Alfa Laval Adaptive Fuel Line - polttoainelinja

Samoin kuin itse polttoaineet, meripolttoaineiden hallintaratkaisut ovat kehittymässä. Koska polttoaineen rikkimääräykset ohjaavat kehitystä kohti vähärikkisiä polttoaineita, nesteytettyä maakaasua, vaihtoehtoisia polttoaineita ja pesureita, moottoriin johtavaa polttoainelinjaa varten tarvitaan uusia ratkaisuja. Alfa Laval on ainutlaatuisella tavalla valmis johdattamaan sinua kohti tulevaisuutta. Hyödynnämme vuosisadan mittaista polttoaineenkäsittelykokemustamme ja avainratkaisujamme polttoaineenkäsittelyn kaikilla osapuolilla. Varmistamme aina moottorin suojelemisesta vaatimustenmukaisuuden ja energiatehokkuuden takaamiseen, että pystyt vastaamaan vuoden 2020 haasteisiin - ja sitä seuraaviinkin.

Alfa Laval Adaptive Fuel Line -polttoainelinja

Alfa Lavalin polttoainelinjaratkaisut kattavat erotuksen, syötön synkronoinnin, suodatuksen, polttoaineen ilmastoinnin ja paljon muuta. Koska toimintamme kattaa kaikki polttoainelinjan käsittelyn osa-alueet, voimme kehittää polttoainelinjaa yhtenäisen ja joustavan prosessin kautta, joka reagoi muutoksiin ja haasteisiin reaaliajassa. Kutsumme sitä Alfa Laval Adaptive Fuel Lineksi.

contact-us-button_FI_175x46.jpg


Valokeilassa

Mitä IMO:n kasvihuonekaasustrategia merkitsee huomisen polttoainelinjalle?

Dr. Markus Hoffmann, Global Applications Manager, tarkastelee IMO:n kunnianhimoista ilmastostrategiaa ja selvittää erilaisia tapoja, joilla se voi vaikuttaa meriteollisuuden polttoaineiden markkinoihin tulevina vuosina.

Franciska Kjellström

Roberto Comellin, polttoaineiden ilmastointiyksiköiden maailmanlaajuisen myynnin johtajan haastattelu Shipinsightin kanssa

Polttoaineen ilmastointi on monimutkainen asia, ja vuoden 2020 lähestyessä ilmassa on paljon kysymyksiä polttoaineen saatavuudesta, polttoaineen käsittelystä aluksella ja polttoaineen laadusta ja vakaudesta. Alfa Lavalilla on 40 vuoden kokemus polttoaineen ilmastointijärjestelmien kanssa ja olemme ainoa yritys, joka voi tarjota sinulle kokonaisratkaisun aluksesi vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi vuonna 2020 ja sen jälkeenkin.

Roberto Commelli

Kuuntele asiantuntijoita

Keskustele kasvokkain Alfa Lavalin mukautuvan polttoainelinjan asiantuntijoiden kanssa. Näissä informatiivisissa videoissa he kertovat ajatuksistaan miten vastata tämän päivän ja huomisen polttoaine- ja sovellushaasteisiin.

fuel line expertsv2 640x360

Moottorin suojausngine

Moottoria kuluttavat katalyyttihiukkaset

Meriliiketoiminnassa olemme tottuneet ajattelemaan kunnianhimoisesti. Mutta yksi toimialan suurimmista haasteista aiheutuu pienikokoisesta syystä. Sen aiheuttama uhka laivojen liikennöimiselle turvallisesti kaikkialla maailmassa saattaa pahentua huomattavasti.

fuel line daily grind02 640x360

Kuinka Alfa Laval ALCAP™ keksi polttoaineen erottelun uudelleen

Nopeat erottimet poistavat veden ja vahingolliset hiukkaset meripolttoaineista. Vanhemmat mallit vaativat manuaalisen säädön jokaisen polttoainetyypin osalta. Mutta ALCAP™ -tekniikka mukautuu automaattisesti jatkuvan toiminnan aikaansaamiseksi maksimaalisen erotustehokkuuden, moottorin polttoainetaloudellisuuden ja moottorin suojauksen avulla.

fuel line alcap post640x360

Katalyyttihiukkasten poistaminen polttoaineesta aluksessa tapahtuvalla puhdistuksella

Meripolttoaineen laatu voi vaihdella rajojen sisällä. Ammattimainen polttoaineen hallinta on välttämätöntä liiallisten polttoainekustannusten tai vakavien vikojen välttämiseksi. Katso, kun kolme meriteollisuuden tunnettua asiantuntijaa esittävät näkemyksensä riskin lieventämisestä.

Polttoaine- ja energiatehokkuus

Meriteollisuuden polttoaineet rikkipäästövaatimusten tiukentuessa

Meriteollisuuden globaalit polttoainemarkkinat heittävät kuperkeikkaa, kun teollisuus valmistautuu rikkipäästövaatimusten tiukkenemiseen entisestään. IMO:n uudet laivojen rikkipäästöjä kiristävät määräykset astuvat voimaan 1.1.2020.

2020 fuel challenges640x360

Parempi voiteluöljyn käsittely

Meriliikenteessä käytettävien polttoainetyyppien muutosten yhteydessä voiteluaineita koskevat vaatimukset on arvioitava uudelleen. Keskipakoerottimet ovat ihanteellisia liukenemattomien aineiden ja veden poistamiseksi voiteluöljystä moottorin käyttöiän ja tehokkuuden lisäämiseksi, riippumatta käytetystä polttoainetyypistä.

Lube oil cleaning 640x360

Laivojen käyttövoiman kehitys vuosien saatossa

Laivojen käyttövoima on kehittynyt valtavasti viimeisen kahden vuosisadan aikana: höyrylaivoista kapteenittomiin "aavelaivoihin". Infografiikkamme näyttää joitain keskeisiä välitavoitteita, jotka johtavat nykypäivään - ja osoittavat tulevaisuuteen.

evolution of ship propulsion640x360
.
fuel line service herov21920x480

Valmistautuminen vuoteen 2020

Onko nykyinen aluksesi valmis vuodelle 2020 ja tulevia vuosia varten?

.

Tuotteemme

S- ja P Flex

Alfa Laval S- ja P Flex -separaattorit sopivat erinomaisesti kaikille poltto- ja voiteluöljyille. Maksimoi suojaus ja tehokkuus luomalla käyttötarkoitukseen sopiva modulaarinen erotinjärjestelmä. Vaihtoehtoina ovat edistynyt S-malli, joka on maailman myydyin polttoaine- ja voiteluöljyseparaattori, ja toiminnoiltaan yksinkertaisempi P-malli.

Näytä tuote

Automaattinen polttoaineenvaihtojärjestelmä (Automated Fuel Changeover System, ACS)

Automated Fuel Changeover System (ACS) on luotettava, täysin automaattinen polttoaineenvaihtojärjestelmä, joka helpottaa polttoöljyn vaihtoa ja samalla pitää polttoaineen viskositeetin moottorivalmistajien asettamissa rajoissa.

Näytä tuote

Polttoaineen FCM-käsittelymoduulit – öljy

FCM One Oil -käsittelymoduuli on suunniteltu meriteollisuuden tavanomaisten polttoöljyjen käsittelyyn, mutta se kykenee paljon muuhunkin kuin vain polttoaineen puhtauden, paineen, lämpötilan, viskositeetin ja virtausnopeuden säätämiseen moottorin vaatimusten mukaan. Sillä voi myös käsitellä useita polttoaineita yhtäaikaisesti, muodostaa polttoaineseoksia ja hallita automaattista vaihtoa polttoaineesta toiseen.

Näytä tuote

FlowSync

Alfa Laval FlowSync on separaattorin syöttöpumpun automaattinen ohjausjärjestelmä, joka asennetaan aluksen käsittelyjärjestelmän yhteyteen. Se synkronoi polttoaineen virtauksen separaattoreihin todellisen kulutuksen mukaan, mikä suojaa moottoria, vähentää katalyyttihiukkasten määrää ja pienentää energiakustannuksia.

Näytä tuote

PureDry

Ota öljy talteen ja pienennä samalla jätteiden käsittelykustannuksia. Alfa Laval PureDry on automaattinen järjestelmä, joka erottelee jäteöljyn kolmeen vaiheeseen: puhdistettu öljy, vesi ja erittäin kuivat kiinteät aineet.

Näytä tuote

290-suodatin

Alfa Laval 290 -suodattimet pystyvät hienosuodatukseen lähes ilman painehäviötä. Ne soveltuvat useisiin käyttötarkoituksiin, kuten nelitahtimoottorien voiteluöljyn ja kaksitahtimoottorien hydrauliöljyn suodatukseen. Suodattimiin voi olla saatavana erilaisia lietteenpoistolaitteita, esimerkiksi kammio tai Eliminator-yhdistelmä.

Näytä tuote

alp0085 and alp0280 ret cmyk_640x360.png

ALP-kolmiruuvipumputthree

Alfa Lavalin ALP-kolmiruuvipumput on kehitetty mahdollisimman alhaisia käyttökustannuksia ja luotettavuutta varten keskittyen erityisesti meriteollisuuteen.
ALP on selvä valinta polttoaineiden ja voiteluöljyjen käsittelyssä.

Näytä tuote

.

Ota yhteyttä ja keskustele

Olemme aina valmiita puhumaan tarpeistasi, olipa kyse sitten erityisistä Alfa Laval -polttoainejohtoratkaisuista tai laajemmista strategioista, joilla vastataan vuoden 2020 ja sen jälkeisiin polttoainehaasteisiin. Kerro meille, mitä mieltä olet, ja otamme yhteyttä.

Nämä tiedot tallennetaan ja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.