Juotetut levylämmönvaihtimet

Alfa Lavalin kuparijuotetut levylämmönvaihtimet ovat kompakti, tehokas ja huoltovapaa ratkaisu lämmitykseen, jäähdytykseen, haihdutukseen ja lauhduttamiseen useissa sovelluksissa. Jokainen yksikkö on suunniteltu käytön optimointia varten, ja siinä on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka takaavat sekä erinomaisen lämpötehokkuuden että maksimaalisen luotettavuuden. Näin käyttöikä on mahdollisimman pitkä jopa olosuhteissa, joissa suunnittelupaine on erittäin korkea.

Alfa Laval Brazed plate heat exchanger

Kestävä lämmönsiirto

  • Kevyt juotettu rakenne tarjoaa paljon paremman termisen tehokkuuden ja 75 % pienemmän jalanjäljen kuin vertailukelpoiset putkilämmönvaihtimet.
  • AC-mallien joustava DynaStatic-jakelujärjestelmä parantaa tehokkuutta kaikissa höyrystystehtävissä ja kaikilla kylmäaineilla
  • Alfa Lavalin FlexFlow-levyrakenne tarjoaa kanavan asymmetrian, joka voidaan räätälöidä sovelluksen mukaan
  • Autamme sinua valitsemaan sovellukseesi optimaalisen prässäyssyvyyden, levykuvion ja kokoonpanon
  • Ideaaliratkaisu käytettäväksi luonnollisten kylmäaineiden kanssa kiitos kompaktin jalanjäljen, optimoidun levyrakenteen ja korkean suunnittelupaineen

Vankan ja luotettavan rakenteen ansiosta Alfa Lavalin kattava juotettu levytekniikkavalikoima tarjoaa älykkään vaihtoehdon perinteisille lämmönvaihtimille. Alfa Lavalin lämmitys- ja jäähdytysasiantuntijoiden kokemus sekä jatkuva innovointimme suunnittelu- ja valmistustekniikoissa takaavat, että sinulla on aina käytettävissäsi kilpailukykyisin saatavilla oleva ratkaisu. Juotettuja lämmönvaihtimiamme käytetään esimerkiksi ilmastointi- ja prosessijäähdyttimissä, kaupan ja teollisuuden jäähdytyksessä, kaukolämmityksessä ja käyttöveden lämmityksessä, lämpöpumpuissa, kaasukattiloissa, energian varastoinnissa, polttokennoissa, öljyn ja polttoaineen jäähdytyksessä, hydrauliikassa, moottorin jäähdytyksessä, ilmakompressoreissa ja ilmankuivaimissa.

.
Cleantech Herobanner 1920x480-final

Kestävien ratkaisujen nopeuttaminen

Kuvittele kestävämpi maailma

.

Alfa Laval AC540 -tuoteperhe – optimoitu alhaisen GWP-tason kylmäaineille

Huoli ympäristöstä muuttaa kylmäaineiden maailmaa nopeasti, mikä on tuonut mukanaan haasteen saavuttaa entistä parempi tehokkuus uuden sukupolven ilmaston lämpenemispotentiaaliltaan (GWP) alhaisilla kylmäaineilla, kuten R32:lla ja hiilidioksidilla. Alfa Laval on vastannut LVI-alan lukuisiin uusiin haasteisiin kehittämällä juotettujen lämmönvaihtimien AC540-tuoteperheen, jonka mallit ovat optimoitavissa valitsemaasi kylmäainetta varten.

AC540 heat exchanger

Enemmän mahdollisuuksia transkriittisiin CO2-tehtäviin

Uudessa Alfa Laval AXP82:ssa yhdistyvät poikkeuksellinen mekaaninen suorituskyky ja alhainen painehäviö kehyksettömässä lämmönvaihtimessa, joka on optimoitu käytettäväksi CO2:n kanssa. AXP82:n ansiosta on nyt mahdollista käyttää samaa mallia laajan kW-alueen transkriittisiin tehtäviin. Lisäksi patentoiduilla ominaisuuksilla varustettu uusi kanavalevy parantaa mekaanista ja termistä väsymiskestävyyttä, mikä takaa tehokkaan lämmönsiirron ylivoimaisen luotettavuuden vaativissa paine- ja lämpötilajaksoissa.

AXP82 vignette

Miten se toimii

Alfa Lavalin juotetut levylämmönvaihtimet on suunniteltu huolellisesti, jotta ne antavat parhaan mahdollisen lämmönsiirtotehon mahdollisimman pienellä jalanjäljellä. Katso tästä animaatiosta lisätietoja niiden perustoiminnoista.

Entistä korkeampi tehokkuus ja pienempi jalanjälki

Käytätkö prosessiesi lämmityksessä tai jäähdytyksessä edelleen suuria ja vanhanaikaisia putkilämmönvaihtimia? Haluatko tietää, mitä etua on juotettuihin malleihin siirtymisestä? Juotettu levylämmönvaihdintekniikka tarjoaa huomattavasti paremman lämpötehon ja paljon pienemmän jalanjäljen kuin vertailukelpoiset putkimallit. Tämä voi muun muassa auttaa vähentämään energiankulutusta, lisäämään lämmön talteenottopotentiaalia ja ratkaisemaan laitoksesi tila- ja pullonkaulaongelmat. Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen? Vieraile lämmityksen ja jäähdytyksen hubissamme tänään ja hyödynnä työkaluja ja tietoja, jotka auttavat sinua löytämään toimintaasi sopivimman ratkaisun.

Brazed higher efficiency640x360

Ainutlaatuiset ominaisuudet parantavat suorituskykyäsi

Alfa Lavalilla on yli 80 vuoden kokemus lämmönsiirron innovaatiosta, ja se osaa tarjota suorituskykyiset ratkaisut kaikkiin sovelluksiin. Asiantuntijamme kehittävät jatkuvasti uusia innovaatioita, joiden ansiosta juotettujen levylämmönvaihtimiemme suorituskyky on luotettavampi ja tehokkaampi.

PressureSecure icon

PressureSecure

Verraton vahvuus vaativiinkin tehtäviin

Innovatiiviset levymallimme tukevat laajinta korkean lämpötilan ja korkean paineen sovellusten valikoimaa. Laitteet voivat käyttää ohuempia levyjä ja vähemmän levyjä, mikä tarkoittaa vähemmän raaka-ainetta, pienempää energiankulutusta ja kylmäaineen täyttöä sekä pidempää laitteiden käyttöikää.

 

ValuePlus

Täydellinen tuki lisäarvoa tarjoavien vaihtoehtojen kanssa

Voit hyödyntää monenlaisia työkaluja sekä Alfa Lavalin sovellus- ja tuoteasiantuntijoiden apua. ValuePlus-tuki sisältää kaikki asiakirjat, hyväksynnät ja sertifikaatit sekä jatkuvasti laajenevan lisävarustevalikoiman. Alfa Lavalin prototyyppien ja testauksen asiantuntemuksen sekä laajamittaisten valmistusominaisuuksien ansiosta voit aina odottaa nopeaa toimitusta, helppoa asennusta ja optimointia sekä sääntöjen noudattamista.

REF futurure icon

REFuture

Tulevaisuutta tukeva sijoitus huomisen kylmäaineisiin

Innovatiivisena toimijana luonnollisten kylmäaineiden ratkaisujen kehittämisessä Alfa Laval tuo vuosien kokemuksen tuotteista, jotka mahdollistavat uuden sukupolven ja matala-GWP-kylmäaineiden käytön kestävän kehityksen tavoitteiden ja mahdollisten lainsäädännöllisten vaatimusten täyttämiseksi.

DynaStatic

Joustava kylmäaineen jakelu

Tällä uraauurtavalla tuotantomenetelmällä voit räätälöidä sijoittelun, koon ja tuloaukkojen lukumäärän juuri sinun käyttötarkoituksiisi sopiviksi, mikä varmistaa tuotteillesi optimaalisen kylmäaineen jakelujärjestelmän. Tuloksena on suurempi tehokkuus ja joustavuus käyttää matala-GWP-kylmäaineita.

Flex flow icon

FlexFlow™

Erinomainen lämpötehokkuus

Alfa Lavalin patentoitu epäsymmetrinen levy on yksi monista ainutlaatuisista innovaatioista, jotka antavat sinulle parempaa lämpötehokkuutta optimoidun painehäviön ja lisääntyneen turbulenssin ansiosta. Tuloksena on paitsi energiankulutuksen myös kylmäaineen määrän ja raaka-aineiden väheneminen.

IceSafe

Hallittu, turvallinen jäätyminen

Voimme tarvittaessa toimittaa levylämmönvaihtimia, jotka on suunniteltu mahdollistamaan jääkiteiden muodostuminen tietyissä käyttöolosuhteissa, mutta ei herkille alueille. Tämä takaa sekä luotettavan suorituskyvyn että pitkän käyttöiän.


Johtavien asiantuntijoiden tarjoama opastus

Huomisen kylmäaineet

Onko sinulla kysymyksiä nykyisistä kylmäainemarkkinoista? Asiantuntijamme voivat auttaa sinua ymmärtämään markkinoiden muutokset ja valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan kylmäaineen.

Energiatehokkuus

Lämmönvaihtimien innovaatioiden kehittymisen ansiosta voit parantaa huomattavasti laitteidesi energiatehokkuutta. Anna meidän esitellä sinulle viimeisimmät ominaisuudet, jotka lisäävät sovelluksesi kestävyyttä.

Valinnan helppoutta yrityksellesi

Alfa Laval on tehnyt oikean lämmönvaihtimen valinnasta helppoa. Tutustu työkaluihimme, joiden avulla saat yrityksellesi oikean tekniikan juuri silloin, kun sitä tarvitset.


.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää juotettujen ja fuusiotekniikalla valmistettujen levylämmönvaihtimien valikoimastamme? Etsimme yhteistyössä kanssasi tarpeisiisi parhaiten sopivan mallin.

Nämä tiedot tallennetaan ja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.