Brew 20 learn more hero 1920x480

Kysy separoinnin asiantuntijoilta

Asiantuntijoillamme on vuosikymmenten kokemus käsityöläispanimoista eri puolilta maailmaa

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää oluen separoinnista

Olitpa etsinyt separaattoria jo pidempään tai vasta alkanut pohtia sellaisen hankkimista, asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan tärkeimpiin oluen separointia koskeviin kysymyksiisi.

Beer

Kysy separoinnin asiantuntijoilta

Asiantuntijoillamme on vuosikymmenten kokemus käsityöläispanimoista eri puolilta maailmaa. He ymmärtävät panimoravintoloiden
ja pienten käsityöläispanimojen yksilölliset tarpeet ja haasteet – ja suhtautuvat intohimolla laadukkaaseen olueen.

Miksi pienen käsityöläispanimon kannattaa hankkia separointivälineistöä?

Oli panimon minkä kokoinen tahansa, separointi voi tarjota monia uusia mahdollisuuksia. Separaattorin hankinta on pitkän aikavälin panostus oluen laatuun ja yrityksen kannattavuuteen. Nykyaikaisen tekniikan ansiosta jopa kaikkein pienimmät panimoravintolat ja käsityöläispanimot voivat nauttia samoista hyödyistä kuin suuremmat käsityöläispanimot.

Miten separaattori voi parantaa oluemme makua ja aromia?

Hyvän oluen luominen alkaa laadukkaista ainesosista. Valitettavasti monet suodatus- ja kirkastusmenetelmät poistavat oluesta sen arvokkaat haihtuvat ainesosat ja aromit. Separaattorit ovat älykkäin tapa poistaa oluesta ylimääräinen kiintoaines siten, että ainutlaatuiset ainesosat säilyvät.

Miksi käyttää separaattoria, jos valmistamme sameita tai stout-tyyppisiä oluita?

Monet sameisiin tai tummanpuoleisiin oluisiin keskittyvät panimot olettavat, ettei separaattorin käyttäminen olisi heidän tapauksessaan kovin hyödyllistä. Sameat ja stout-tyyppiset oluet ja vastaavat tuotteet voivat kuitenkin merkittävästi hyötyä erotusteknologiasta, koska se on hellävarainen ja tehokas tapa poistaa kiintoainesta – oluen laatu paranee, tuotantoerät ovat tasalaatuisia, ja niiden tuotto kasvaa.

Miten separaattori voi auttaa meitä kasvattamaan tuotantoa?

Separaattoriin sijoittaminen on älykkäin tapa saada käymisajasta enemmän irti hankkimatta lisää säiliöitä. Oluteristä saa huomattavasti suuremman osan talteen, ja kapasiteetti kasvaa käymisastioiden käytön tehostuessa. Lopputuloksena saatte enemmän tuoppeja asiakkaille myytäväksi ja suuremmat tulot itsellenne.

Kasvattaako separaattorin lisääminen tuotantolinjaan happivuodon riskiä?

Happivuodon minimointi on tärkeää sekä ainesosien maun että valmiin oluen säilyvyyden kannalta. Ainoastaan Alfa Lavalin käsityöläispanimoille suunnatuissa separaattoreissa on hermeettinen akselitiiviste, joka minimoi happivuodon ilman, että joudutaan käyttämään kallista hiilidioksidia tai vettä, josta on poistettu ilma.

Millaisia taloudellisia etuja separaattorin hankinnasta on odotettavissa?

Separaattorin asentaminen panimoon on investointi pitkän aikavälin kannattavuuteen. Tuotantoerien tuotto kasvaa, ja lopputuloksena on laadukas premium-olut, jota asiakkaat rakastavat – separaattori maksaa itsensä nopeasti takaisin ja kasvattaa tuottoja myös tulevina vuosina.

Miten saamme valittua panimoomme parhaiten sopivan separaattorimallin?

Alfa Lavalilla on laaja valikoima separaattoreita kaikenkokoisten käsityöläispanimoiden tarpeisiin, aina kaikkein pienimmille käsityöläispanimoille suunnatusta Brew 20 -mallista suurempiin, täysin hermeettisiin malleihin. Alaan erikoistuneet asiantuntijamme etsivät tämänhetkiseen toimintaanne sopivimman vaihtoehdon ja tukevat panimoanne myös sen kasvaessa.

Onko teiltä saatavilla asennusapua ja pitkäaikaista tukea?

Alfa Lavalilla on maailmanlaajuinen palveluverkosto, jonka koulutetuilla kenttäteknikoilla on runsaasti panimoalaa koskevaa asiantuntemusta ja kokemusta. Teemme kanssasi tiivistä yhteistyötä asennuksen ja käyttöönoton yhteydessä sekä koko laitteiston käyttöiän ajan. Saat meiltä tarvitsemasi tukipalvelut ja varaosat ajasta ja paikasta riippumatta, jotta saat aina suurimman mahdollisen hyödyn separaattoristasi.

Intohimosi ansaitsee parasta

Laadukas olut vaatii laadukkaat välineet. Jos haluat kasvattaa tuotantoerien saantoa ja parantaa makujen, aromien ja vaahto-ominaisuuksien säilyvyyttä, ota meihin yhteyttä. Kerromme lisää siitä, millä kaikilla tavoilla Alfa Lavalin Brew-sentrifugi voi olla panimollesi hyödyksi. Pyydä tarjous klikkaamalla alla olevaa painiketta.

brew20 beer