M-mallisto

Alfa Laval M -tiivistettyjä levy- ja kehyslämmönvaihtimia käytetään korkeassa suunnittelupaineessa (> 10 bar / 145 psi), kuten hiilihappopitoisissa juomissa. Laaja valikoima levy- ja tiivistetyyppejä täyttää vaatimukset elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa oleville materiaaleille (FCM) pastöroinnin ja muiden lämmitys- ja jäähdytystehtävien osalta hygieniaan ja käyttöön liittyvissä meijeri-, elintarvike-, panimo- ja lääketeollisuuden sovelluksissa.

阿法拉伐 M 系列卫生级板式换热器-Alfa Laval M Series Sanitary Plate Heat Exchanger

Kilpailukykyinen valinta korkeapaineisiin hygieenisiin prosesseihin ja käyttösovelluksiin

  • Suunniteltu erityisesti korkealle suunnittelupaineelle
  • Erittäin helppo huoltaa – FDA-yhteensopivat tiivisteet helpottavat avaamista, tarkastusta ja puhdistusta, suunniteltu myös kiertopesua (CIP) varten
  • Likaa hylkivä pinta ja lämpötehokkuus painosyvyyksien ja kalanruotokuvioiden sekä erilaisten aallotusten ansiosta
  • Joustava – lämmönsiirtoaluetta voidaan muuttaa lisäämällä tai poistamalla levyjä tai yhdistämällä erilaisia ​​levyjä ja materiaaleja, jos prosessiparametrit muuttuvat
  • Sopii moniosioisiin lämmönvaihtimiin pastöroinnin yhteydessä, säästää tilaa, putkistoja ja kustannuksia
Tehtävien optimointi: M line -lämmönvaihtimet ovat saatavana kolmessa eri koossa ja toimivat eri levytyyppien kanssa varmistaen sovelluksen optimaalisen suorituskyvyn.
.
Clip plate

Levytyypit erilaisiin hygieenisiin tarpeisiin

BaseLine & M Line -laitteisiin on saatavana kaksi erilaista levytyyppiä:

  • Chevron-tyyppinen levyasettelu varmistaa tuotteen hyvän jakautumisen ja lämpötehokkuuden, ja sitä käytetään monilla teollisuudenaloilla. 
  • Gemini-kaksoisseinämät tekevät rakenteesta täysin vuodonilmaisevan. Se koostuu kahdesta yhteen puristetusta levystä ja estää nesteiden välisen ristikontaminaation vuodon levyjen läpi.

Suklaalevykuvioinen jakoalue varmistaa, että nesteet jakautuvat tasaisesti koko levylle, jotta vältetään seisovat vyöhykkeet, jotka voivat johtaa likaantumiseen.

Suklaalevykuvioinen jakoalue varmistaa, että nesteet jakautuvat tasaisesti koko levylle, jotta vältetään seisovat vyöhykkeet, jotka voivat johtaa likaantumiseen. 

Toiminto

.

Kanavat ovat levyjen välissä ja kulmayhteet on sijoitettu niin, että tuotevirtaukset kiertävät eri kanavien läpi. Lämpö siirretään kanavien välissä olevan levyn läpi, jolloin maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi luodaan voimakas vastavirtaus. Levyjen aallotuksella saadaan väylä levyjen väliin. Se tukee jokaisen levyn viereistä levyä vasten ja lisää turbulenssia, mikä tehostaa lämmönsiirtoa.Lämpösuunnittelijamme auttavat sinua suunnittelemaan ja valitsemaan mallin ja kokoonpanon, jotka sopivat sovellustarpeisiisi samalla, kun saavutat maksimaalisen lämpötehokkuuden ja minimaalisen painehäviön.

Alfa Lavalin hygieeninen neste / tiivisteellisen levylämmönvaihtimen neste

Alfa Lavalin moniosioinen pastörointi GPHE

Moniosioinen hygieeninen GPHE

.

Ominaisuudet

Säädettävät jalat

Laakeripesä

Yhdelevyn rulla

Pidennetyt mutterit

Kiinteä pultin kanta

Avaimenreikäpulttiaukko

Lukituslaatta

Painelevyn rulla

Kannen kiristyspultti

. .

Kymmenen parasta vihjettä: hygieeniset, tiivisteelliset levylämmönvaihtimet

Seuraavassa on muutamia vinkkejä ja videoita, joissa neuvotaan, miten hygieeniset, tiivisteelliset levylämmönvaihtimet pidetään huippukunnossa.

baselinefrontline 640x360

Vaadi uusia standardeja

Esittelyssä maailman moderneimmat tiivisteelliset levylämmönvaihtimet. Tutustu siihen, miten seuraavan sukupolven tiivistetyt levylämmönvaihtimet parantavat tehokkuutta, luotettavuutta ja huollettavuutta.

Demand new standards Webbanner EN

Elintarviketuotannon logiikkaohjaus

Alfa Lavalin hygienialaitteissa hyvä suorituskyky on yhdistetty hellävaraiseen käsittelyyn, jotta herkät ainesosat säilyvät mahdollisimman hyvin ja elintarviketeollisuuden viimeisimpien suuntausten asettamat vaatimukset täyttyvät. Laitteet vastaavat neljään keskeiseen haasteeseen: elintarvikkeiden toimittaminen kuluttajille kilpailukykyiseen hintaan, raaka-aineiden tehokas hyödyntäminen, jätteiden ja päästöjen vähentäminen sekä turvallisten ja hygieenisten elintarvikkeiden toimittaminen.

food logic 640x360
.