Alfa Lavalin jälleenmyyjäohjelma

Jälleenmyyjämme ovat meille tärkeitä. Jälleenmyyjämme ovat keskeinen osa liiketoimintaamme, ja kumppaniemme avulla voimme toimia maailmanlaajuisesti. Siksi haluamme tukea jälleenmyyjiemme kasvua.

Tullessasi valtuutetuksi, sertifioiduksi tai johtavaksi Alfa Lavalin jälleenmyyjäksi, saat työkalut ja tuen, jotka auttavat kasvattamaan liiketoimintaasi sekä uusien että nykyisten asiakkaiden kanssa.

Yhteistä kasvua

Jälleenmyyjäohjelmamme on suunniteltu luomaan vakaita kumppanuuksia, jotka ovat kannattavia pitkällä aikavälillä. Tämä tapahtuu tuottamalla konkreettisia tuloksia!

Alfa Laval Authorized IntegratorValtuutettu jälleenmyyjä

Valtuutettu jälleenmyyjä -taso tarjoaa käyttöön uusia työkaluja, jotka auttavat liiketoiminnan tehostamista ja uuden osaamisen tarjoamista henkilöstölle, mutta eivät vie paljon aikaasi tai resurssejasi.

Alfa Laval Certified Service PartnerSertifioitu jälleenmyyjä

Kun ryhdyt sertifioiduksi jälleenmyyjäksi, tuot liiketoimintamme lähemmäksi toisiaan uusien yhteisten kasvumahdollisuuksien luomista varten. Kun olet sertifioitu jälleenmyyjämme, teemme liiketoimintasuunnitelman, jossa kuvataan yksityiskohtaisesti tulevat kasvutavoitteet ja kehitystoimet.

JAlfa Laval Master Distributorohtava jälleenmyyjä

Johtavaksi jälleenmyyjäksi tuleminen tarkoittaa korkeaa yhteistä sitoutumista. Se luo mahdollisuuksia, joita vain maailmanlaajuinen markkinajohtaja voi tarjota. Asiantuntijamme tekevät tiivistä yhteistyötä johtavien jälleenmyyjien kanssa markkina-asemasi vahvistamiseksi. Yhteistyö sisältää räätälöidyn yksityiskohtaisen koulutuksen, joka tukee myyntitoimintaasi tekemällä henkilöstön erittäin asiantunteviksi Alfa Lavalin tuotteiden ja palvelujen osalta.

Löydä uusia liiketoimintamahdollisuuksia

Ota yhteyttä jälleenmyyjäpäällikköihimme saadaksesi lisää tietoa Alfa Lavalin jälleenmyyjäohjelmasta. 

Kasvata liiketoimintaasi

Jälleenmyyjämme ovat meille tärkeitä. Jälleenmyyjät ovat keskeinen osa liiketoimintaamme, ja kumppaniemme avulla voimme toimia maailmanlaajuisesti. Siksi tuemme jälleenmyyjiemme kasvua.

Haluatko tietää enemmän?

Ota yhteyttä

Alfa Laval Anytime – eBusiness-ratkaisumme

 

Alfa Laval Anytime on Alfa Lavalin sähköinen tilauspalvelu, joka sisältää jälleenmyyjien käyttöön tarkoitettuja tietoja ja työkaluja.

Verkkopalveluun kirjautuneet jälleenmyyjät voivat seurata asiakkaidensa tilauksia jakeluketjun kaikissa vaiheissa. Tilauksen tiedot voidaan tarkistaa reaaliajassa, ja tehtaat vastaanottavat uudet tilaukset sekunneissa.

Alfa Laval Anytime -palvelun kautta voidaan tilata tuotteita ja kokoonpanon osia tuotenumeron perusteella yhden verkko-ostoistunnon aikana, ja palveluun sisältyy myös helppokäyttöinen määrittelytyökalu.

Jälleenmyyjät voivat liittyä verkkopalveluun paikallisen Alfa Lavalin edustajan avulla.

Alfa Laval Anytime