Tietopankki

Alfa Laval on kehittänyt lämmönsiirtoa jo yhdeksän vuosikymmenen ajan, joten sillä on ainutlaatuista tietämystä haasteiden ratkaisemisesta ja laitteiden suorituskyvyn parantamisesta. Oli kyse sitten lämmönvaihdinta koskevasta ongelmasta tai kysymyksestä, kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua mielellään
vastauksen löytämiseksi.


Ota meihin yhteyttä

Alfa Laval Heating and Cooling Hub Knowledge

Lämmönvaihtimien verkkokoulutus

Ilmoittaudu itseohjautuvalle kurssille ja saat lisätietoja erilaisista nykyisin saatavilla olevista levylämmönvaihdinteknologioista. Jotta saat kaiken irti Alfa Lavalin asiantuntemuksesta, kaikki kurssit ovat ilmaisia. Aloita ne milloin haluat ja etene omaan tahtiisi.

Online heat exchanger training

Tutkimusraportti: Navigointi muuttuvilla kylmäainemarkkinoilla

Kylmäainemarkkinoilla on parhaillaan meneillään suuri muutos. Ympäristöhuolien vuoksi lainsäädännöllä pyritään asteittain poistamaan perinteisiä kylmäaineita ja ottamaan käyttöön uusia vaihtoehtoja, joilla on alhaisempi lämmityspotentiaali (GWP). Lataa tämä tutkimusraportti ja saat perustietoja vaihtoehtoisten kylmäaineiden valinnasta ja mukautuksesta erilaisiin lämmitys- ja jäähdytyssovelluksiin.

White paper: Navigating a changing refrigerants market

Alan johtavia asiantuntijoiden neuvoja

Verraton vahvuus vaativiinkin tehtäviin

Pressure Secure tarkoittaa suurta mekaanista vahvuutta, alhaista painehäviötä ja erittäin suurta painekuormitusta. Lue lisää Pressure Securesta Alfa Lavalin vanhemmalta suunnitteluinsinööriltä Mehrdad Mohammadianilta.

IceSafe takaa luotettavan suorituskyvyn

Miten varmistat sekä luotettavan suorituskyvyn että pitkäikäisen lämmönvaihtimen? Kuuntele Alfa Lavalin lämpöasiantuntijan Frederik Strömerin kommenttia asiasta.

Huomisen kylmäaineet

Onko sinulla kysymyksiä kylmäainemarkkinoiden muutoksista? Katso tämä lyhyt video oikeantyyppisen kylmäaineen valinnasta.

Energiatehokkuus

Tutustu kehittyneisiin ominaisuuksiin kestävän, kustannustehokkaan energiatehokkuuden saavuttamiseksi lämmitys- ja jäähdytyssovelluksissa.

AlfaNova: kokonaan ruostumatonta terästä

Tutustu AlfaNovaan – kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettuun lämmönvaihtimeen, joka on valmistettu patentoidulla fuusiotekniikalla.

Valinnan helppoutta yrityksellesi

Katso, miten Alfa Laval pyrkii helpottamaan lämmönvaihtimen valintaa.

Viiden pisteen kohdistus takaa luotettavamman kokemuksen

Alfa Laval on kehittänyt ominaisuuksia lämmönvaihtimen luotettavuuden parantamiseksi mahdollisten seisokkien minimoimiseksi. Asiantuntija Torgny selittää seuraavassa viiden pisteen kohdistusjärjestelmää.

Parempi huollettavuus

Huoltoa yksinkertaistavilla ClipGrip™ -ominaisuuksilla varmistat laitteistosi pisimmän käyttöiän ja alhaisimmat kokonaiskustannukset. Katso tämä video, jossa asiantuntija Johan kertoo asiasta enemmän.

Lisää tehoa CurveFlow™-toiminnolla

Tässä videossa Alfa Lavalin asiantuntija Martin kertoo, miten edistykselliset ominaisuudet, kuten CurveFlow™-jakoalue, parantavat lämpötehokkuutta.

U-turn – moduuli ammoniakkisovelluksiin

Erottimesta ja levylämmönvaihtimesta koostuva moduuli takaa minimaaliset painehäviöt ja maksimaalisen energiatehokkuuden. Saat lisätietoja katsomalla tämän 3 minuutin videon.

RefTight™-tiivistysjärjestelmä – asiantuntijan näkemys

Ainutlaatuinen Alfa Lavalin RefTight™-tiivistysjärjestelmä takaa paremman pitkäaikaisen suorituskyvyn sovelluksissa, joissa on korkeita paineita ja lämpötiloja puolihitsatuissa levylämmönvaihtimissa.

Korkea suorituskyky ja alhainen energiankulutus Alfa Laval TK20:lla

Alfa Laval TK20, puolihitsattu tiivisteellinen levylämmönvaihdin, on optimoitu tarjoamaan suorituskykyä ja luotettavuutta aggressiivisten väliaineiden lämmitykseen ja jäähdytykseen.

Bort de Graafin jäähdytysasiantuntijat ovat valinneet Alfa Lavalin puolihitsatun teknologian

Katso, miksi Bort de Graafin jäähdytysasiantuntijat ovat valinneet Alfa Lavalin puolijohdetun teknologian CO2-kaskadijärjestelmiinsä.

Tehokas ja luotettava teknologia on leipälajimme

Vain Alfa Laval tarjoaa täyden valikoiman lämmönvaihtoteknologiaa konesaleille riippumattoman AHRI-tutkimuslaitoksen (Air-Conditioning, Heating, and Refrigeration Institute) suorituskykysertifioinnilla. Tämä antaa sinulle varmuuden tehokkaasta suorituskyvystä, mutta oikeastaan laitteet ovat vasta alkua. Ota selvää, kuinka voit avullamme varmistaa, että jäähdytysjärjestelmäsi toimii luotettavasti ja kestävän kehityksen mukaisesti pitkällä aikavälillä.

Ainutlaatuista asiantuntemusta luotettavasta kestävästä kehityksestä

Likaantuminen voi lyhentää huomattavasti lämmönvaihtimen odotettua käyttöikää ja heikentää sen lämpösuorituskykyä. Kun kumppaninasi on Alfa Laval, käytettävissäsi on maailman johtavien kemian ja materiaalitekniikan asiantuntijoiden osaaminen. He voivat yhteistyössä kanssasi tunnistaa mahdolliset likaantumisriskit ja kehittää räätälöityjä strategioita, joilla voit estää likaantumisen.

 

 

Lataukset

Asiakirjat

Asiakkaidemme tarinoita

Alfa Lavalilla on takanaan yli 90 vuoden historia lämpöinnovaatiota. Nykyisin se työskentelee yhdessä asiakkaiden kanssa ympäri maailman lähes kaikilla mahdollisilla toimialoilla. Voit lukea joidenkin asiakkaidemme tarinoita napsauttamalla tästä. Saat näin tietää, miten edistykselliset lämmönvaihdinteknologiamme ovat auttaneet niitä varmistamaan tehokkaamman, luotettavamman ja kestävämmän suorituskyvyn.

Alfa Laval Sustainable solutions reaching new heights case

Lämmityksen ja jäähdytyksen usein kysytyt kysymykset

Katso asiantuntijan vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin lämmitys- ja jäähdytysteknologiasta.

Heating and cooling hub FAQ

Konsulttityökalut

Alfa Laval on toimittanut lämpöratkaisuja jo vuosikymmenten ajan, ja on pystynyt siitä saadun kokemuksen avulla luomaan lukuisia päivittäistä työtä helpottavia resursseja. Napsauta tästä löytääksesi BIM-tiedostoja, 3D-piirustuksia ja muita resursseja, jotka helpottavat päivittäistä työtäsi.

hc hub-Consultant-tools-3D

Ota meihin yhteyttä jo tänään!

Tietosi tallennetaan ja käsitellään tietosuoja- ja yksityisyyskäytäntömme mukaisesti.