Alfa Laval - Konsulttityökalut

.
consultant-tools-1920x480

Konsulttityökalut

Alfa Laval on vuosikymmenten kokemuksen avulla pystynyt luomaan useita resursseja, joita voit hyödyntää päivittäisen työn helpottamiseksi.

.

Tavoitteenamme on varmistaa, että sinulla on aina kaikki tarvitsemasi asiakirjat. Huomaa, että tässä esitetyt materiaalit edustavat vain esimerkkiä resursseista, joita voimme tarjota. Ota yhteyttä paikalliseen Alfa Laval -yhtiön myyntiedustajaan, niin tarjoamme mielellämme lisää työkaluja, jotka auttavat vastaamaan erityistarpeisiisi. 

Tarvitsetko BIM-tiedostoja?  

Voit ladata kaikki saatavilla olevat BIM-tiedostot täältä  

Tarvitsetko 3D-piirrustuksia?

Ota meihin yhteyttä niin lähetämme ne sinulle sähköpostitse ja autamme sinua pääsemään alkuun.

Alfa Laval gasketed plate heat exchanger

Parhaat suunnittelutavat

On olemassa monia parhaita suunnittelukäytäntöjä eri sovelluksia varten, joilla säästät aikaa ja rahaa. Valikoimamme sisältää ratkaisuja levyn korjaukseen, turbulenssiin, likaantumiseen ja levyn paksuuteen.

Lataa parhaat suunnittelutavat ominaisuuksien kanssa (englanniksi)

Lataa parhaat suunnittelutavat ominaisuuksien kanssa(turkiksi)

Lämmönsiirron teoria

Jotta oikea ratkaisu sovelluksen lämmitystehtävässä voidaan määrittää, on tärkeää ottaa huomioon useita termodynaamisia parametreja. Olemme laatineet yksityiskohtaisen esitteen "Lämmönsiirron teoriasta", joka auttaa sinua ja asiakkaita tässä prosessissa.

Lataa lämmönsiirron teoria 


Eristys - takaisinmaksun työkalu

Tämän työkalun avulla voit laskea lämpöhäviön juotetuissa, fuusiotekniikalla valmistetuissa ja tiivisteellisissä lämmönvaihtimissa, jolloin saat tietoja takaisinmaksuajasta ja siitä, paljonko säästät eristeen kanssa tai ilman. Huomaa, että annetut tiedot ovat vain arvioita, eikä niitä tulisi pitää tarkkoina mittauksina.

Ota meihin yhteyttä jos haluat käyttää tätä työkalua niin autamme sinua pääsemään alkuun.

Energiaa säästävä lämmöntalteenottolaskin

On olemassa monia parhaita suunnittelukäytäntöjä eri sovelluksia varten, joilla säästät aikaa ja rahaa. Valikoimamme sisältää ratkaisuja levyn aallotukseen, turbulenssiin, likaantumiseen ja levyn paksuuteen määritystä tehdessä.

Lataa Alfa Lavalin energiaa säästävä lämmöntalteenottolaskin


Pika-valintaopas

Alfa Laval -tuoteopas on helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla voit valita parhaan ratkaisun sovelluksellesi. Siinä luetellaan myös paikalliset Alfa Laval -yhteistyökumppanit ja voit pyytää tarjousta valitsemallesi tuotteelle.

product-guide-640x360-B

Uusimpien lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen keskus

Alfa Lavalilla on vuosikymmenten kokemus lämmönvaihdosta ja voimme tarjota asiantuntemustamme nykypäivän lämmitys- ja jäähdytyshaasteiden ratkaisemiseksi. Löydä vastauksia monimutkaisiin kysymyksiin, jotka koskevat kaikkea energiatehokkuudesta luonnollisiin kylmäaineisiin, sekä hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla sinun on helpompi löytää oikea tekniikka sovellukseesi.

heating cooling-hub-vignette-2021