Boiler for LNG 1200x300px round corners.jpg

 

Kattilaratkaisut nesteytetylle maakaasulle polttoaineena

Aluksilla, jotka käyttävät polttoaineena nesteytettyä maakaasua, Alfa Laval Aalborgin kattilaratkaisut muuttavat ajatusta siitä, mitä kattila voi olla. Tehokkaan höyryntuotannon varmistamisen lisäksi Aalborgin kaksoispolttoainekattilat voivat ottaa käyttöön lisätoimintoja, jotka yksinkertaistavat nesteytetyn maakaasun käyttöä (esimerkiksi kiehumiskaasun (BOG) hallinta).

Varmistamme turvallisuuden ja optimaalisen höyrytasapainon, mutta myös erinomaisen suorituskyvyn ja alhaisemmat kustannukset kattilan liitettävyyden ja monen muun hyödyllisen ominaisuuden avulla. Aalborgin kattilaratkaisut, jotka ovat vastanneet lämpötarpeisiin jo yli 100 vuoden ajan, tarjoavat nykyään LNG-moottorilla varustetuille aluksille paljon muutakin kuin vain höyryä.

Ota meihin yhteyttä


.

Kompakti ja yksinkertainen BOG-hallinta

Kattilat ovat laitteita, joita aluksesi tarvitsee joka tapauksessa – joko höyryn tuottamiseen tai lämpö-öljyn tai veden lämmittämiseen. Koska Aalborgin kaksoispolttoainekattiloita voidaan käyttää nesteytetyllä maakaasulla, ne voivat ottaa käyttöön BOG-hallinnan lisätoiminnon.

Download brochure
.

Kattilan liitettävyys

Alfa Laval Aalborg Digital Services on tietopohjainen tapa varmistaa kattilan käyttöaika, parantaa kattilan suorituskykyä ja alentaa kattilan käyttökustannuksia. Luomalla digitaalisen yhteyden kattilajärjestelmiesi ja osaamisemme välille sinä ja miehistösi voitte hyötyä suoraan syvällisestä kattilaosaamisestamme.

Boiler connectivity 640x360
.

Aalborgin kattilatuotevalikoima

Pienet ja keskisuuret

Aalborg OS-TCi

Rakennepaine: 9 baaria (g)

Kapasiteetti: 750–6500 kg/h

Aalborg OS Multi-fuel grey.jpg

 

Komposiittikattilat

Aalborg OC-TCi

Rakennepaine: 9 baaria (g)

Kapasiteetti: 750–6500 kg/h (tulipuoli),
180–5000 kg/h (pakokaasupuoli)

Aalborg OC Multi-fuel grey.jpg

Suuri

Aalborg OL

Rakennepaine: 9 tai 18 baaria (g)

Kapasiteetti: 10 000–50 000 kg/h

Aalborg OL Multi-fuel grey.jpg

.

Huolto varmistaa turvallisuuden

Kun kattilat tarjoavat lämmön lisäksi myös elintärkeän turvallisuustoiminnon, tiedon ja huollon saatavuus on entistä tärkeämpää. Alfa Laval on toimittanut, optimoinut ja tukenut kattiloita jo yli 100 vuoden ajan. Alfa Laval Aalborg -asiantuntijamme ovat käytettävissä ympäri vuorokauden riippumatta siitä, missä seilaat.

 

Merikattilapalvelut

Ota meihin yhteyttä

Phone.png  

Alfa Laval Nordic Oy +358 9 804 041
24 tunnin palvelu +46 46 36 77 00

 Sähköposti: ps.marinediesel.nordic@alfalaval.com

 

Marine service 640x360.jpg

.

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoa nesteytettyä maakaasua polttoaineena käyttävistä kattiloista tai tarjouksen aluksellesi, Alfa Laval on aina valmis auttamaan.

Contact boiler2 2020 640x360