separators for chemical industry hero img

Parannettu kemiallinen käsittely erityisen erotuksen avulla

Kemialliset ja uusiutuvat ympäristöystävälliset kemialliset prosessit perustuvat separointiin sekä epäpuhtauksien poistossa että oikean hiukkaskoon aikaansaamisessa nesteisiin. Alfa Laval -separaattorit pystyvät suorittamaan erotustehtävät täsmälleen tarpeen mukaan muutamassa sekunnissa vähentäen samalla jätettä ja päästöjä sekä lisäämällä kokonaissaantia.

CH_system.png

Innovaatioita hyväksi todetun tekniikan avulla

 • Turvallinen, tehokas ja luotettava erotustekniikka monissa ympäristöystävällisissä kemiallisissa prosesseissa
 • Separoi tehokkaasti hienoimmatkin haitalliset hiukkaset, pisarat ja epäpuhtaudet prosessinesteistä
 • Nopea separointi säästää aikaa ja rahaa sekä auttaa optimoimaan käyttökustannuksia (OPEX)
 • Mahdollistaa nesteiden talteenoton ja kierrätyksen
 • Vähentää jätteen ja päästöjen kokonaismäärää

 

Tiedämme, että yksi ympäristöystävällisen kemianteollisuuden yritysten merkittävimmistä haasteista on pienimpien epäpuhtaushiukkasten poistaminen tai jopa prosessissa välttämättömien hiukkasten pitäminen tietyn kokoisina. Alfa Laval -separaattorit on suunniteltu erityisesti suoriutumaan tästä muutamassa sekunnissa. Tämä entistä lyhyempi prosessien vasteaika pienentää käyttökustannuksia (OPEX) ja vaatii vähemmän prosessinesteiden varastointitiloja, mikä antaa nopean tuoton sijoitukselle. Samalla varmistetaan vähentyneen jätteen avulla, että yritys toimii entistä kestävämmällä tavalla.

Explore-verkkotyökalu

Monet kemianteollisuuden yritykset käyttävät erotustarpeita varten suodatusta, mutta tämä menetelmä voi olla hankala ja tuottaa tarpeettoman paljon jätettä. Suurella kierrosluvulla suoritetun separoinnin avulla pystytään saavuttamaan samat tulokset paljon pienemmällä vaivalla ja jätemäärällä. On myös mahdollista määrittää tarkat erotusvaatimukset ja sijoittaa laitteistoon, joka on rakennettu asiakkaan tarpeiden mukaan. Paranna prosessien separointitehokkuutta verkkotyökalulla, jolla voidaan määrittää, ovatko separaattorit sopivia sinun prosesseillesi.

Explore-Promo 640x360

Separaattorit prosessiteollisuuteen ja ympäristöystävälliseen kemianteollisuuteen

CH 20

Alustaan kiinnitettävä separaattorijärjestelmä teollisiin sovelluksiin tai pienen läpivirtauksen pilottilaitoksiin. CH 20 erottelee nesteet ja hienojakoiset kiintoaineet virroissa pienillä määrillä kiintoaineita.

Product image CH 20 Left.png

 • 100 l/h - 4 m3/h sovelluksen mukaan.

Lue lisää

 

CH 300

Modulaarinen erotusjärjestelmä teollisiin sovelluksiin, joissa on keskisuuri läpivirtaus. CH 300 erottelee nesteet ja hienojakoiset kiintoaineet virroissa pienillä määrillä kiintoaineita.

 

CH300_left (1).png

 • 1 m3/h - 30 m3/h sovelluksen mukaan.

Lue lisää

CH 600

Modulaarinen erotusjärjestelmä teollisiin sovelluksiin, joissa on keskisuuri läpivirtaus. CH 600 erottelee nesteet ja hienojakoiset kiintoaineet virroissa pienillä määrillä kiintoaineita.

Product image CH 600 Right.png

 • 1 m3/h - 60 m3/h sovelluksen mukaan

Lue lisää

CH 700

Modulaarinen erotusjärjestelmä teollisiin sovelluksiin, joissa virtaamat ovat ovat isuuria. CH 700 separoi hienojakoiset kiintoaineet nesteistä silloin kun kiintoainepitoisuudet ovat pieniä.

Product image CH 700 Left.png

 • 1–70 m3/h sovelluksen mukaan

 • Separaattorin syöttövyöhykkeessä vallitsevat pienet leikkausvoimat takaavat paremman erotusasteen ja saannon.

Lue lisää

CH 900

Modulaarinen erotusjärjestelmä teollisiin sovelluksiin, joissa virtaamat ovat isuuria. CH 900 separoi hienojakoiset kiintoaineet nesteistä silloin kun kiintoainepitoisuudet ovat pieniä.

Product image CH 700 Right.png

 • 1 m3/h - 90 m3/h sovelluksen mukaan

 • Separaattorin syöttövyöhykkeessä vallitsevat pienet leikkausvoimat takaavat paremman erotusasteen ja saannon.

Lue lisää 

Tutustu koko tuotevalikoimaan 

Klikkaa tästä

 

Määrittele omat tarpeet

Voimme auttaa sinua selvittämään, onko separaattori oikea ratkaisu tarpeisiisi. Innovatiivisen Alfa Laval Explore -verkkotyökalumme avulla voit saada lisätietoja siitä, miten separointi voi parantaa prosessien tehokkuutta. Voit esimerkiksi laskea erotusasteen tietojesi perusteella, saada opastusta ja laskentatyökaluja laboratoriotesteihin sekä tutustua pilottesteihin. Olemme tehneet alkuun pääsemisestä entistä helpompaa, ja olemme valmiita auttamaan aina tarvittaessa chatin, lisätyn todellisuuden (AR-sovellus) tai sähköpostin kautta.

Tutustu nyt! 

Kestävää erotustekniikkaa

Ympäristöystävällisen prosessiteollisuuden on tärkeää toimia kestävällä ja ympäristötietoisella tavalla. Sijoittamalla Alfa Laval -separaattoriin yrityksesi voi vähentää jätettä ja päästöjä, jolla voi olla merkittävä ympäristövaikutus. On myös yleistä, että kestävään kehitykseen perustuvissa prosesseissa kasvatetaan bakteereja, hiivaa tai levää, ja näissä prosesseissa separointi on ihanteellinen menetelmä.

sustainable separation vignette

Luotettava suorituskyky

Kun huoltokumppanisi on Alfa Laval, sinulla on maailmanlaajuinen huollon asiantuntijoiden verkoston täysi tuki. Tarjoamme laajan huoltovalikoiman, joka kattaa erotusjärjestelmän koko eliniän. Lue lisää separaattoreiden huoltotarjonnastamme.

service 24&7 640x360

Ota meihin yhteyttä

Jos etsit ylivoimaista erotustekniikkaa, ota yhteyttä Alfa Lavaliin jo tänään saadaksesi lisätietoja kestävistä ja kustannustehokkaista ratkaisuistamme.

Lube oil contact us 640x360

On-demand webinaari: Making separation work in renewable processes

Opi kuinka keskipakoseparaattorit ratkaisevat haastavia erotustehtäviä uusiutuvissa prosesseissa. Tässä 30 minuutin verkkoseminaarissa asiantuntijamme jakavat erityisiä esimerkkejä siitä, miten separointia käytetään uusissa kohteissa uusiutuvissa prosesseissa. Verkkoseminaari on saatavana pyynnöstä englanniksi.

Explore webinar image