TJ40G-Burst 1920x480

TJ40G Burst

Pyörivä pesuri itsepintaisten jäämien tehokkaaseen irrottamiseen

Alfa Laval TJ40G Burst on pyörivällä suihkupesurilla varustettu säiliön puhdistuslaite, jonka erityisvalmisteinen suutin mahdollistaa säiliön nopean kemiallisen kostutuksen. Tämä lyhentää puhdistusaikaa ja pienentää veden ja puhdistuskemikaalien tarvetta. Erityisiä hygieniavaatimuksia edellyttäviin käyttökohteisiin, kuten elintarvike- ja meijeriteollisuuteen, hygienia- ja kosmetiikkateollisuuteen ja juomien valmistukseen suunniteltu laitteisto tarjoaa poikkeuksellisen puhdistettavuuden. Sen avulla varmistetaan erinomainen lopputuotteen laatu, suurempi kokonaistuotanto ja jopa 70 prosenttia pienemmät käyttökustannukset.

TJ40G burst 360X360

Enemmän tuotantoaikaa käytettävissä, kun puhdistus on 60 % nopeampaa kuin tavallisesti

  • Vältä kontaminoituminen tehokkaalla puhdistuksella ja ylivertaisilla itsepuhdistusominaisuuksilla
  • Nopean kostutuksen ansiosta kemikaalit leviävät tehokkaasti ja likaisten ​​pintojen liotus alkaa heti, mikä säästää aikaa ja energiaa.
  • Kustannustehokas ja kestävä ratkaisu vähentää puhdistuskustannuksia jopa 70 % (vesi ja kemikaalit)
  • Pidempi tuotantoaika jopa 60 % lyhyemmän puhdistusajan ansiosta>
  • Helppo huoltaa ja ylläpitää – erikoistyökaluja ei tarvita

Paras kolmesta teknologiasta yhdessä tuotteessa
TJ40G Burst yhdistää Alfa Lavalin pyörivien suihkupesurien, pyörivien suihkusuuttimien ja kiinteiden pesupallojen parhaat ominaisuudet pehmentääkseen ja irrottaakseen itsepäiset jäännökset. Alfa Laval Burst -suutin maksimoi kemikaalien käytön ja vähentää ajan ja veden kulutusta ratkaisevasti. Pyörivän suihkupesurin / räjähdyssuuttimen yhdistelmä sopii ihanteellisesti fermentaatiosäiliöihin, hiivanvalmistussäiliöihin ja muihin käyttökohteisiin, joissa on itsepintaisia jäämiä.

Tehokas säiliön puhdistus ja alhaiset käyttökustannukset

Vahva suihku muodostaa suuren mekaanisen voiman ja kattaa 360 ° jäljellä olevien tuotteiden ja jäämien tehokasta poistoa varten tuottaen parhaat mahdolliset hygieniaolosuhteet. Kun pyörivän suihkupään aiheuttama voima kasvaa, veden kulutus vähenee, mikä johtaa kaavioissa kuvattuihin merkittäviin kustannussäästöihin. (perustuu tri Sinnerin puhdistusfilosofiaan.

  • Kustannussäästö (vesi, kemikaalit): 70 %*
  • Ajansäästö = enemmän tuotantoaikaa: 60 %*

* verrattuna perinteiseen staattisella suihkusuutinyksiköllä tehtävään puhdistukseenStaattiset suihkusuutinyksiköt

     

Alfa Laval TJ20G / TJ40G

          

 

 

     Sininen = Veden kulutus / aika 
     Punainen = Mekaaninen toiminta 
     Keltainen = Lämpötila 
     Harmaa = Kemikaalit

Lisätietoja

Lue lisää säiliön puhdistuslaitteista ja pyörivän TJ40G-pesurin tehokkuudesta, käytännöllisyydestä ja teknisistä yksityiskohdista.

Lataa tuotelehtinen
                           Lataa käyttöohje

Toiminta

Kuinka TJ40G toimii? Lisätietoja saat napsauttamalla tätä.

Alfa Laval Tank Cleaning TJ rotary jet heads

Tarkista säiliön puhdistusprosessi

Alfa Laval Rotacheck valvoo pyörivien suihkupesureiden puhdistusprosessia, vähentää veden kulutusta ja pienentää hävikkiä. Tuo mielenrauhaa. 

Lisätietoja Rotacheck-ratkaisusta

Toimitko panimoteollisuudessa?

Yksi koko ei sovi kaikille, joten emme tarjoa epämääräisesti mitoitettuja laitekokonaisuuksia. Ennen räätälöidyn ratkaisun suosittelemista haluamme kuulla tavoitteistasi, päämääristäsi sekä laitteistoa koskevista vaatimuksistasi. Keskustelemme mielellämme panimon tarpeista henkilökohtaisesti.

Alfa Laval Brewery Solutions

Alfa Laval BrauBeviale 2019 -tapahtumassa

12.–14.11.2019 järjestettävässä Brau 2019 -tapahtumassa Alfa Lavalin osastolla 7-430 esitellään, miten panimot voivat saada tuotteensa erottumaan muista uusien aromien ja makujen avulla, Alfa Lavalin kehittyneet panimoratkaisut moduuleista kokonaisiin prosessin osiin on suunniteltu parantamaan saantoa sekä vähentämään energian ja veden kulutusta, jätteitä ja päästöjä.