Alfa_Laval_Gas_as_fuel_1218x304px.jpg

Meriteollisuuden laitteet ja -ratkaisut polttoaineena käytettävälle nesteytetylle maakaasulle (LNG)

Auttaa turvaamaan kaasuedun

Yhä useammat laivanvarustajat käyttävät alustensa voimanlähteenä nesteytettyä maakaasua (LNG). Alfa Laval voi auttaa sinua ratkaisuissasi riippumatta siitä, oletko jo tehnyt valinnan vai tutkitko vielä mahdollisuuksia. Yrityksemme on toiminut kaasun parissa yli 50 ajan alkaen rahdista ja laajentamalla polttoaineena käytettävään nesteytettyyn maakaasuun (LNG), kehittäen laitteita, tietämystä ja palveluja tehokkaiden ratkaisujen tarjoamiseksi. Turvallisuuden takaamisesta tehokkuuden lisäämiseen ja päästöjen vähentämiseen löydät kaiken tarvitsemasi hyötyäksesi optimaalisesti LNG:stä.

 

Ota meihin yhteyttä

 


Tuotteet ja ratkaisut

.

Aalborgin kattilaratkaisut

Alfa Lavalin Aalborg-kaksoispolttoainekattilat eivät ole vain tehokas ratkaisu höyry- ja kuumavesitarpeisiin. Ne pystyvät käsittelemään sekä vapaavirtausta että metaania, johon on sekoitettu suojakaasua. Ne tarjoavat näin turvallisia ja tehokkaita tapoja hallita höyrystynyttä kaasua (BOG) ja yksinkertaistavat säiliön tarkastukseen liittyviä toimintoja.

Boiler system 2
.

PureCool

Voit heti vähentää metaanipäästöjä jopa 50% alentamalla samalla LNG:n kulutustasi. Alfa Lavalin PureCool-kaskadipakokaasujäähdytysjärjestelmä on keskeistä iCER-tekniikassa, joka on vaihtoehto seuraavan sukupolven WinGD X-DF -moottoreille. Päästöjen vähentämisen lisäksi iCER:n valinta voi lisätä polttoainetehokkuuttasi 3%.

CEC3
.

Lämmönvaihtimet

Alfa Lavalilla on kaasupolttoaineiden syöttöjärjestelmiin kestävät ratkaisut, jotka asettavat korkeita vaatimuksia lämmityslaitteille. Korkeapaineisessa FCM LNG:ssä käytetään diffuusioliitettyä painetun piirin lämmönvaihtimen (PCHE) tekniikkaa, kun taas Alfa Laval DuroShell voi toimia matalapaineisena LNG-höyrystimenä.

Heat exchangers 3
.

Kaasunpolttoyksikkö

Alfa Lavalin kaasunpolttoyksikkö (GCU) on luotettava, yksinkertainen ratkaisu höyrystyneen kaasun (BOG) hallintaan LNG-aluksissa, joissa on kaksoispolttoainemoottorit tai hitaat kaksoispolttoainemoottorit. Pienikokoisen laitteen asennus on edullista, ja se hävittää turvallisesti kaasun, jota aluksen käyttövoimajärjestelmä ei voi käyttää.

gcu3 newly enhanced 1
.

Smit LNG -suojakaasujärjestelmä

Alfa Lavalin Smit LNG -järjestelmä on polttotyyppinen suojakaasugeneraattori, joka perustuu viiden vuosikymmenen kokemukseen suojakaasun toimituksesta. Se tuottaa suojakaasua matalalla kastepisteellä, mikä täyttää LNG-kuljetusalusten vaatimukset erittäin kuivasta ja laadukkaasta suojakaasusta.

Inert Gas System 3
.

Huolto ja tuki

Huolto

LNG:n kanssa työskentelyn korkeat vaatimukset asettavat huollon etusijalle. Alfa Lavalin maailmanlaajuinen huolto-organisaatio on tavoitettavissa ympäri vuorokauden, sekä fyysisesti että digitaalisesti. Huoltoasiantuntijamme auttavat varmistamaan olennaisen turvallisuuden ja luotettavuuden, mutta myös tehokkuuden, joka voi tehdä eron kustannustehokkaissa kaasutoiminnoissa.

Marine service 640x360

Alfa Lavalin testaus- ja koulutuskeskus

Luotettavuus on ensiarvoisen tärkeää LNG:tä käyttävissä laitteissa. Alfa Laval saavuttaa sen vuosien kokemuksen lisäksi myös laajamittaisella testauksella Alfa Lavalin testi- ja koulutuskeskuksessa. Tässä ainutlaatuisessa laitoksessa on yksi osasto, joka on erikoistunut turvallisten ja tehokkaiden kaasutoimintojen takaamiseen.

TTC gas 2
.

Ota yhteyttä

That information is stored and processed in accordance to our privacy policy.

Autamme mielellämme

Jos haluat lisätietoja laitteista ja ratkaisuista, joissa käytetään polttoaineena LNG:tä, tai hinta-arvion aluksellesi, ota meihin yhteyttä.

 

Contact boiler3 2020 640x360.jpg

 

Yksityiskohtainen kysely