Automaatio- ja ohjausjärjestelmillä

Alfa Lavalin automaatio- ja ohjausjärjestelmät valvovat laitteita ja prosesseja, säätelevät virtausnopeutta tai validoivat venttiilien, pumppujen ja säiliöiden puhdistuskoneiden toiminnan hygieenisissä virtaustekniikkajärjestelmissä. Valitse tarvitsemasi venttiilien tunnistus- ja ohjausyksiköistä, älykkäistä valvontajärjestelmistä ja säiliön pesun validointiyksiköistä. Järjestelmien edut Jopa 90 %:n säästöt puhdistusainekuluissa käyttäen vähemmän vettä ja energiaa sekä parantunut käyttöaste, tuottavuus, tuoteturvallisuus ja laitteiden käyttöikä. Tämä pienentää kokonaiskustannuksia meijeri-, elintarvike- ja juomateollisuudessa, hygienia- ja kosmetiikkateollisuudessa, lääketeollisuudessa ja muilla teollisuudenaloilla.

        

ThinkTop_640x360.jpg

.

Hanki kattava yleiskuvaus                                                                                                                              

 
.

Siirry Sovellus- ja innovaatiokeskukseen

Haluatko selvittää mitkä ovat optimaaliset laitteet ennen investointipäätöstä? Ja löytää konkreettisia säästöjä ennen kuin päätät päivityksistä? Alfa Lavalin Sovellus- ja innovaatiokeskuksessa voit tehdä juuri sen. Jäljittelemme tuotantokokoonpanoasi ja suoritamme tosielämän kokeita esitelläksemme mahdollisuudet ja dokumentoidaksemme säästöt. Optimoimme esimerkiksi sekoituksen ja liukenemisen, säiliöiden ja venttiilien puhdistuksen, nesteen sekä lämmönsiirron.

Application and Innovation Centre Kolding Customer test centre 640x340x2

Säästä vettä ThinkTopilla

Tee ympäristöteko säästämällä jopa 95 % CIP-pesunestettä venttiilien puhdistuksessa. ThinkTop-tunnistus- ja ohjausyksiköiden kaltaiset innovaatiot tehostavat resurssien käyttöä tinkimättä tippaakaan prosessihygieniasta. ThinkTopin lisääminen venttiileihin auttaa prosessien optimoimisessa.

ThinkTop 640x360
. .