Haihdutusratkaisut – 3D/VR-esittely

Voit katsoa haihdutusjärjestelmien virtuaalitodellisuusmallit napsauttamalla moduuleja. Jos selaat pöytätietokoneelta, voit tutustua 360 asteen höyrystinmoduuleihimme navigoimalla hiirellä. Käännä moduuleja ympäri napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ja lähennä vieritystoiminnolla. Voit myös yhdistää kokemuksesi VR-laitteistoon.

AlfaFlash

AlfaFlash

Yksivaiheinen levyleimahdushöyrytin, joka tiivistää likaamisalttiit ja/tai hellävaraista käsittelyä vaativat viskoosit nesteet. Kompakti ja itsepuhdistuva, vähentää asennus-, käyttö- ja ylläpitokustannuksia.

AlfaFlash_Decanter_Thumbnail

AlfaFlash ja dekantteri

Yksivaiheinen levyleimahdushöyrytin dekantterin kanssa käytettäväksi toimintavarmana, kustannustehokkaana ratkaisuna nollanestepäästö- ja kiteytysjärjestelmissä. Erinomainen jäteveden vähentämiseen, tuotteiden talteenottoon sekä veden talteenottoon ja uudelleenkäyttöön.

AlfaVap Inline 2

AlfaVap Inline

Kaksivaiheinen AlfaVap-nousukalvohöyrystinmoduuli kiintoaineita sisältävien prosessinesteiden tiivistämiseen. Se käsittelee korkeampia väliainepitoisuuksia ja viskositeetteja kuin putkimaiset höyrystimet, mutta sen jalanjälki on minimaalinen.

AlfaVap_MVR_2

AlfaVap MVR

AlfaVap-nousukalvolevyhöyrystin mekaanisella höyryn uudelleenpaineistuksella (MVR) tarjoaa korkeimman energiatehokkuuden. Se vähentää käyttökustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä minimoiden ympäristökuormituksen.

AlfaVap_TVR_2

AlfaVap-kaksivaihe-TVR

Kaksivaiheinen AlfaVap-nousukalvolevyhöyrystin lämpöhöyryn uudelleenpaineistuksella (TVR) tarjoaa hyvän tasapainon CAPEXin ja OPEXin välillä.

AlfaVap_TVR_3

AlfaVap-kolmivaihe-TVR

Kolmivaiheinen AlfaVap-nousukalvolevyhöyrystin lämpöhöyryn uudelleenpaineistuksella (TVR). Jopa 40 % energiatehokkaampi kuin kaksitehohöyrystin TVR:llä.