Maailmanlaajuinen huoltoverkosto | Alfa Laval

Maailmanlaajuinen huoltoverkosto

Asiantuntijoita kaikkialla maailmassa

Olemme yli 130 vuoden ajan rakentaneet maailmanlaajuista huoltokeskusten ja kumppanien verkostoa lähes sadassa maassa ja keskeisissä merisatamissa. Näin voimme tarjota paikallista asiantuntemusta, jonka tukena on Alfa Lavalin maailmanlaajuinen verkosto.

Oikea osaaminen aina palveluksessasi

Huoltoasiantuntijat ovat aina apunasi puhelimitse tai paikan päällä tarpeen mukaan. Alfa Lavalin huoltopalvelut ja varaosat ovat helposti saatavilla, kun niitä tarvitaan.

Tavoittelitpa kriittisiä muutoksia toimintaan tai tarvitset pienen komponentin huoltoa, me autamme – yksinkertaisista neuvoista monimutkaisiin vika-analyyseihin.

Strategisesti lähelläsi olevat huoltokeskukset

Alfa Lavalin huoltokeskukset sijaitsevat strategisesti eri puolilla maailmaa. Näistä moderneista laitoksista saat kaiken, mitä tarvitaan laitteistosi käyttöiän pidentämiseen.

Alfa Lavalilla on huoltokeskuksia, jotka erikoistuvat

  • lämmönsiirtimiin
  • dekantterilinkoihin
  • separaattoreihin
  • laivakattiloihin, pakokaasujen puhdistukseen ja suojakaasujärjestelmiin

Materiaali- ja kemian osaaminen palveluksessasi

Alfa Lavalin oma materiaali- ja kemianlaboratorio auttaa sinua pysymään kilpailukykyisenä tarjoamalla materiaali- ja kemianosaamista, oli kyse väliaineista tai sovellustestauksesta, kemiallisia tuotteita koskevasta neuvonnasta tai materiaalien valinnasta Alfa Laval -laitteistoosi. Samalla autamme täyttämään paikalliset materiaalinormeja, hygieniaa ja ympäristöä koskevat vaatimukset. Häiriötilanteissa asiantuntijamme voivat auttaa ongelman syyn selvittämisessä osaavalla analyysilla, jotta ne eivät toistu.

Ajankohtaista

Alfa Laval avaa uuden, nykyaikaisen huoltokeskuksen separaattoreille ja dekanttereille Kööpenhaminaan parantaakseen tehokkuutta ja laatua. Samalla suljemme nykyisen huoltokeskuksemme Tumbassa Ruotsissa.

Aloitamme separaattoreiden korjaukset uudessa huoltokeskuksessamme huhtikuussa 2018, ja dekantterilinkojen osalta korjaukset alkavat vuoden 2019 ensimmäisellä vuosipuoliskolla.

Huoltokeskus lähelläsi - ota yhteyttä

Valitsemalla Alfa Lavalin valitset täydellisen pitkäaikaisen kumppanin päivittäistä liiketoimintaasi varten. Huoltoverkostomme tavoittaa sinut mistä tahansa. Klikkaamalla karttaa voit jättää yhteydenottopyynnön.

Huoltokeskukset Pohjoismaissa

Nordic Service Centers 2018
Alfa Lavalilla on apua tarjoava huoltokeskusten verkosto, myös Pohjoismaissa.
Kuvan kartasta näet keskusten sijainnit. 

Huhtikuussa 2018 avasimme separaattoreita ja dekanttereita varten uuden huoltokeskuksen Kööpenhaminaan. 

Ota yhteyttä meihin, kun haluat lisätietoja.

Klikkaa yhteystietoihin