiden hiukkaskoko on noin 0,5–500 μm. Tähän separaattorivalikoimaan kuuluu pieniä laboratoriokoneita ja suuren mittakaavan teollisia sentrifugeja. Ne ovat saatavana kahtena versiona, jotka ovat perinteinen, ylhäältä täytettävä, ei-hermeettinen versio ja ontolla karalla varustettu täysin hermeettinen versio.

MBUX

mbux_214_right_side_640x360.png

Teolliset MBUX-sentrifugit soveltuvat hyvin hiivan ja muiden mikro-organismien talteenottoon lääketeollisuuden sovelluksissa. Eri kokoisina saatavat separaattorit vaativat suhteellisen vähän energiaa saostettujen kiintoaineiden talteenottoon. Järjestelmän suljettu kokoonpano parantaa hygieniaa.

Boosting the Alfa Laval MB 601

Alfa Laval MB 601 is the first disc stack separator for the biopharma industry that features our patented integral discs. This ground-breaking technology offers several benefits:

 • Increased separation capacity
 • Raised separation performance
 • Improved hygiene, making cleaning faster and easier

The MB 601 is designed for gentle product treatment and is fully hermetic. It complies with the hardest industry requirements and target applications are processes involving cell cultures, bacteria, rDNA products and vaccines.

MB 601

Etusijalla potilasturvallisuus

Tärkeysjärjestyksessämme on aina ensimmäisenä potilaiden turvallisuus, ja jokainen biolääketieteen erotusjärjestelmien yksityiskohta on suunniteltu sitä ajatellen. Ratkaisumme vastaavat tiukimpia valmistusstandardeja hygienian, puhdistettavuuden, jäljitettävyyden, dokumentoinnin, järjestelmämuutosten ja validoinnin osalta. Meillä on pitkä kokemus keskipakolaitteiden toimittamisesta lääketeollisuudelle sekä sääntelyosaamista ja organisaatiotyökaluja kaikkien cGMP-vaatimustenmukaisuuden hallintaan. Tarjoamme validointeja, sertifikaatteja ja dokumentaatiota, jotka vastaavat alan tiukimpia vaatimuksia. Sisäisen tehdastestimme (FAT) ansiosta pystymme validoimaan jokaisen järjestelmän ennen toimitusta, ja tarjoamme tarvittaessa myös muita validointipalveluja.

 

Patient safety

 

clara_support_vignette.jpg

Luotettava suorituskyky

Kun huoltokumppaninasi on Alfa Laval, tukenasi on huoltoasiantuntijoidemme globaali verkosto. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat erotusjärjestelmän koko käyttöiän, kuten erotustehoa lisääviä päivityksiä, valvontajärjestelmiä ja tarkastuksia. Asiantuntijamme kouluttavat käyttäjät käyttämään ja ylläpitämään järjestelmää ihanteellisella tavalla suorituskyvyn maksimointia varten. Tarvittaessa jakeluverkostomme toimittaa varaosat ja kaikki tarvittavat vaatimustenmukaisuussertifikaatit nopeasti. 

Lue lisää Alfa Lavalin huoltopalvelusta

 

Palvelun yleiskuvaus

Ota yhteyttä

Nämä tiedot tallennetaan ja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Hyödynnä Alfa Laval -ominaisuuksia

Kaikki Alfa Laval -separaattorit on kehitetty hyödyntämällä yli 130 vuoden kokemusta levypinojen erotustekniikasta ja perusteellista asiakasprosessien tuntemusta. Lue, miten laaja asiantuntemus on kanavoitu ainutlaatuisiin ominaisuuksiin erotustehon parantamista varten.

featured brands vignette

Tutustu innovaatioihimme

Haluatko tietää lisää innovaatioistamme erotustekniikassa? Napsauta alla olevaa linkkiä. Alfa Laval keksi ensimmäisen separaattorin ja on toiminut edelläkävijänä erotustekniikan kehittämisessä jo yli vuosisadan ajan. Jaamme mielellämme kanssasi asiantuntemuksen, jota on kertynyt matkan varrella. Tutustu Separaattoreiden Innovaatiot -sivustoomme, josta saat lisätietoja erotustekniikan kehittymisestä ja siitä, miten Alfa Laval pyrkii jatkuvasti kehittämään tekniikkaa.

Separator Innovator 640x360