Konsulttityökalut

Alfa Laval on toimittanut lämpöratkaisuja jo vuosikymmenten ajan, ja on pystynyt siitä saadun kokemuksen avulla luomaan lukuisia päivittäistä työtä helpottavia resursseja.

Pyrimme varmistamaan, että saat aina tarvitsemasi dokumentaation. Huomaa, että mainitut materiaalit ovat vain esimerkki tarjotuista resursseista. Ota yhteyttä paikalliseen Alfa Laval -myyntiedustajaasi jo tänään, ja toimitamme mielellämme erityistarpeitasi vastaavia lisätyökaluja.

hc hub Consultant tools BIM

hc_hub-Consultant-tools-intro-image.jpg

Hanki BIM-tiedostot

Voit ladata Alfa Lavalin lämmönvaihtimien Building information modeling (BIM) -tiedostot Bimobjectin kautta. Pääset niihin napsauttamalla tästä.


Napsauta BIM-tiedostojen saamiseksi

hc_hub-Consultant-tools-3D.jpg

Tarvitsetko 3D-piirroksia?

Lämmönvaihtimien asiantuntijoiltamme on saatavilla 3D-piirroksia minkä tahansa projektitarpeen tukemiseksi. Jos haluat tietyn tuotteen piirroksia, ota meihin yhteyttä.


Napsauta 3D-piirrosten saamiseksi

Lataukset

Tarjouksen erittelyt

Seuraavat asiakirjat tarjoavat apua projektisi erittelyjen luomisessa. Alfa Lavalin lämmönvaihtimet on helppo sisällyttää projektisi erittelyihin. Sinun tarvitsee vain kopioida ja liittää projektisi kannalta merkitykselliset tiedot samalla, kun poistat kaikki merkityksettömät alueet.

Parhaat suunnittelutavat

Eri sovelluksia varten on olemassa monia parhaita suunnittelukäytäntöjä, joiden avulla säästät rahaa tai aikaa. Valikoimamme sisältää ratkaisuja levyn korjaukseen, turbulenssiin, likaantumiseen ja paksuuteen.

Lataa parhaat suunnittelutavat ominaisuuksien kanssa (englanniksi)

Lataa parhaat suunnittelutavat ominaisuuksien kanssa (turkiksi)

Lämmönsiirron teoria

Jotta oikea ratkaisu tietyn sovelluksen lämmitystehtävässä voidaan määrittää, on tärkeää ottaa huomioon useita termodynaamisia parametreja. Olemme laatineet yksityiskohtaisen esitteen ”Lämmönsiirron teoriasta”, joka auttaa sinua ja asiakkaita tässä prosessissa.

Lataa Lämmönsiirron teoriasta 

Asiakirjat

Pikavalinta

Alfa Lavalin avulla on helppo löytää paras ratkaisu sovellukseesi. Voit pikavalintatyökalumme avulla selata tuotteita ja löytää Alfa Lavalin yhteistyökumppaneita tarjouksen pyytämiseksi.

Alfa Laval Heating and Cooling Hub Quick selection

Etsitkö lisää työkaluja ja asiantuntemusta?

Hyödy Alfa Lavalin yli kahdeksan vuosikymmenen tietämyksestä ja kokemuksesta lämmönsiirrosta. Tutustu Alfa Lavalin lämmityksen ja jäähdytyksen hubin tarjoamiin moniin muihin resursseihin, kuten BIM-tiedostoihin, 3D-piirustuksiin ja konsulttityökaluihin.

HVAC-consultant-portal-hero640

Ota meihin yhteyttä jo tänään!

Tietosi tallennetaan ja käsitellään tietosuoja- ja yksityisyyskäytäntömme mukaisesti.