Hygienic-tuotesarja

Nosta prosessihygienia ja tuoteturvallisuus korkeammalle tasolle Alfa Lavalin Hygienic-tuotesarjan avulla. Tämä levylämmönvaihtimien valikoima optimoi prosessihygienian ja energiatehokkuuden. Tuotesarja on suunniteltu hygieniaa edellyttäviin käyttökohteisiin, ja se nostaa hygienian tasoa ja pienentää samalla elintarvike-, meijeri- ja panimoteollisuuden, lääkevalmistajien ja muiden sellaisten valmistajien hiilijalanjälkeä, jotka edellyttävät erinomaista suorituskykyä ja kokonaistehokkuutta.

Hygienic-line-range

Hygieeninen lämmitys ja jäähdytys takaavat parhaan mahdollisen tuoteturvallisuuden, käyttöajan ja energiatehokkuuden

  • Parannettu tuoteturvallisuus levyjen ja tiivisteiden ainutlaatuisten muotoiluominaisuuksien ansiosta
  • Erinomainen puhdistettavuus ja parempi hygienia innovatiivisen levykuvion ansiosta
  • Pidemmät käyttöajat puhdistusjaksojen välillä optimoidun aineiden jakelun ansiosta
  • Korkea lämmönsiirtotehokkuus minimoi energian ja materiaalien käytön
  • Hyvä huollettavuus helposti saatavien varaosien ja huoltosarjojen sekä ClipGripTM-tiivistekiinnityksen ansiosta 

Nopeuta kestäviin ratkaisuihin siirtymistä Alfa Lavalin Hygienic-tuotesarjan avulla. Nämä huippuluokan levylämmönvaihtimet on kehitetty hygienia edellä ja vähentäen energian, veden ja puhdistusaineiden käyttöä. 

Optimoitu virtausjakauma ja tasaisempi levykuvio parantavat lämmönsiirtotehokkuutta, jolloin myös energiatehokkuus paranee jopa 15 %. Lisäksi nämä ominaisuudet alentavat painehäviötä jopa 10 %, ja niiden ansiosta myös lämmönvaihdin voi alentaa sitä.  

Koska laitteen valmistuksessa käytetään keskimäärin 10 % vähemmän terästä verrattuna aikaisempiin malleihin, myös tuotteeseen sitoutuneet hiilidioksidipäästöt (CO2) ovat vastaavasti pienemmät. Nämä kestävät, energiatehokkaat ja hygieeniset levylämmönvaihtimet auttavat vähentämään ympäristöjalanjälkeä elintarvike- ja lääketeollisuuden hygieniaa edellyttävissä käyttökohteissa. 

.

Hygieniaa parantavat ominaisuudet

SmoothPort hygienic heat exchanger branded feature

 

Virtaviivainen SmoothPortTM ehkäisee aineiden kertymistä ja maksimoi puhdistettavuuden ja tyhjennettävyyden.

EquiFlow hygienic heat exchanger branded feature

 

EquiflowTM optimoi aineiden virtauksen mahdollistaen yhdenmukaisen lämpökäsittelyn ja minimaalisen likaantumisen.

CleanChannel hygienic plate heat exchanger branded feature

 

CleanChannelTM helpottaa hiukkasten poistamista puhdistuksen aikana ja varmistaa näin korkeimmat hygieniastandardit.

 

Hygienic-tuotesarjan lämmönvaihtimet – innovatiivista hygieniaa 

Minimaalinen likaantuminen, erinomainen puhdistettavuus ja yksinkertaisempi huolto. Kaikki nämä yhdistyvät Alfa Lavalin Hygienic-tuotesarjassa – se on täydellinen valikoima ensiluokkaisia lämmönvaihtimia, jotka tarjoavat ylivertaisen hygienian. 

 

Turvallinen lämmitys- ja jäähdytysratkaisu

Elintarviketurvallisuusstandardit ovat nousussa maailmanlaajuisesti. Uudella Hygienic-tuotesarjalla Alfa Laval vastaa kysyntään täydellisellä valikoimalla lämmönvaihtimia, jotka on optimoitu hygieenistä käsittelyä varten.

 

SmoothPort – optimoi yksityiskohdat

Jos haluat optimoida lämmönvaihtimen hygienian, kiinnitä erityistä huomiota levyn virtausaukkoon. SmoothPort on keskeinen tekijä Alfa Lavalin uuden Hygienic-tuotesarjan lämmönvaihdinten ylivertaisessa hygieenisessä suorituskyvyssä.

Parempi puhdistettavuus ja huollettavuus

Autettuaan elintarvike-, meijeri- ja panimoteollisuuden valmistajia useiden vuosien ajan Palle Melchart ymmärtää, miten tärkeitä puhdistettavuus ja helppo huolto ovat hygieenisessä lämmityksessä ja jäähdytyksessä.

Tehokkuuden ja kestävyyden lisääminen

Belen Villalba auttaa asiakkaitamme parantamaan elintarvike-, meijeri- ja panimoteollisuuden prosesseja. Hän tietää, millainen merkitys hyvin suunnitellulla lämmönvaihtimella voi olla.

.

Näin Alfa Lavalin Hygienic-tuotesarjan levylämmönvaihtimet toimivat

Levyjen väliseen tilaan muodostuu kanavia. Levyn ylä- ja alaosassa olevien virtausaukkojen ansiosta kaksi eri ainetta voivat virrata eri kanavien kautta. Yhdessä kanavassa virtaava kuuma aine siirtää lämpöä ohuiden levyjen kautta toisessa kanavassa olevaan kylmään aineeseen. Vastavirran ansiosta voidaan saavuttaa paras mahdollinen lämmönsiirtotehokkuus. 

Useita hygieenisiä lämmönvaihtimia on yhdistetty liitäntälevyillä samaan runkoon tiettyjä prosessivaiheita, kuten pastörointia, varten. Lisäosioita voi luoda käyttämällä useita liitäntälevyjä. Mahdollisen uudelleensuunnittelun yhteydessä liitäntälevyjen sisään- ja ulostuloaukon vaihtaminen käy helposti. 

Alfa Lavalin hygieeninen neste / tiivisteellisen levylämmönvaihtimen neste

Alfa Lavalin moniosioinen pastörointi GPHE

Moniosioinen hygieeninen GPHE