procarbhero 2

Selkeä parannus nopeaan hiilihapotukseen

ProCarb-linjakarbonoinnilla varustetut separaattorit käsityöläispanimoille

Alfa Lavalin keskipakoseparaattorit poistavat kiintoaineet oluestasi nopeasti ja tarkasti. Ne maksimoivat tuotteen talteenoton muuttamatta oluen makua tai luonnetta. Separaattoriin lisätty ProCarb-linjakarbonointi kirkastaa oluen ja aikaansaa huippulaatuisen hiilihapotuksen – eikä aikaa tarvita kuin murto-osa perinteiseen tapaan verrattuna.

  • Nopea selkeytys ja hiilihapotus lisää tuottavuutta
  • Säästä tilaa – muita lisälaitteita ei tarvita
  • Separaattorin edistynyt rakenne vähentää happivuotoa
  • Helppokäyttöinen järjestelmä, tarkka prosessinhallinta

Ota yhteyttä

procarb highlighted cropped

Procarb inline carbonation infographic

Ylivertaisen nopea ja laadukas hiilihapotus

ProCarbin hiilihapotus toimii nopeasti ja laadukkaasti separoinnin aikana syötetyn hiilidioksidin ansiosta. Separaattorin aikaansaamat G-voimat puristavat ja liuottavat kaasun oluen läpi. Voit toteuttaa muutamassa tunnissa kaksi prosessia, jotka yleensä kestävät useita päiviä. Tuloksena on kunnolla hiilihapotettu olut, joka muodostaa lasiin kaadettuna tiiviin ja vakaan vaahdon.

Sopii täydellisesti panimollesi

ProCarb-moduuli on saatavana lisävarusteena seuraaville Alfa Lavalin käsityöläisoluille tarkoitetuille separaattoreille: Brew 20, Brew 80 ja Brew 250. Ota yhteyttä, niin annamme tarjouksen integroidusta selkeytys- ja hiilihapotusjärjestelmästä. Voit myös pyytää ProCarb-päivitystarjouksen, jos panimossasi on jo käytössä Brew-separaattori.

procarb separators 2

Käsityöläispanimot ovat löytämässä ProCarbin edut

"ProCarbin avulla säästämme aikaa ja rahaa" 

"ProCarb on toiminut meillä erittäin hyvin."

Markkinoiden paras käyttökokemus

Jackie O's -panimon asiantuntijat pitävät Alfa Lavalia parhaana vaihtoehtona. Brew 250:n ja ProCarbin linjakarbonoinnilla tämä amerikkalainen panimo pystyi puolittamaan hävikin ja säästämään tuotantoaikaa ja pitämään käsityöläisoluensa laadun silti huipputasolla. Katso videolta, miksi Alfa Laval on paras valinta käsityöläispanimoille. 

 

Procarb inline carbonation logo

Asiantuntijuutta yhteistyöllä

ProCarb on tunnetun yhdysvaltalaisen käsityöläispanimolaitteistoa valmistavan ProBrew'n patentoitu linjakarbonointijärjestelmä. Monien vuosien kumppanuuden jälkeen olemme suunnitelleet yhteistyönä integroidun karbonointi- ja keskipakoseparointijärjestelmän. Ainutlaatuinen kaksi laitetta yhdistävä ratkaisu "auttaa panimoita valmistamaan parempaa olutta nopeammin ja tasalaatuisemmin".

Kyllä, ProCarb on ehdottomasti voitto meille. ”
Brian Cornelius, Jackie O's Pub & Breweryn laitospäällikkö

Pyydä tarjous

Nämä tiedot tallennetaan ja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Separaattoreihin liittyviä innovaatioita

Alfa Laval keksi ensimmäisen lautaspakkaseparaattorin yli sata vuotta sitten. Siitä lähtien olemme pysyneet edelläkävijöinä parantamalla ja kehittämällä separaattoritekniikkaa jatkuvasti. Siksi separaattorimme ovat turvallisempia, tehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä. Tutustu Separator Innovator -tietokantaamme ja katso, miten jatkamme separointiprosessien mullistamista eri toimialoilla.

Separator Innovator 640x360

Alfa Laval Brew 20: intohimosi ansaitsee laadukkaat välineet

Laadukas olut vaatii laadukkaat välineet. Alfa Laval Brew 20 on kompakti olutseparaattori, joka on suunniteltu erityisesti pienimpien panimoravintoloiden ja pienpanimojen tarpeisiin. Kuten Brew 80, se tarjoaa älykkäitä innovaatioita saannon ja laadun parantamiseksi minimoiden samalla happivuodot ja käyttökustannukset.

Hero brew 20 640x360