Pumput

Alfa Lavalin hygieeniset pumput ja venttiilit pitävät tuotantolinjasi liikkeessä – turvallisesti ja luotettavasti. Valitse tarvitsemasi laajasta valikoimastamme, johon kuuluu keskipakopumppuja sekä syrjäytyspumppuja, kuten kiertomäntä-, lohkoroottori- ja kaksoisruuvipumppuja. Kestävät, energiatehokkaat ja helppohuoltoiset pumput siirtävät prosessinesteitä tehokkaasti viskositeetista riippumatta kaikenlaisissa sovelluksissa täyttäen samalla korkeimmat hygieniastandardit. Ne tarjoavat ongelmattoman toiminnan, mahdollisimman hyvän prosessin käyttöasteen, mitattavissa olevat kustannussäästöt ja alhaiset kokonaiskustannukset meijeri-, elintarvike-, juoma- ja lääketeollisuudessa.

image preview pumps overview_640x360.png

.

Hanki kattava yleiskuvaus                                                                                                                              

 
.
.

Siirry Sovellus- ja innovaatiokeskukseen

Haluatko selvittää mitkä ovat optimaaliset laitteet ennen investointipäätöstä? Ja löytää konkreettisia säästöjä ennen kuin päätät päivityksistä? Alfa Lavalin Sovellus- ja innovaatiokeskuksessa voit tehdä juuri sen. Jäljittelemme tuotantokokoonpanoasi ja suoritamme tosielämän kokeita esitelläksemme mahdollisuudet ja dokumentoidaksemme säästöt. Optimoimme esimerkiksi sekoituksen ja liukenemisen, säiliöiden ja venttiilien puhdistuksen, nesteen sekä lämmönsiirron.

Application and Innovation Centre Kolding Customer test centre 640x340x2

Pumppujen Close at hand -luettelo

Käden ulottuvilla: Alfa Lavalin hygieeniset pumput siirtävät tuotteita turvallisesti, hellävaraisesti ja tehokkaasti. Close at hand ‑luettelomme sisältää kaiken tarvitsemasi, jotta voit valita luotettavat, tehokkaat ja energiaa säästävät pumput ja vähentää samalla päästöjä sekä veden ja energian käyttöä. Ratkaisumme auttavat sinua parantamaan turvallisuutta, toimintavarmuutta ja tuottavuutta.

centrifugal pump close-up3 640x360
. . .