featured brands hero1920x480

Tekniikat

Alfa Laval jatkaa uusien polkujen raivaamista ja kehittää yli 130 vuotta sitten keksimäänsä separointitekniikkaa jatkuvasti. Tämä uraauurtava asenne on osa DNA:tamme. Täältä voit lukea lisää ainutlaatuisista ja innovatiivisista ominaisuuksistamme levypinoseparaattoreille. Nämä ominaisuudet voivat tuottaa yritykselle monia etuja, kuten entistäkin paremman separointitehon, suuremman saannon, paremman kestävyyden ja energiasäästöjä.

Vallankumouksellista separointitekniikkaa liiketoiminnan huippuosaamista varten

Hermeettinen muotoilu – Täysin ilmatiivis

 

Paranna tuotteiden laatua estämällä ilman pääsy separaattoriin. Tämä idea on virtaviivaisen Alfa Laval Hermetic Design™ -tekniikan taustalla. Täysin sileä ja tiivistetty alhaalta täytettävä tulovyöhyke, ontto kara, kulho ja poistoaukot takaavat tuotteen hellävaraisen käsittelyn, paremmat erotusominaisuudet nesteille, joissa on leikkautumiselle herkkiä hiukkasia, jopa 60 % kustannussäästöt sekä paremman tuotelaadun verrattuna päältä täytettäviin separaattoreihin.

Lisätietoja

eDrive – Yksi akseli parantaa kaikkea

Alfa Laval eDrive™ -suoravetojärjestelmä on energiatehokas separaattorikäyttö, jossa on vähemmän liikkuvia osia verrattuna perinteisiin vaihteisto- tai hihnakäyttöjärjestelmiin. Toisin kuin useimmissa vaihteistokäyttöjärjestelmissä, joissa on enintään kolme akselia, eDrive-suoravetomoottorissa on vain yksi akseli. Tämä tarkoittaa erittäin luotettavaa toimintaa, lisääntynyttä käyttöaikaa, entistä pitempiä huoltovälejä, parempaa energiatehokkuutta ja pienempiä kustannuksia.

Lisätietoja

eMotion – Vähennä kitkaa ja säästä energiaa

 

Perinteisiin separaattoreihin verrattuna Alfa Laval eMotion™ parantaa hygieniaa, vähentää moottorin kuormitusta ja auttaa saavuttamaan jopa 75 % energiasäästöt. Kun ilmanpainetta separaattorin kuulan ja rungon välisessä tilassa alennetaan, kuulan sisään muodostuu entistä vähemmän kitkaa ja kitkalämpöä. Tuloksena on sujuva ja viileä prosessi, jossa ilmenee entistä vähemmän likaantumista ja tuotteeseen kohdistuvaa painetta – sekä paljon vähemmän melua.

Lisätietoja

UniDisc – Maksimoi separoinnin suorituskyky

Alfa Laval UniDisc™ on mullistava uusi levytekniikka, joka lisää erotuskapasiteettia jopa 30 %. Lisäksi siinä on helposti puhdistettava rakenne ja ennennäkemätön hygieniataso. Käyttämällä pieniä välikkeitä, jotka on puristettu levymateriaalista, voidaan mahduttaa levypinoon enemmän levyjä kuin perinteisissä malleissa. Lisääntynyt pinta-ala ja vankat levypinot auttavat maksimoimaan separointitehon tai virtauskapasiteetin.

Lisätietoja

TopStream – Erinomainen kiintoaineiden käsittelykapasiteetti

 

Säilytä kiintoaineiden eheys ja paranna erotuskapasiteettia Alfa Laval TopStream -tekniikalla, joka tunnetaan myös nimellä Alfa Laval Bactofuge™. Tämä jatkuva kiintoaineiden purkausmenetelmä varmistaa ehjän ja erittäin väkevän kiintoainevirran jatkokäsittelyä varten tai arvokkaana sivutuotteena. Tällöin voidaan suurentaa separointikapasiteettia. Se antaa myös lisäarvoa maitotuotteiden ja hedelmämehujen käsittelyyn sekä tiheän solumateriaalin biolääketieteelliseen käsittelyyn.

Lisätietoja

Centrizoom – Optimoi erotustehokkuus

Alfa Laval Centrizoom™ -tekniikan avulla voit hienosäätää separaattorin toimintaa. Tämän laitteen avulla liitosputkia voidaan säätää käytön aikana asettamalla liitäntä täsmälleen oikeaan paikkaan kahden nestefaasin välillä. Tämä optimoi erotustehokkuuden ja parantaa ruokaöljyn jalostusprosessien saantoa.

Lisätietoja

 

 

Tutustu innovaatioihimme

Haluatko tietää lisää innovaatioistamme erotustekniikassa? Napsauta alla olevaa linkkiä. Alfa Laval keksi ensimmäisen separaattorin ja on toiminut edelläkävijänä erotustekniikan kehittämisessä jo yli vuosisadan ajan. Jaamme mielellämme kanssasi asiantuntemuksen, jota on kertynyt matkan varrella. Tutustu Separaattoreiden Innovaatiot -sivustoomme, josta saat lisätietoja erotustekniikan kehittymisestä ja siitä, miten Alfa Laval pyrkii jatkuvasti kehittämään tekniikkaa.

Separator Innovator 640x360