Koe kokonaan uudet standardit
GPHE 0 start 1920x480 v2
GPHE 0 start 640x360 v2

Aseta korkeammat vaatimukset

lämmönvaihtimillesi

Maailman nykyaikaisimmat tiiviisteelliset levylämmönvaihtimet

Tiivisteelliset levylämmönvaihtimet ovat nykyään niin vakiintuneita, että harvat pystyvät kuvittelemaan todellista muutosta niiden levy- ja runkorakenteeseen. Tiedämme kuitenkin, että yksinkertaisesti nykytilanteen hyväksyminen ei riitä haasteidesi ratkaisemisessa. Siksi Alfa Laval on julkaisemassa seuraavan sukupolven tiivisteellisten levylämmönvaihtimien malliston teollisuuskäyttöön. Vastataksemme tarpeisiisi nyt ja huomenna olemme kyseenalaistaneet kaiken ja ajatelleet uudelleen jokaisen yksityiskohdan. Tuloksena on rohkeita uusia tehokkuuden, luotettavuuden ja huollettavuuden standardeja.

Perustana asiakkaiden tarpeet

Tiivisteellisten levylämmönvaihtimiemme uudelleenajattelun kehitysprosessi on perustunut täysin asiakkaidemme tarpeisiin ja palautteeseen. Seuraavan sukupolven malliston tavoite on ollut selkeä alusta alkaen: nykyisten haasteiden ratkaiseminen edistysaskeleilla, jotka parantavat lämpöhyötysuhdetta, tarjoavat tinkimätöntä luotettavuutta ja helpottavat huollettavuutta..

Ota selville, miten voit hyödyntää ennennäkemätöntä termistä suorituskykyä ja samalla optimoida energiankäytön ja vähentää ympäristövaikutukset minimiin.

Saavuta parempi tehokkuus

Tutustu uusien innovaatioiden kautta maailmanluokan mekaaniseen kestävyyteen ja luotettavaan suorituskykyyn.

Koe parempaa luotettavuutta

Edistysaskeleet, jotka parantavat avattavuutta ja yksinkertaistavat puhdistusta ja levyjen käsittelyä, takaavat turvallisen, huolettoman ja kustannustehokkaan kunnossapidon.

Edellytä helpompaa huollettavuutta

Uudet standardit

Ota meihin yhteyttä ja saat lisätietoja tai halutessasi tarjouksen – tai voit sopia tapaamisesta asiantuntijoidemme kanssa.

DNS contact us 640x360

Asiantuntijuus, joka asettaa uusia standardeja

...tehokkuudessa

...luotettavuudessa

...huollettavuudessa

Osa tehokasta tuotesarjaa

Alfa Lavalin teollisten lämmönvaihtimien mallistoon kuuluu laaja valikoima ratkaisuja käytettäväksi lähes kaikilla toimialoilla.Alfa Lavalin teollisten lämmönvaihtimien mallistoon kuuluu laaja valikoima ratkaisuja käytettäväksi lähes kaikilla toimialoilla. Laajennamme ja päivitämme valikoimaa ja lisäämme siihen uusia toimintoja ja joustavuutta. Vuoteen 2020 mennessä seuraavan sukupolven ominaisuudet ovat vakiona koko Alfa Lavalin teollisessa mallistossa. 

Tutustu uuteen sukupolveen

Uusi standardi huolettomalle käytölle

Alfa Lavalilla on maailmanlaajuinen huoltoverkosto

Kun valitset maailman edistyneimmän tiivisteellisten levylämmönvaihtimien valikoiman, saat kumppanin, jolla on kokemusta ja omistautuneisuutta auttamaan sinua joka askeleellasi. Saat käyttöösi kattavan maailmanlaajuisen huoltotarjontamme, minkä lisäksi voimme tukea sinua asiantuntemuksellamme siten, että saavutat pitkäaikaisen moitteettoman käytettävyyden, joka on sovitettu täydellisesti juuri sinun prosessiolosuhteisiisi. 

Katso, mitä Alfa Laval voi tarjota

Päivitä nykyaikaisiin vaihtoehtoihin

Hyödynnä levyjen uusia ominaisuuksiaJos sinulla on jo Alfa Lavalin levylämmönvaihdin, voit mahdollisesti kokea uuden suorituskyvyn standardin nykyisellä laitteellasi. Korvaa nykyiset levysi seuraavan sukupolven levypakalla, jotta voit hyödyntää kaikkia uusia levyjen ominaisuuksia. Selvitä suoraan meiltä, onko tämä vaihtoehto käytettävissä sinun laitteistollasi.

Ota yhteyttä jo tänään

Kuinka kauan tiivisteesi kestävät?

GPredict™ symbolTiivisteiden odotetun käyttöiän tietäminen on olennaisen tärkeää, jotta tiivistevikojen aiheuttamien odottamattomien seisokkien riskit voitaisiin välttää. Alfa Lavalin uusi GPredict™-työkalu auttaa sinua arvioimaan odotetun käyttöiän kunkin asennuksen yksityiskohtien perusteella.

Koe GPredict™-työkalun potentiaali testaamalla kokeiluversiotamme täälläe