2020 and beyond I - 1200x400

Turvallisesti vuoteen 2020 ja eteenpäin

Laitteet ja ratkaisut haasteisiisi vastaamiseksi

Alfa Laval -ratkaisut ja tietämys kattavat kaikki 2020-luvun globaalien rikkipäästöjen aiheuttamat aluksella olevat ongelmat polttoaineen käsittelystä pakokaasujen puhdistukseen. Vaikka vastaukset käsittelevät nyt kiireellisimpiä huolenaiheitasi, vastauksemme perustuvat 100 vuoden kokemukseen merenkulun haasteisiin vastaamisessa. Vielä tärkeämpää on, että ne palvelevat sinua kauas tulevaisuuteen.

 

Contact form

Moottorin suojaus

Vähärikkiset polttoaineet asettavat erilaisia vaatimuksia moottorin polttoainelinjalle, mikä voi lisätä katalyyttihiukkasia. Alfa Laval Adaptive Fuel Line tarjoaa ratkaisuja moottorin turvallisuuteen - ja polttoainetehokkuuden lisäämiseen.

Exhaust gas cleaning III 640x360
.

Valmistele kattilat yhteensopiviin polttoaineisiin

Riippumatta siitä, valitsetko vähärikkisiä polttoaineita vai käytätkö sen sijaan pesuria, strategia vaikuttaa kattiloihisi. 100 vuoden kattilakokemuksella Alfa Laval voi auttaa sinua mukauttamaan kattilan polttoaineletkut ja estämään käyttöongelmat.

Boiler optimization 640x360
.

Pakokaasujen puhdistus

SOx-pesurin avulla voit täyttää rikkipitoisuusvaatimukset ja säilyttää samalla polttoainetaloudellisuuden. Alfa Laval PureSOx on kärjessä oleva pesurijärjestelmä, joka on osoittautunut tehokkaaksi 10 vuoden käytöllä merellä.

Exhaust gas cleaning 5 640x360
.

LNG polttoaineena

Yhä useammat alukset siirtyvät käyttämään LNG:tä polttoaineena. Tämän tekeminen vaatii kuitenkin tehokkaan höyrystyneen kaasun (BOG) hallinnan. Alfa Lavalilla on asiantuntemusta ja ratkaisuja turvallisuutesi takaamiseksi - yksinkertaisesti ja taloudellisesti.

LNG as fuel 640x360
.

Vaihtoehtoiset polttoaineet

Säännösten muuttuessa ja ympäristöön liittyvien huolenaiheiden kasvaessa polttoainevaihtoehtojen valikoima kasvaa entisestään. Alfa Laval voi tukea sinua paitsi perinteisellä polttoaineosaamisella, myös näkemyksillä ja ratkaisuilla nouseviin vaihtoehtoihin.

Alternative fuels 640x360
.

Alfa Lavalin testaus- ja koulutuskeskus

Nykyiset merihaasteet ulottuvat kauas 2020:n jälkeen, ja jo nyt on näkyvissä uusia haasteita. Vahvan T&K-toiminnan ja tiiviin yhteistyön avulla sinun kaltaistesi asiakkaiden kanssa Alfa Laval työskentelee kovasti ratkaisujen löytämiseksi.

Aalborg boiler service
.

Huolto

Huolimatta siitä, miten lähestyt globaalia rikkipitoisuusrajaa tai muita keskeisiä haasteita, palvelun tulisi olla osa sitä. Laitteiden jälkiasennuksesta miehistöjen kouluttamiseen avaintoiminnoissa, kuten polttoaineenhallinnassa Alfa Laval -huoltoasiantuntijat tarjoavat ratkaisuja, tietoa ja ympäri vuorokauden saatavaa tukea pitääkseen sinut vahvana.

Marine service 640x360
.