Unique Mixproof Process

Suojaa prosessinesteet kustannustehokkaalla Alfa Laval Unique Mixproof Process ‑venttiilillä. Voit poistaa ristikontaminaation riskin tällä kaksi-istukkaisella Mixproof-venttiilillä, jossa on istukan nostotoiminto. Sujuva puhdistettavuus, painehuippujen sietokyky ja räätälöidyt komponentit tekevät tästä venttiilistä erinomaisen lisäyksen elintarvike-, meijeri- ja panimoteollisuuden käyttösovelluksiin. Venttiilikokoja on erilaisia, jotta hygieenisen käsittelyn vaatimukset voidaan täyttää.

Unique Mixproof Process 640x360

Kustannustehokas kaksi-istukkainen venttiili perustoimintoihin hygieenisessa käytössä

  • Saat tarvittavan tuoteturvallisuuden, kun poistat ristikontaminaatio- ja tuotehävikkiriskin ja varmistat samalla, että puhdistus toimii tehokkaasti
  • Paranna prosessikokoonpanosi luotettavuutta ja joustavuutta venttiilitekniikalla, joka voidaan räätälöidä tuotantosi erityistarpeisiin
  • Voit minimoida turhien seisokkien riskin ja myös rutiinihuoltotoimenpiteisiin kuluvan ajan ja resurssit
  • Voit minimoida ympäristövaikutukset vähentämällä veden ja CIP-aineen kulutusta merkittävästi, kun vuotoja ja tuotehävikkiä ei ilmene
  • Valmiiksi määritettyjen tuotteiden kokovalikoima on laaja, jotta asiakkaat voivat täyttää kaikki hygieenisen käsittelyn perusvaatimukset

Alfa Laval Unique Mixproof Process on käyttötarkoitukseen räätälöity kaksi-istukkainen venttiili, jossa on istukan nostotoiminto. Venttiili perustuu todistetusti toimiviin Unique Mixproof- ja Unique-pystykaraventtiileihin, ja se on sertifioitu FDA:n, 3A:n ja muiden yleisesti tunnustettujen standardien mukaan.

Unique Mixproof Process suojaa tuotteitasi myös korkeissa paineissa. Modulaarisen rakenteensa ansiosta se on helppo mukauttaa erilaisiin käyttösovelluksiin, kapasiteettivaatimuksiin ja muuttuviin tarpeisiin.

Huolto on kätevää: toimilaitetta ei tarvitse huoltaa lainkaan, ja todistetusti toimiva tiivistystekniikka, jossa on optimoitu puristus, pidentää huoltovälejä. Lisäksi vastuullisuutta voi kohentaa yhdistämällä venttiilin Alfa Laval ThinkTop ‑venttiilinohjausyksikköön, jonka avulla voi säästää jopa 90 % vesi-, puhdistusaine- ja jätevesikustannuksissa.

Unique_Mixproof_Process_Matrix.gif

Suojaa tuotteesi

Saat tarvittavan tuoteturvallisuuden, kun poistat ristikontaminaatio- ja tuotehävikkiriskin ja varmistat samalla, että puhdistus toimii tehokkaasti.

Tehosta prosessia

Voit parantaa prosessikokoonpanosi luotettavuutta ja joustavuutta todistetusti toimivalla venttiilitekniikalla, joka pystyy vastamaan tuotantosi erityistarpeisiin.

Suoraviivaista palvelua

Voit minimoida turhien seisokkien riskin ja myös rutiinihuoltotoimenpiteisiin kuluvan ajan ja resurssit.

Paranna kestävyyttä

Ympäristövaikutukset lieventyvät, kun veden ja CIP-aineen kulutus vähenee merkittävästi eikä tuotehävikkiä enää ilmene.

.

Toiminta

Alfa Laval Unique Mixproof Process ‑venttiili on avautuva (NC) venttiili, jota ohjataan etäsijainnista paineilman avulla. Venttiilissä on kaksi erillistä tulppaa ja tiivistettä, joiden avulla nesteet voidaan erottaa. Tiivisteiden väliin muodostuu vuotokammio, joka toimii ilmakehän paineessa kaikissa käyttöolosuhteissa. Vuotoja ilmenee harvoin, mutta jos niin käy, tuote virtaa vuotokammioon ja valuu kammion pohjassa olevasta poistoaukosta, mikä helpottaa vuodon havaitsemista.

Exploded view_Unique Mixproof Process.png

 

 

Kun venttiili on auki, vuotokammio on suljettu. Tällöin tuote virtaa linjasta toiseen. Venttiilin tuttu radiaalirakenne varmistaa, että tuotetta ei vuoda käytön aikana käytännössä lainkaan.

Icon 2 Proven performance_ 640x360_new.png

Suunniteltu maksimoimaan tuotannon käyttöaste ja minimoimaan huoltotoimenpiteet.

Icon 1 Proven Performance promo_640x360_new.png

Kun toiminnan aikana ei ilmene vuotoja, tuotehävikki pysyy minimissä.

Icon 3 Proven performance promo 640x360.png

Älykkäällä Alfa Laval ThinkTop ‑ratkaisulla veden ja puhdistusaineiden kulutuksesta voi säästää jopa 90 %.

Sinua saattaa kiinnostaa myös...

Unique Mixproof takaa turvallisen puhdistuksen käyttöpaikalla ja tuoteturvallisuuden

Uusimman sukupolven Unique Mixproof ‑venttiilit on suunniteltu takaamaan tuoteturvallisuus hygieenisen käsittelyn aikana. Ne myös parantavat useita muita toimintoja.

UMP CIP and Process Brochure Vignette

Tuoteluettelo

Alfa Lavalin hygieenisten laitteiden "Close at hand" -tuoteluettelo sisältää tuotesivut, suoritusarvokäyrät, linkit animaatioihin, esitteet ja hinnastot tilausta varten.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

Hygieenisille venttiileille tarjottavat palvelut

Kun pidennät hygieenisten venttiilien käyttöikää, voit varmistaa hygieniaprosessien katkeamattoman käytettävyyden. Alfa Laval on palvelukumppani, joka tuo tarvittaessa avuksesi niin maailmanlaajuisen huoltoverkoston ja asiantuntijat kuin paikallisenkin tuen, kun sitä erityisesti kaipaat. Voit luottaa laajaan palveluvalikoimaamme prosessiesi optimoinnissa – milloin ja missä tahansa.

Service 640x360
.

CAD-portaali

Lataa tuotemallit Neutral- tai Native CAD -tiedostomuodoissa. Voit myös ladata tuotemalleja kolmiulotteisina PDF-tiedostoina.

 Siirry CAD-portaaliin 

Tekniset kuvaukset