PureSOx
One step away hero 640x360

Alfa Laval PureSOx

Älä tyydy minimiin – ole askel edellä

Alfa Laval PureSOx on yhä kehityksen kärjessä

Et ole yksin valitessasi rikkipesuria. Olet kuitenkin askeleen edellä, kun valitset kehityksen kärkeä edustavan Alfa Laval PureSOx -mallin. PureSOx on jo vuodesta 2009 lähtien todistanut toimivuutensa: joka ikinen myyty järjestelmä on edelleen toiminnassa ja vaatimusten mukainen. PureSOxin suunnittelu pohjautuu 100 vuoden kokemukseen meriteollisuudesta ja se on asennettu jo satoihin aluksiin. Sujuva asennus, todistetut tulokset ja ensiluokkainen globaali palvelu vakuuttavat yhä useammat asiakkaat valitsemaan Alfa Lavalin kerta toisensa jälkeen. He tietävät, että PureSOx pitää heidät askeleen edellä – nyt, vuonna 2020 ja vielä sen jälkeen.

Valokeilassa

Suorat vastaukset rikistä ja päästöistä

Sääntelyasioiden asiantuntija Kate Schrøder Jensenin blogeja siitä, mitä säännöt ja tekniikat todella merkitsevät sinulle.

Alfa Laval PureSOx:n huoltopalvelut

Alfa Lavalin globaali huoltoverkosto, ympärivuorokautinen asiakaspalvelu ja laaja huoltovalikoima varmistaa järjestelmäsi pysyvän toimintakunnossa.

PureSOx 10 years

Vuosikymmen merellä

Vuonna 2019 juhlistamme aivan erityistä vuosipäivää: ensimmäisestä PureSOx-asennuksesta on nyt 10 vuotta.

Alfa Laval PureSOx 
jälkiasennus

Katso, miten PureSOx-järjestelmä asennettiin jälkiasennuksena M/V Valentine -alukseen

Alfa Laval PureSOx 
tekniset tiedot

Katso animoitu tai ladattava infografiikkamme ja näe omin silmin, miksi Alfa Laval PureSOx on asiakkaiden ensisijainen valinta.

 

Suljettu kierto avoimilla mahdollisuuksilla

Uusi modulaarinen ja joustava vedenpuhdistusjärjestelmämme on optimoitu täyttämään tarpeesi nyt ja tulevaisuudessa.

Liity Alfa Laval Nijmegenin miehistöön

... ja suunnittele tulevaisuuden tuotteita! PureSOx-järjestelmä suunnitellaan Alfa Laval Nijmegenissä, Alankomaissa eri puolilla maailmaa oleville asiakkaille. Etsimme kaltaisiasi lahjakkaita ihmisiä nopeasti kasvavaan liiketoimintaamme. Alfa Laval Nijmegenissä pääset suunnittelemaan tulevaisuutta ja olet osa organisaatiota, jonka oma tulevaisuus on valoisa. Saat lisätietoja sivustomme työpaikkaosiosta.