CultureOne

Alfa Laval CultureOne on huippuluokan separaattorivalikoima, joka on suunniteltu kertakäyttöiseen solujen keräämiseen biolääketieteen käsittelyssä. CultureOne tarjoaa vertaansa vailla olevan erotustehokkuuden suuren tiheyden soluviljelmissä, ja sen todistetut innovaatiot takaavat hellävaraisen käsittelyn sekä erinomaisen saannin.

cultureone image for website

Laatunsa todistaneet sentrifugit biolääketieteen kertakäyttötuotannon parantamiseen

 • Todistettu tuotteen talteenotto jopa 99 %
 • Helposti skaalattavissa Alfa Lavalin suurempiin, ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin separaattoreihin
 • 50–80 % vähemmän vettä, energiaa ja puhdistusaineita verrattuna suodatinpohjaisiin keräysmenetelmiin – ja vain murto-osa muovista
 • Nopeampi keräys suurilla määrillä ja suurella solutiheydellä
 • Kompakti muotoilu ja nopea eränvaihto

CultureOne-separaattoreilla saat parhaan hyödyn kerätystä tuotteesta. Separaattorimme antavat suuremman tuoton kuin mikään muu kertakäyttöinen teknologia, jopa 99 %. Hermetic Design CultureOne -separaattori varmistaa hellävaraisen käsittelyn vähentääkseen solujen hajoamista ja välttääkseen vaahtoamista, mikä helpottaa jatkokäsittelyä. Alfa Laval Spinsert on patentoitu kertakäyttöinen levypinomme, joka on helppo asentaa ja vaihtaa, mikä varmistaa nopean eränvaihdon.

Ylivertainen erotuskyky saa aikaan kirkkaan linkoveden jossa on erittäin alhainen kiintoainepitoisuus. Tämä minimoi toissijaisen suodatuksen tarpeen, mikä pienentää huomattavasti ekologista jalanjälkeä. 

CultureOne-separaattorit ovat helppokäyttöisiä, ja ne toimivat joko erillisinä yksikköinä tai osana keskitettyä järjestelmää. Automaatio ja liitettävyys takaavat täydellisen tietojen eheyden 21 CFR:n (osa 11) mukaisesti.   

 

Tiesitkö, että… 

Alfa Lavalin CultureOne tuotesarjan avulla voit skaalata kertakäyttöisen bioprosessin helposti ja tehokkaasti. Bioprosessilaitteemme ja automaatioratkaisumme auttavat välttämään data- ja aikahäviöitä. Ne täyttävät myös tuotantolaitoksesi GMP-vaatimukset sekä varmistavat järjestelmän validoinnin, tietojen eheyden ja tuotteiden laadun. Lisäksi Alfa Lavalin asiantuntijat auttavat sinua tarvittaessa käyttöönoton, validoinnin ja GMP-tuotannon hyväksynnän yhteydessä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.  

Ota meihin yhteyttä

CultureOne tuotesarja 

CultureOne separaattorit lisäävät tuotteen talteenottoa ja mahdollistavat tehokkaamman työnkulun biolääketieteen kertakäyttöisissä prosesseissa, aina tutkimuksesta ja kehityksestä tuotantoon. 

 

Tutustu CultureOne tuotesarjan toimintaan

Haluatko tietää lisää CutureOnesta? Katso lyhyt animaatiomme ja tutustu sen toimintaan. Katso, missä erotus tapahtuu, missä yksikköön tulevien ja sieltä poistuvien nesteiden virtausreitit ovat sekä millaiset yksikön mitat ja mittakaava ovat verrattuna ihmiskäyttäjään.

CultureOne Primo

cultureone primo image product oage.jpg

 • Käsittelykapasiteetti: 240 litraa/tunti 
 • Tuotteen talteenottosaanto: jopa 99 % 

Lue lisää CultureOne Primosta 

CultureOne Maxi 

 • Käsittelykapasiteetti: 720 litraa/tunti
 • Tuotteen talteenottosaanto: jopa 99 %

Lue lisää CultureOne Maxista 

* Syötetyn erän nisäkässoluviljelmän materiaalien kapasiteettiluvut. Prosessin todellinen suorituskyky määräytyy materiaalien yksilöllisten ominaisuuksien mukaan.

CultureOnen keskeiset tiedot

CultureOne-brochure.jpgParantaa saantoa kaikissa kokoluokissa 

 CultureOne erotusalusta on suunniteltu maksimoimaan jokaisen soluviljelmän potentiaali, tuottamaan vertaansa vailla olevat saannot, takaamaan tuotteen laadun ja turvallisuuden sekä minimoimaan solujen hajoamisen. Valikoima varmistaa tasaisen suorituskyvyn koko siirtymässä tutkimus- ja kehitysvaiheesta täysimittaiseen tuotantoon, mikä mahdollistaa saumattoman skaalautuvuuden. 

Lataa esite

Co-developed-640x360.pngKehitetty alan asiantuntijoiden kanssa täyttämään tiukimmatkin vaatimukset

CultureOne erotusjärjestelmä kehitettiin läheisessä yhteistyössä johtavien biolääketieteen valmistajien kanssa. Järjestelmän ainutlaatuinen suorituskyky on todennettu useissa eri prosesseissa. Näin varmistetaan, että se pystyy vastaamaan jatkuvasti muuttuviin vaatimuksiin. Vähemmän jätettä kertakäyttöisessä käsittelyssä

CultureOne separaattoreilla voit vähentää biolääketieteen kertakäyttöiseen käsittelyyn tarvittavan veden, kemikaalien ja muovien kulutusta 50–80 %. Tämä vähentää kustannuksia ja edistää kestävää kehitystä.

.
.

                                       Palvelut

.

Laitteiston suorituskyvyn laajentaminen

Missä ikinä toimitkin, erikoistunut maailmanlaajuinen palveluverkostomme tukee yritystäsi varaosilla ja asiantuntemuksella aina tarvittaessa. Varmistamme käytettävyyden ja optimoinnin, joten saat mielenrauhaa ja maksimoit sijoitetun pääoman tuoton. Voimme tehdä kanssasi yhteistyötä yhdistämällä palveluitamme Alfa Lavalin huoltosopimukseen, jotta kaikki toimii ennakoitavasti ja huolilta vältytään.

Lue lisää huoltopalvelutarjonnastamme

Harkitsetko kertakäyttöistä sentrifugointia?


Miksi vaihtaa kertakäyttöiseen käsittelyyn? 

Kertakäyttöinen erotusjärjestelmä varmistaa potilasturvallisuuden poistamalla erien välisen ristikontaminaation riskin. Kertakäyttöinen käsittely mahdollistaa myös pienemmän jalanjäljen ja paremman joustavuuden ilman sterilointia: tämä antaa valmistajille mahdollisuuden tuoda uusia hoitoja markkinoille nopeammin kuin koskaan ennen. 

CultureOne-better-harvest.jpg
Parempi keräämistulos keskipakoseparoinnilla
 

Monet kertakäyttöiset keräysjärjestelmät eivät pysty erottamaan tehokkaasti suuren tiheyden soluviljelmiä. Tästä aiheutuva tuotehäviö vaikuttaa merkittävästi biolääketieteen toimintojen tuottavuuteen ja kannattavuuteen. CultureOne ratkaisee tämän ongelman yhdistämällä tehokkaan keskipakoseparoinnin turvalliseen ja käytännölliseen kertakäyttöiseen käsittelyyn.   

 

CultureOne-spinsert.jpg


Spinsert™ takaa turvallisuuden ja laadun

CultureOnen suorituskyky perustuu Spinsertiin, joka on patentoitu kertakäyttöinen kulho- ja levypinokokoonpano – täysin steriloitu ja valmis käsittelyyn. Helposti asennettava ja vaihdettava ratkaisu varmistaa nopean eränvaihdon. Tätä varten Alfa Laval on hyödyntänyt ruostumattomasta teräksestä valmistettujen separaattorien todistetusti toimivaa teknologiaa: 

 • Alfa Lavalin ainutlaatuinen Hermetic Design antaa alhaisen leikkautuvuuden, parannetun tuotteen talteenoton ja vaahtoamattoman erotuksen
 • TopStream™ mahdollistaa tiivistetyn kiintoaineen jatkuvan poiston erotuksen aikana 
 • UniDisc™ lisää levyn pinta-alaa erotustehon parantamiseksi. 
.

Todistettu ja julkaistu 

Lokakuussa 2020 BioProcess International julkaisi tutkimuksen, jossa kerrottiin CultureOne Primon suorituskyvystä. Yhteistyössä Genentechin kanssa tehty tutkimus osoittaa poikkeuksellisen tehokkaan erotuksen, jonka talteenottosaanto on jopa 99 %. Webinaarissamme Alfa Lavalin asiantuntijat keskustelevat tutkimuksen tuloksista. Katso video ja lue tutkimusraportti saadaksesi lisätietoja.

Lataa tutkimusraportti 

Testaa, validoi ja laajenna seuraava erotusratkaisusi

Olipa kyseessä tuotantolinjan päivittäminen tai käytettävän konseptin toimivuuden selvittäminen, Alfa Laval auttaa sinua valitsemaan varmasti oikean erotusratkaisun. Ota yhteyttä ja sovi konsultaatio- ja kokeiluaika jossakin testikeskuksistamme tai vuokraa yksikkö paikan päällä tehtävää testausta varten.

Testing separation solutions
.
dougs photo cultureoneVastaukset kysymyksiisi
 

Q&A-osiossa voit lukea vastauksia joihinkin yleisimpiin kysymyksiin CultureOnesta ja sen mahdollisuuksista – tai lähettää oman kysymyksesi asiantuntijoillemme. 

Siirry Q&A-osioon