CH

CH-sarjan levypinoseparaattorijärjestelmät on suunniteltu nimenomaan monipuolisiksi, joten ne vastaavat monien eri alojen haasteisiin ja sopivat käyttöön myös syövyttävissä, kuluttavissa ja vaarallisissa ympäristöissä. Yhteistyöpohjainen tuotekehitysmenetelmämme ja älykkäät esisuunnitellut järjestelmät auttavat pitämään kulut, ajankäytön ja työmäärän kurissa. Alfa Laval valmistaa jokaisen separaattorin laatu- ja tarkkuusstandardien mukaisesti 100-vuotisen kokemuksen ja innovaation pohjalta.

CH系列碟片式分离器分离系统

Mikroneina mitattavien kappaleiden erottamiseen liittyvien haasteiden ratkaiseminen tuo menestystä yrityksellesi

 • Ratkaise kalliit tai hankalat suodatusongelmat jätteentuotantoa lisäämättä
 • Vähennä jätettä/päästöjä ja kasvata saantoa
 • Lyhennä prosessien vasteaikaa ja pienennä prosessivarastoa
 • Erottele hienoimmatkin hiukkaset ja pisarat tarkasti
Asiakkaamme arvostavat järjestelmiemme kestävyyttä ja niiden takana olevaa älykästä suunnittelua sekä henkilökohtaista ohjausta, joka auttaa heitä saamaan täyden hyödyn tekemistään investoinneista. Käytettävissäsi on ilmaisten ja avoimien verkkotyökalujen lisäksi maailmanlaajuisten ja paikallisten asiantuntijoidemme puhelintuki.
.

Haluatko tutustua erotukseen liittyviin haasteisiin tarkemmin itse?

Tutustu aiheeseen omatoimisesti kokeilemalla helppokäyttöistä Explore-työkaluamme tai ota meihin yhteyttä.

explore 640x360

Haluatko kuulla lisää?

Jos etsit ylivoimaista erotustekniikkaa, ota yhteyttä Alfa Lavaliin jo tänään saadaksesi lisätietoja kestävistä ja kustannustehokkaista ratkaisuistamme.

Chemical plant 640x360
.

CH-sarja

Luokkansa joustavat huippujärjestelmät, jotka auttavat ratkaisemaan lähes mitkä tahansa tekniset ja kaupalliset haasteet. Sarjan tuotteet on mukautettu joko vaarattomilla tai vaarallisilla alueilla käyttöä varten. Kun kiintoaineen määrä syöttönesteessä on alhainen, suosittelemme normaalisti jaksoittaisen tyhjennyksen (PX-tyypin) sentrifugiratkaisua. Kiintoaineiden automaattinen poistotekniikka auttaa minimoimaan tuotehävikin.

CH 20

Alustaan kiinnitettävä separaattorijärjestelmä teollisiin sovelluksiin tai pienen läpivirtauksen pilottilaitoksiin. CH 20 erottelee nesteet ja hienojakoiset kiintoaineet virroissa pienillä määrillä kiintoaineita.

Product image CH 20 Left.png

 • 100 l/h - 4 m3/h sovelluksen mukaan.

Lue lisää

 

CH 300

Modulaarinen erotusjärjestelmä teollisiin sovelluksiin, joissa on keskisuuri läpivirtaus. CH 300 erottelee nesteet ja hienojakoiset kiintoaineet virroissa pienillä määrillä kiintoaineita.

 

CH300_left (1).png

 • 1 m3/h - 30 m3/h sovelluksen mukaan.

Lue lisää

CH 600

Modulaarinen erotusjärjestelmä teollisiin sovelluksiin, joissa on keskisuuri läpivirtaus. CH 600 erottelee nesteet ja hienojakoiset kiintoaineet virroissa pienillä määrillä kiintoaineita.

Product image CH 600 Right.png

 • 1 m3/h - 60 m3/h sovelluksen mukaan

Lue lisää

CH 700

Modulaarinen erotusjärjestelmä teollisiin sovelluksiin, joissa on keskisuuri läpivirtaus. CH 700 erottelee nesteet ja hienojakoiset kiintoaineet virroissa pienillä määrillä kiintoaineita.

Product image CH 700 Left.png

 • 1–70 m3/h sovelluksen mukaan

 • Kun syötön leikkausta ei kiihdytetä, varmistetaan tuotteen eheys ja poikkeuksellinen saanti

Lue lisää

CH 900

Modulaarinen erotusjärjestelmä teollisiin sovelluksiin, joissa on keskisuuri läpivirtaus. CH 900 erottelee nesteet ja hienojakoiset kiintoaineet virroissa pienillä määrillä kiintoaineita.

Product image CH 700 Right.png

 • 1 m3/h - 90 m3/h sovelluksen mukaan

 • Kun syötön leikkausta ei kiihdytetä, varmistetaan tuotteen eheys ja poikkeuksellinen saanti

 • Täysin suljettu toiminta

Lue lisää 

.

Täysin suljettu toimintarakenne lisää erottelutehoa ja pienentää energiankulutusta

Alfa Laval CH 900 -keskipakoseparaattori nostaa erotustehon aivan uudelle tasolle innovatiivisella virtausreitityksellään. Keskustasta keskustaan -periaate varmistaa hellävaraisen kiihdytyksen levypinojen sisällä olevaan suurten G-voimien erottelualueelle. Tämän virtausreittirakenteen ansiosta Alfa Laval CH 900 kuluttaa jopa 40 % vähemmän virtaa perinteisiin keskipakoseparaattoreihin verrattuna.

Pohjan keskeltä tapahtuva syöttö luo nesteen täyttämän ympäristön, jossa leikkausvoima on alhainen. Syötön hellävarainen kiihdytys pitää pisarat tai hiukkaset ehjinä. Se johtaa erinomaiseen erotuskykyyn erityisesti emulsioita tai leikkaantumisherkkiä hiukkasia käsiteltäessä.

Hellävaraisten virtausolosuhteiden ja lyhyiden asettumisetäisyyksien ansiosta pitotilavuus saadaan pidettyä alhaisena ja laitteen koko voidaan minimoida. Keskustasta keskustaan -virtausrakenteen ansiosta prosessineste voidaan käsitellä täysin suljetusti ja kaasutiiviisti.

 

.

CHX-sarja

Luokkansa joustavat huippujärjestelmät, jotka auttavat ratkaisemaan lähes mitkä tahansa tekniset ja kaupalliset haasteet. Sarjan tuotteet on mukautettu joko vaarattomilla tai vaarallisilla alueilla käyttöä varten. Prosesseihin, joissa kiintoaineiden määrä on suuri, suosittelemme suutinsentrifugia (X-tyyppi), jota voidaan käyttää jatkuvasti tyhjentävänä. Saatavana on useita erityyppisiä suutinseparaattoreita eri käyttötarpeisiin. Suutintyyppinen separaattori on joustava, joten se soveltuu suuren kiintoainepitoisuuden, vaihtelevien kiintoainemäärien ja suuren virtausnopeuden prosesseihin. Suuttimet ovat vaihdettavissa ulkopuolelta.

CHCX 500

Modulaarinen levypinoseparaattorijärjestelmä teolliseen tuotantoon, jossa kiintoaineiden määrä on suuri

 • 5–50 m3/h käyttökohteen mukaan

CHCX 2500

Modulaarinen levypinoseparaattorijärjestelmä teolliseen tuotantoon, jossa kiintoaineiden määrä on suuri

 • 10–50 m3/h käyttökohteen mukaan

MISX 2000

Modulaarinen levypinoseparaattorijärjestelmä teolliseen tuotantoon, jossa kiintoaineiden määrä on suuri

 • 10–200 m3/h käyttökohteen mukaan

 • Tehostettu eroosion ja korroosion kesto erittäin vaativaan käyttöön

.

CHB-sarja

Luokkansa joustavat huippujärjestelmät, jotka auttavat ratkaisemaan lähes mitkä tahansa tekniset ja kaupalliset haasteet. Sarjan tuotteet on mukautettu joko vaarattomilla tai vaarallisilla alueilla käyttöä varten. CHB-sarjan separaattorit ovat ei-tyhjennettäviä kiinteäkulhoisia (B-tyypin) sentrifugiratkaisuja prosesseihin, joissa on saatava erotettua nesteitä nesteestä ja kiintoaineiden määrä on vähäinen. Kaikki kulhoon päässeet kiintoaineet pysyvät kulhossa, kunnes yksikkö huolletaan ja kiintoaineet poistetaan manuaalisesti.

CHB 150

Modulaarinen erotusjärjestelmä teollisiin sovelluksiin, joissa virtauksessa on vähän kiintoaineita

 • 5–15 m3/h käyttökohteen mukaan


Toimivaksi todettu teknologia biopohjaisiin prosesseihin 

Biopohjaisten prosessien hyödyntäminen kemikaali-, sellu- ja paperiteollisuudessa sekä uusiutuvan energian / kierrätyksen aloilla on yleistymässä. Levypinoseparaattorit ovat jo pitkään olleet avaintekniikka esimerkiksi elintarvike- ja lääketeollisuuden teollisissa käymis- ja leväprosesseissa. Erotuslaitteemme ja tietotaitomme ovat korvaamattoman arvokkailla näitä uusia prosesseja käyttävillä toimialoilla.

Alfa Lavalin keskustasta keskustaan -rakenne

Tutustu hermeettisen rakenteen ja suljetun prosessin mahdollistavan keskustasta keskustaan -konseptimme perusteisiin. Näe, miten se auttaa käsittelemään tuotteen hellävaraisesti ja varmistamaan tuotteen laadun

Asiakastarina: Erään BASF:n tehtaanjohtajan lausunto

Biomassan tehokas separointi Alfa Lavalin hermeettisellä tekniikalla.


 

Maailman johtavien separaattorien valmistaja

Alfa Laval toimittaa yli vuosisadan kokemuksella huippuluokan tuotteita energia-, elintarvike-, vesi-, biotekniikka- ja lääketeollisuuden käyttökohteisiin ympäri maailmaa. Tässä yksi esimerkki Eskilstunan tehtaaltamme Ruotsista.

.

Separaattoreihin liittyviä innovaatioita

Haluatko tietää lisää innovaatioistamme erotustekniikassa? Napsauta alla olevaa linkkiä. Alfa Laval keksi ensimmäisen separaattorin ja on toiminut edelläkävijänä erotustekniikan kehittämisessä jo yli vuosisadan ajan. Jaamme mielellämme kanssasi asiantuntemuksen, jota on kertynyt matkan varrella. Tutustu Separaattoreiden Innovaatiot -sivustoomme, josta saat lisätietoja erotustekniikan kehittymisestä ja siitä, miten Alfa Laval pyrkii jatkuvasti kehittämään tekniikkaa.

Separator Innovator 640x360

Ota meihin yhteyttä

Jos etsit ylivoimaista erotustekniikkaa, ota yhteyttä Alfa Lavaliin jo tänään saadaksesi lisätietoja kestävistä ja kustannustehokkaista ratkaisuistamme.

Contact us 640x360
.