Alfa_Laval_Gas_as_fuel_1218x304px.jpg

Meriteollisuuden laitteet ja -ratkaisut polttoaineena käytettävälle nesteytetylle maakaasulle (LNG)

Auttaa turvaamaan kaasuedun

Yhä useammat laivanvarustajat käyttävät alustensa voimanlähteenä nesteytettyä maakaasua (LNG). Alfa Laval voi auttaa sinua ratkaisuissasi riippumatta siitä, oletko jo tehnyt valinnan vai tutkitko vielä mahdollisuuksia. Yrityksemme on toiminut kaasun parissa yli 50 ajan alkaen rahdista ja laajentamalla polttoaineena käytettävään nesteytettyyn maakaasuun (LNG), kehittäen laitteita, tietämystä ja palveluja tehokkaiden ratkaisujen tarjoamiseksi. Turvallisuuden takaamisesta tehokkuuden lisäämiseen ja päästöjen vähentämiseen löydät kaiken tarvitsemasi hyötyäksesi optimaalisesti LNG:stä.

 

Ota meihin yhteyttä

 


Tuotteet ja ratkaisut

Aalborgin kattilaratkaisut

Alfa Lavalin Aalborg-kaksoispolttoainekattilat eivät ole vain tehokas ratkaisu höyry- ja kuumavesitarpeisiin. Ne pystyvät käsittelemään sekä vapaavirtausta että metaania, johon on sekoitettu suojakaasua. Ne tarjoavat näin turvallisia ja tehokkaita tapoja hallita höyrystynyttä kaasua (BOG) ja yksinkertaistavat säiliön tarkastukseen liittyviä toimintoja.

Boiler system 2

Lämmönvaihtimet

Alfa Lavalilla on kaasupolttoaineiden syöttöjärjestelmiin kestävät ratkaisut, jotka asettavat korkeita vaatimuksia lämmityslaitteille. Korkeapaineisessa FCM LNG:ssä käytetään diffuusioliitettyä painetun piirin lämmönvaihtimen (PCHE) tekniikkaa.

Heat exchangers 3

Kaasunpolttoyksikkö

LNG-aluksilla Alfa Lavalin kaasunpolttoyksikkö (GCU) on turvallinen ja suurikapasiteettinen ratkaisu höyrystyneen kaasun (BOG) hallintaan silloin, kun sitä ei voida käyttää käyttövoimana. Yksinkertaista – ja siksi luotettavaa – rakennetta on parannettu GCU 2.0:ssa, joka on varustettu yhdistettävyyttä varten ja jonka käyttöikä on vieläkin pidempi.

gcu3 newly enhanced 1

Smit LNG -suojakaasujärjestelmä

Alfa Lavalin Smit LNG -järjestelmä on polttotyyppinen suojakaasugeneraattori, joka perustuu viiden vuosikymmenen kokemukseen suojakaasun toimituksesta. Se tuottaa suojakaasua matalalla kastepisteellä, mikä täyttää LNG-kuljetusalusten vaatimukset erittäin kuivasta ja laadukkaasta suojakaasusta.

Inert Gas System 3
. . . .

Alfa Lavalin meriteollisuuden huoltopalvelut

24-7-Service&Support-service.block.jpg

Maailmanlaajuisesti ja joka päivä ympäri vuorokauden toimivat Alfa Lavalin meriteollisuuden huoltopalvelut ovat polkusi parempaan käytettävyyteen, optimoituun suorituskykyyn ja todelliseen mielenrauhaan. Verkostomme on aina valmiina, ja palveluvalikoimamme tuo luotettavuutta, tehokkuutta ja vaatimustenmukaisuutta laitteidesi koko käyttöiän ajan.


Tutustu palvelutarjontaamme

 

Huolto ja tuki 24/7

Marine_Service_AL_640x360_1.jpg

Ota meihin yhteyttä missä ja milloin tahansa:

+46 4636 7700
marine.service@alfalaval.com

Alfa Lavalin testaus- ja koulutuskeskus

Luotettavuus on ensiarvoisen tärkeää LNG:tä käyttävissä laitteissa. Alfa Laval saavuttaa sen vuosien kokemuksen lisäksi myös laajamittaisella testauksella Alfa Lavalin testi- ja koulutuskeskuksessa. Tässä ainutlaatuisessa laitoksessa on yksi osasto, joka on erikoistunut turvallisten ja tehokkaiden kaasutoimintojen takaamiseen.

TTC gas 2
.

Ota yhteyttä

Nämä tiedot tallennetaan ja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Autamme mielellämme

Jos haluat lisätietoja laitteista ja ratkaisuista, joissa käytetään polttoaineena LNG:tä, tai hinta-arvion aluksellesi, ota meihin yhteyttä.

 

Contact boiler3 2020 640x360.jpg

 

Yksityiskohtainen kysely