MWD-hero1920x480

Alfa Laval on EU:n tehostetun jätevesidirektiivin noudattamisen kärjessä

EU:n muutettu yhdyskuntajätevesidirektiivi merkitsee jätevedenkäsittelyn mullistusta: se kohdistuu etenkin mikroepäpuhtauksiin ja vaatii tiukkaa ravinteiden poistoa. Tämä edellyttää merkittäviä parannuksia kunnallisiin vedenkäsittelyprosesseihin, jotta voidaan vastata uusiin haasteisiin, kuten rehevöitymiseen ja mikrosaasteisiin.

Alfa Laval on edelläkävijä tarjoten kehittyneitä ratkaisuja, kuten ALDEC G3 lietteen kuivaukseen, MBR-kalvot epäpuhtauksien poistoon ja Zero Liquid Discharge -järjestelmät resurssitehokkaaseen vesihuoltoon. Yhdistämällä Alfa Lavalin teknologioita laitokset voivat tehokkaasti täyttää direktiivin vaatimukset ja siirtyä kohti kestävää jätevedenkäsittelyä.

Tässä artikkelissa voit lukea lisää:

  • EU:n muutetusta yhdyskuntajätevesidirektiivistä, joka koskee uusia epäpuhtauksia ja vaatii laajoja toiminnallisia kunnostuksia vedenkäsittelyssä.
  • Alfa Lavalin ratkaisuista, mukaan lukien edistynyt vedenpoisto, biologinen käsittely, Zero Liquid Discharge -järjestelmät ja mikromuovin poistotekniikka, jotka ovat tehokkaita vastauksia näihin uusiin standardeihin.

Voit lukea ja ladata koko artikkelin kirjoittamalla tietosi ja napsauttamalla Lähetä.

Tietosi tallennetaan, ja niitä käsitellään yksityisyys- ja tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.