Alfa Lavals Remote Guidance

Turvaa jatkuva käyttöaika etäohjattujen huoltovaiheiden avulla

Alfa Lavalin asiantuntijat vastaavat nopeasti haastavimmissakin tilanteissa, kun tarvitset apua. Alfa Laval -etäopastuksen avulla voit saada suoraa tukea asiantuntijoiltamme, jotka auttavat miehistöäsi löytämään ratkaisun. Tämä auttaa minimoimaan seisokit tai välttämään ne kokonaan ilman fyysistä käyntiä. 

Alfa Laval -etäopastuksen käyttäminen auttaa myös pienentämään hiilijalanjälkemme ja siten edistämään kestävän kehityksen tavoitteita. Varmistamme, että tietosi suojataan koko ympäristössä. 

Etsitkö tiettyä palvelua?

Remote guidance 640x360.jpg

Toiminta

Alfa Laval -etäavustustyökalun avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa ja tehdä yhteistyötä reaaliajassa huolimatta siitä, että he ovat eri paikoissa. Se luo lisätyn todellisuuden ympäristön, jossa huoltotoimintoja ohjataan keskustelujen, käsien liikkeiden, kuvien, digitaalisen luonnostelun ja näkymään asetettujen todellisten esineiden avulla. 

Huollon laajuus

Alfa Laval -etäopastusta voidaan käyttää useimpien Alfa Laval -laitteiden kanssa. Voit hankkia tämän palvelun tilaamalla, mikä auttaa vähentämään hallintokustannuksia. Vaihtoehtoisesti voimme tukea sinua etäopastamalla tarvittaessa. Jos haluat lisätietoja siitä, mitkä paketit sopivat parhaiten tarpeisiisi, ota yhteys paikalliseen toimistoon