2023-12-15 Product News

Alfa Lavalin uudet virtaviivaistetut Unique Mixproof -kiertopesu- ja prosessiventtiilit vastaavat markkinoiden tarpeisiin

Alfa Laval julkistaa kaksi uutta hygieenistä venttiiliä, Alfa Laval Unique Mixproof -kiertopesuventtiilin ja Unique Mixproof -prosessiventtiilin, jotka täydentävät hygieenisten kaksi-istukkaisten venttiilien valikoimaa markkinoiden tarpeiden pohjalta. Näiden innovatiivisten Mixproof-venttiilien ansiosta tuotteiden eheyteen panostavilla valmistajilla on nyt käytettävissään kustannustehokas keino parantaa tuoteturvallisuutta ja samalla prosessin tehokkuutta ja kestävyyttä.

Todistettu suorituskyky, kehitetty käyttötarkoituksen mukaan

Uudet tulokkaat perustuvat todistettuun suorituskykyyn, mutta niitä on jatkokehitetty käyttötarkoituksen mukaan. Unique Mixproof -kiertopesuventtiili on kaksi-istukkainen venttiili, joka säätelee turvallisesti ja tehokkaasti pesuaineen virtausta kiertopesun aikana. Unique Mixproof -prosessiventtiili on Alfa Lavalin luotettavien kaksi-istukkaisten venttiilien kompakti versio, joka on konfiguroitavissa ja saatavilla eri kokoina valmistajien keskeisten hygieenisten prosessivaatimusten mukaisesti. Molemmat venttiilit pystyvät ohjaamaan kahden eri nesteen virtausta ilman ristiinkontaminoitumisen riskiä, joten ne auttavat osaltaan parantamaan käytettävyyttä ja vähentämään kokonaiskustannuksia.

”Nämä uudet Unique Mixproof -venttiilit auttavat takaamaan tuoteturvallisuuden, prosessin joustavuuden ja helpon huollettavuuden ja tuovat mahdollisuuksia säästää vettä ja kiertopesuainetta”, Alfa Lavalin tuoteportfoliopäällikkö Anders M. Lyhne sanoo.

Luotettavat, kustannustehokas tuotteen suojaus

Valmistajat voivat luottaa Unique Mixproof -kiertopesuventtiiliin ja Unique Mixproof -prosessiventtiiliin tuoteturvallisuuden varmistamisessa kustannustehokkaasti. Alfa Lavalin sulkimen raotuksella varustettu kaksi-istukkateknologia pitää nesteet erillään ja takaa tehokkaan puhdistuksen ja täydellisen suojan haitallisten mikro-organismien tunkeutumista vastaan. Täysin tasapainotetun rakenteen ansiosta venttiilit pystyvät käsittelemään korkeapainelinjoja ilman paineiskujen riskiä. Lisäksi venttiilit on sertifioitu standardin FDA, 3A ja muiden tunnettujen standardien mukaisesti.

Joustavuutta prosessiin

Paranna valmistusprosessin luotettavuutta ja joustavuutta todistetusti luotettavalla venttiiliteknologialla, joka täyttää prosessikohtaiset tuotantovaatimukset. Alfa Lavalin koko Unique Mixproof -valikoiman tavoin Unique Mixproof -kiertopesuventtiilit ja Unique Mixproof -prosessiventtiilit ovat kompakteja ja modulaarisia ja lisäävät prosessin joustavuutta. Modulaarinen rakenne ja eri tyyppi- ja kokoversiot takaavat sopivuuden erilaisiin sovelluksiin. Unique Mixproof -kiertopesuventtiilit ja Unique Mixproof -prosessiventtiilit auttavat valmistajia sopeutumaan muuttuviin prosessivaatimuksiin. Yhdessä Alfa Lavalin ThinkTop-ohjausyksikköjen kanssa näillä venttiileillä saadaan entistä parempi prosessin joustavuus ja hallinta.

Helppo huollettavuus

Nämä hygieeniset päältä ladattavat kaksi-istukkaiset venttiilit perustuvat Alfa Lavalin Unique SSV- ja Mixproof-alustoihin, ja ne minimoivat suunnittelemattomien käyttökatkojen riskin, ja niiden määräaikaishuoltoihin kuluu mahdollisimman vähän aikaa ja resursseja. Todistetusti luotettava istukkateknologia ja määritelty puristus pidentävät huoltovälejä, ja huoltovapaa toimilaite, jossa ei ole säädettäviä komponentteja, maksimoi käytettävyyden ja minimoi kokonaiskustannukset.

Täyttää kestävän kehityksen vaatimukset

Yhdessä Alfa Laval ThinkTopin kanssa nämä uudet Unique Mixproof -venttiilit eliminoivat tarpeettoman tuotehävikin ja tuovat jopa 90 %:n säästöt veden ja pesuaineen kulutuksessa. Pienempi kiertopesunesteiden määrä auttaa pienentämään kokonaiskustannuksia ja minimoimaan prosessiteollisuuden ympäristövaikutukset. Hyväksi ihmisille, hyväksi liiketoiminnalle ja hyväksi kotiplaneetallemme.

Lisätietoja: www.alfalaval.com/UniqueMixproof/news

 

Tämä on Alfa Laval

Alfa Laval toimii aktiivisesti energia-, meri- sekä elintarvike- ja vesialalla ja tarjoaa asiantuntemustaan, tuotteitaan ja palvelujaan useille eri toimialoille noin 100 maassa. Yhtiö on sitoutunut optimoimaan prosesseja, luomaan vastuullista kasvua ja tukemaan edistystä, jotta asiakkaamme voivat saavuttaa liiketoiminnalliset ja kestävän kehityksen tavoitteensa.

Alfa Lavalin innovaatiokeskukset panostavat materiaalien puhdistamiseen, jalostamiseen ja uusiokäyttöön ja luonnonvarojen vastuullisen käytön edistämiseen. Ne auttavat osaltaan parantamaan energiatehokkuutta, lämmön talteenottoa ja vedenpuhdistusta sekä vähentämään päästöjä. Siten Alfa Laval edistää paitsi asiakkaidensa, myös koko ihmiskunnan ja kotiplaneettamme menestystä. Pyrimme parempaan maailmaan, joka päivä.

Alfa Lavalilla on 20 300 työntekijää. Vuoden 2022 liikevaihto oli 52,1 miljardia Ruotsin kruunua (noin 4,9 miljardia euroa). Yhtiö on listattu Nasdaq Stockholm -arvopaperipörssiin.

Unique Mixproof CIP and Unique Mixproof Process

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä:

Anders M. Lyhne

Tuoteportfoliopäällikkö, venttiilit ja automaatio, Alfa Laval

Puhelin: +45 79 32 22 00

 

Tai ota yhteyttä paikalliseen Alfa Laval -myyntiyhtiöön.

Liittyvä sisältö: