Alfa Laval AC900

Alfa Laval AC900 on Alva Lavalin juotettujen levylämmönvaihtimien tuoteperheen uusin tulokas, jossa on yksi virtauspiiri ja erikoissuuri kaasun ulostulo yhde. AC900 on optimoitu pienitiheyksisiä, ilmaston lämpenemispotentiaaliltaan (GWP) alhaisia kylmäaineita varten, ja se sopii erinomaisesti käytettäväksi sekä lämpöpumppujen että pienestä keskisuureen kapasiteetin jäähdyttimien, myös ruuvikompressoristen mallien kanssa.


Keskustele asiantuntijan kanssa

AC900 product image

Esittelyssä AC900

Alfa Lavalin huippulaadukkaissa tuotantotiloissa Italian San Bonifaciossa kuvattu lanseerausvideo kertoo nopeasti ja kiehtovalla tapaa kaiken olennaisen AC900-pumpusta ja siitä, miten se auttaa vastaamaan lämpöpumppu- ja jäähdytysmarkkinoiden nopeasti muuttuviin tarpeisiin.

Yksipiirinen ratkaisu maailmanluokan suorituskyvyllä

  • Yksipiirinen juotettu levylämmönvaihdin, kapasiteetti 300–600 kW
  • Erikoissuuri kaasun poistoyhde, täyden ja osittaisen kuormituksen käyttöön
  • Pienitiheyksisiä, ilmaston lämpenemispotentiaalilta (GWP) alhaisia kylmäaineita varten optimoitu DynaStatic-jakelujärjestelmä
  • Sopii ihanteellisesi käytettäväksi teollisten lämpöpumppujen ja jäähdyttimien, myös ruuvikompressoristen mallien kanssa
  • Sopii laajan kapasiteettivalikoiman ansiosta myös käyttöön yleisesti putkilämmönvaihtimien dominoivilla aloilla
AC900 single circuit solution alt

Lataukset

AC900 scale image2

Kestävää suorituskykyä kompaktissa paketissa

Juotetut levylämmönvaihtimet ovat käyttöominaisuuksiltaan ylivertaiset putkilämmönvaihtimiin verrattuna monissa teollisuuden lämmitys-, jäähdytys-, ja LVI-käyttöyhteyksissä.

AC900:n tilantarve on 75 % pienempi kuin vastaavan putkilämmönvaihtimen. Lisäksi se tarvitsee huomattavasti vähemmän kylmäainetta, joten se on myös halvempi asentaa, puhumattakaan tärkeiden teräs- ja kupariresurssien pienemmän tarpeen tuomista säästöistä.


Tutustu etuihin

Ainutlaatuiset ominaisuudet

Alfa Laval AC900:ssa on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia.

 

  • DynaStatic on Alfa Lavalin uusin, erittäin monipuolinen jakelujärjestelmä, joka mahdollistaa jakelijan sisäisen geometrian muuttamisen. Sen ansiosta AC900:ta voidaan mukauttaa trendien, asiakasvaatimusten, käyttövaatimusten, kylmäaineiden ja monien muiden vaatimusten muuttuessa.
  • IceSafe auttaa ehkäisemään jäätymistä alhaisten lämpötilojen käyttökohteissa ja pitämään jäätymisen hallinnassa.
  • ReFuture-konseptin mukainen rakenne varmistaa, että AC900 on suunniteltu suorituskyvyltään optimaaliseksi sekä nykyisten että tulevaisuudessa kehitettävien uusien kylmäaineiden kanssa. Tämän ansiosta AC900 on tulevaisuutta tukeva sijoitus, joka auttaa asiakkaita varautumaan kestävän kehityksen ja lainsäädännön muutoksiin.
AC900 unique features

Sovellukset

district-heating-banner_640.jpg

Kaukolämmitys

Commercial refrigeration 640x360.jpg

Kaupan alan lämpöpumput

banner-industrial-heat-pump-640.jpg

Teolliset lämpöpumput

Chiller-protection_640x360.png

Ilmastointilaitteiden jäähdyttimet

Fat Lizard brewery_outlook_640x360.jpg

Prosessijäähdyttimet

Keskustele asiantuntijan kanssa

Tietosi tallennetaan, ja niitä käsitellään yksityisyys- ja tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.

Juotetut levylämmönvaihtimet

Alfa Lavalin kuparijuotetut levylämmönvaihtimet ovat kompakti, tehokas ja huoltovapaa ratkaisu lämmitykseen, jäähdytykseen, haihdutukseen ja lauhduttamiseen useissa sovelluksissa.

Alfa Laval Brazed plate heat exchanger