Proven performance head banner 1200x400

Todistetusti toimiva. Tarkoituksenmukaisesti kehitetty.

Unique Mixproof ‑venttiilit pitävät tuotteet turvassa ja parantavat prosessien tehokkuutta ja vastuullisuutta. Valikoimamme laajentuu kahdella kustannustehokkaalla venttiilillä, jotka jalostavat todistetusti toimivaa mixproof teknologiaa vastaamaan yrityksesi tarpeita:

Unique Mixproof CIP on kevyt kaksi-istukkainen mixproof venttiili, joka on tarkoitettu CIP-virtauksen tehokkaaseen ja turvalliseen hallintaan hygieniakäytössä.

Unique Mixproof Process on kaksi-istukkaisten mixproof venttiiliemme kompakti versio. Valmiiksi määritettyjen tuotteiden kokovalikoima on laaja, jotta asiakkaat voivat täyttää kaikki hygieenisen käsittelyn perusvaatimukset.

Unique Mixproof ‑venttiilit parantavat prosessin vastuullisuutta, sillä ne poistavat turhat hävikit ja vähentävät veden ja CIP-aineen kulutusta. Lisäksi nopeat, vain harvoin tarvittavat huoltotoimet auttavat maksimoimaan käyttöasteen ja minimoimaan kokonaiskustannukset.

Suojaa tuotteesi

Saat tarvittavan tuoteturvallisuuden, kun poistat ristikontaminaatio- ja tuotehävikkiriskin ja varmistat samalla, että puhdistus toimii tehokkaasti.

Tehosta prosessia

Voit parantaa prosessikokoonpanosi luotettavuutta ja joustavuutta todistetusti toimivalla venttiilitekniikalla, joka pystyy vastamaan tuotantosi erityistarpeisiin.

Suoraviivaista palvelua

Voit minimoida turhien seisokkien riskin ja myös rutiinihuoltotoimenpiteisiin kuluvan ajan ja resurssit.

Paranna kestävyyttä

Ympäristövaikutukset lieventyvät, kun veden ja CIP-aineen kulutus vähenee merkittävästi eikä tuotehävikkiä enää ilmene.

Unique Mixproof CIP

Alfa Laval Unique Mixproof CIP:n avulla paikalla puhdistamiseen (CIP) käytettävää materiaalia voi hallita tehokkaasti matriisiputkijärjestelmien kriittisissä jakelukohdissa. Nimenomaan CIP-aineen reititykseen suunniteltu kevyt, kaksilohkoinen ilmausventtiili takaa, että tuote ja CIP-linja ovat turvassa.

Lisätietoja

 

Unique Mixproof Process 

Suojaa prosessinesteet putkiston liitäntäkohdissa kustannustehokkaalla Alfa Laval Unique Mixproof Process ‑venttiilillä. Voit poistaa ristikontaminaation riskin tällä kompaktilla premium-tason kaksi-istukkaisella Mixproof-venttiilillä, jossa on istukan nostotoiminto. 

Lisätietoja

 

Unique Mixproof takaa turvallisen puhdistuksen käyttöpaikalla ja tuoteturvallisuuden

Uusimman sukupolven Unique Mixproof ‑venttiilit on suunniteltu takaamaan tuoteturvallisuus hygieenisen käsittelyn aikana. Ne myös parantavat useita muita toimintoja.

UMP CIP and Process Brochure Vignette