PurePulp-sarja

Alfa Laval PurePulp -separaattorisarja on kehitetty erityisesti sitrushedelmien ja muiden hedelmien hedelmälihaa sisältävien juomien kirkastukseen. Jatkuvan purkauksen malli helpottaa suuren kiintoainepitoisuuden käsittelyä ja parantaa hallintaa, jolloin lopputuote vastaa kohdeasiakkaiden erityisvaatimuksia tarkalleen. Jokainen PurePulp-separaattori sisältää myös Alfa Lavalin ainutlaatuisen Hermetic Design -konseptin, joka varmistaa, että pystyt tuottamaan erittäin korkealaatuista mehua mahdolli

PurePulp饮料离心机-Beverage centrifuge

Jatkuvaan hedelmälihan poistoon tarkoitettu sentrifugi entistä kannattavampaa mehun kirkastusta varten

 • Tehokas kirkastus sekä mehun ja hedelmälihan tarkka jako tuotehävikin minimointia varten
 • Hellävarainen käsittely ja minimoitu hapettuminen säilyttävät arvokkaat maut ja aromit
 • Hygieeniset, helposti huollettavat laitteet ja parannettu muotoilu paikalla puhdistusta (CIP) varten
 • Pienennä sähkölaskua ja CO2-jalanjälkeäsi erilaisilla innovaatioilla energiankulutuksen vähentämiseksi
 • Täydellinen, automaattinen plug-and-play-järjestelmäkonsepti helppoa ja luotettavaa käyttöä varten
Jokainen PurePulp-järjestelmä on suunniteltu alusta loppuun ottamaan kaikki irti hedelmistä. Sentrifugi tuottaa jatkuvan hedelmälihavirran, jossa on paljon kiintoaineita, ja poistaa myös erittäin tehokkaasti raskaita hiukkasia ja mustia pilkkuja. Lisäksi Alfa Lavalin patentoimalla Hermetic Design -konseptilla rakennetut PurePulp-separaattorit varmistavat erittäin sujuvan ja hellävaraisen käsittelyn ilman riskiä ilman ja nesteen joutumisesta kosketuksiin keskenään kulhossa. Tuotteiden yhtenäisyyden ja laadun tarkka hallinta sekä lisääntynyt joustavuus erilaisten hedelmämäskien käsittelyssä tuovat tuotantoon täysin uusia mahdollisuuksia.
.

Oikea PurePulp vastaamaan kapasiteettitarpeitasi

Jos etsit luotettavaa ja kustannustehokasta kirkastusratkaisua runsaasti hedelmälihaa sisältävien juomien valmistukseen, erotusasiantuntijamme voivat etsiä kanssasi oikean kokoisen PurePulp-mallin, joka vastaa tuotantotarpeitasi.

PurePulp 250

Purepulp centrifuge for citrus juice and tropical fruit processing

 • Enintään 8 000 l/h:n kapasiteetit pienille sitrushedelmämehun käsittelylaitoksille
 • Liukukiskoihin asennettava separaattori ja järjestelmä
 • Tuotteeseen saatavana Hermetic Design -konsepti lähes olematonta happivuotoa ja jatkuvaa hedelmälihan poistoa varten, varustettu Topstream-tekniikalla

PurePulp 450

PurePulp 450 - centrifuge for citrus juice processing and pulp removal

 • Sentrifugi keskikokoisille sitrushedelmien käsittelylaitoksille
 • Separaattori, jossa on täydellinen liittyvä järjestelmä
 • Tuotteeseen saatavana Hermetic Design -konsepti lähes olematonta happivuotoa ja jatkuvaa hedelmälihan poistoa varten, varustettu Topstream-tekniikalla

 

PurePulp 750

PurePulp 750 - industrial centrifuge for citrus juice processing and pulp removal

 • Enintään 25 000 l/h:n kapasiteetit suurille sitrushedelmien käsittelylaitoksille
 • Separaattori, jossa on täydellinen liittyvä järjestelmä
 • Tuotteeseen saatavana Hermetic Design -konsepti lähes olematonta happivuotoa ja jatkuvaa hedelmälihan poistoa varten, varustettu Topstream-tekniikalla

Täydellisen kattava plug-and-play-järjestelmä

PurePulp-sarjan edistyksellinen tekniikka kattaa paljon muutakin kuin itse sentrifugin. Parhaan mahdollisen kirkastus- tai sakeutustehon saavuttamiseksi Alfa Laval voi toimittaa täydellisen järjestelmän, joka sisältää kaiken luotettavassa ja tehokkaassa separoinnissa tarvittavan. Tähän sisältyvät automaatioratkaisut sekä kaikki putket, venttiilit ja muut tarvittavat prosessikomponentit. Pienempien PurePulp 250 -mallien yhteydessä koko järjestelmä asennetaan siirrettäville liukukiskoille, joissa on pyörät. PurePulp 450- ja 750-malleissa komponentit asennetaan itsekantavaan, ruostumattomasta teräksestä valmistettuun kehykseen.

purepulp complete system2
.
purepulp how it works

PurePulp-mallien käyttökohteet

Yleiset sovellukset: kaikenlaisten sitrushedelmämehujen sekä muiden trooppisten hedelmien, kuten ananaksen ja kookoksen, käsittely.

.

Kysy erottelun asiantuntijoilta

Haluatko tietää, miten PurePulp-sentrifugi voi vaikuttaa tuotantoon? Kuuntele, kun asiantuntijamme kertovat Alfa Lavalin ainutlaatuisista, kaikkiin järjestelmiin sisältyvistä erotusinnovaatioista.

Mikä tekee PurePulpista niin ainutlaatuisen?

Miten Alfa Lavalin Hermetic Design -konsepti voi parantaa mehun käsittelyä?

Muut sitrushedelmien jalostukseen tarkoitetut tuotteet

Tutustu markkinoiden edistyneimpään ja kattavimpaan sitrushedelmien käsittelyyn tarkoitettujen sentrifugien valikoimaan. Alfa Laval tarjoaa patentoituja ratkaisuja hedelmälihan jatkuvasta poistosta malleihin, jotka on tarkoitettu parantamaan mehun öljynpoiston ja kylmäpuristetun kuoriöljyn kirkastuksen laatua. Valikoimassa on huippuluokan levypinotekniikkaa nykypäivän vaativien sitrushedelmämarkkinoiden kaikkiin osiin.

Lue lisää Clara-sarjasta
Lue lisää CR-sarjasta

 

clara_complete_system2.jpg

Hyödynnä Alfa Laval -ominaisuuksia

Kaikki PurePulp-mallit on kehitetty hyödyntämällä Alfa Lavalin yli 130 vuoden kokemusta levypinojen erotustekniikasta ja perusteellista asiakasprosessien tuntemusta. Lue, miten laaja asiantuntemus on kanavoitu ainutlaatuisiin ominaisuuksiin erotustehon parantamista varten.

featured brands vignette

Separaattoreihin liittyviä innovaatioita

Haluatko tietää lisää innovaatioistamme erotustekniikassa? Napsauta alla olevaa linkkiä. Alfa Laval keksi ensimmäisen separaattorin ja on toiminut edelläkävijänä erotustekniikan kehittämisessä jo yli vuosisadan ajan. Jaamme mielellämme kanssasi asiantuntemuksen, jota on kertynyt matkan varrella. Tutustu Separaattoreiden Innovaatiot -sivustoomme, josta saat lisätietoja erotustekniikan kehittymisestä ja siitä, miten Alfa Laval pyrkii jatkuvasti kehittämään tekniikkaa.

hss clara separator innovator640x360