.
heating-and-cooling-hub-why-alfa-laval-1500

Meiltä saat lämmityksen ja jäähdytyksen.

Alfa Lavalin kanssa työskentelyn edut

.

Miksi Alfa Laval

Alfa Lavalilla on yli 80 vuoden kokemus lämmönsiirron innovaatiosta, ja osaa toimittaa korkean suorituskyvyn ratkaisuja kaikkiin sovelluksiin. Asiantuntijamme pyrkivät jatkuvasti löytämään uusia tapoja tehdä laitteistosta luotettavampia, tehokkaampia ja yksinkertaisempia käyttää ja ylläpitää. Siksi voit luottaa ratkaisuihimme, jotka vastaavat nykypäivän ja huomisen haasteisiin. 

Laitteet ovat kuitenkin vasta alkua. Kun valitset Alfa Lavalin, valitset sitoutuneen kumppanin, joka on aina käytettävissäsi. Globaalin tukiverkostomme ansiosta voimme auttaa kaikkien teknisten haasteiden kanssa ympäri maailmaa. Asiantuntemuksemme kattaa myynnin, toimituksen, käyttöönoton ja varaosat, ja tukemme on aina kätesi ulottuvilla.

ur experts continuously strive to find new ways of making your equipment more reliable, more efficient, and simpler to operate and maintain

Juotetut ja fuusiotekniikalla valmistetut levylämmönvaihtimet

Kaikki mitä tarvitset haasteisiinne tänään - ja huomenna

Nämä ovat joitakin niistä monista ainutlaatuisista eduista, joita saat, kun valitset kumppaniksi Alfa Lavalin.

CB series brazed plate heat exchanger

PressureSecurePressureSecure

Verraton vahvuus vaativiinkin tehtäviin

Innovatiiviset levymallimme tukevat laajinta korkean lämpötilan ja korkean paineen sovellusten valikoimaa. Laitteet voivat käyttää ohuempia levyjä ja vähemmän levyjä, mikä tarkoittaa vähemmän raaka-ainetta, pienempää energiankulutusta, kylmäaineen vähentynyttä varausta ja pidempää laitteiden käyttöikää.

ValuePlusValuePlus

Täydellinen tuki lisäarvoa tarjoavien vaihtoehtojen kanssa

Pääset käsiksi monenlaisiin työkaluihin ja saat yhteyden Alfa Lavalin sovellus- ja tuoteasiantuntijoihin. ValuePlus-tuki sisältää kaikki asiakirjat, hyväksynnät ja sertifikaatit jatkuvasti laajenevan lisävarustevalikoiman lisäksi. Alfa Lavalin prototyyppien ja testauksen asiantuntemuksen sekä laajamittaisten valmistusominaisuuksien ansiosta voit aina odottaa nopeaa toimitusta ja sääntöjen noudattamista.

REFutureREFuture

Tulevaisuutta tukeva sijoitus huomisen kylmäaineisiin 

Innovatiivisena tekijänä luonnollisten kylmäaineiden ratkaisujen kehittämisessä Alfa Laval tuo vuosien kokemuksen tuotteista, jotka mahdollistavat uuden sukupolven ja matala-GWP -kylmäaineiden käytön kestävän kehityksen tavoitteiden ja mahdollisten lainsäädännöllisten vaatimusten täyttämiseksi.

FlexFlowFlexFlow™

Erinomainen lämpötehokkuus

Alfa Lavalin patentoitu epäsymmetrinen levy on yksi monista ainutlaatuisista innovaatioista, jotka antavat sinulle parempaa lämpötehokkuutta optimoidun painehäviön ja lisääntyneen turbulenssin ansiosta. Energiankulutuksen vähentämisen lisäksi tämä tarkoittaa kylmäaineen määrän ja raaka-aineiden vähentämistä.

DynaStaticDynaStatic™

Joustava kylmäaineen jakelu

Tämän läpimurtoisen tuotantomenetelmän avulla voit räätälöidä täyttöpaikkojen, kokojen ja syöttöaukkojen täydellisen mukauttamisen käyttötarkoitukseen sopivalla tavalla. Tuloksena on suurempi tehokkuus ja joustavuus käyttää matala-GWP-kylmäaineita.

AlfaNovaAlfaNova®

100% ruostumaton teräs

Rakennettu 100% ruostumattomasta teräksestä, AlfaNova® Alfa Lavalin ratkaisu sovelluksille, jotka käyttävät aineita, jotka eivät ole yhteensopivia perinteisten lämmönvaihdinmateriaalien kanssa. Tämä kehittynyt muotoilu on optimoitu käytettäväksi luonnollisten kylmäaineiden kanssa, ja se on myös täysin kierrätettävissä.

IceSafeIceSafe

Hallittu, turvallinen jäätyminen

Voimme tarvittaessa toimittaa levylämmönvaihtimia, jotka on suunniteltu mahdollistamaan jääkiteiden muodostuminen tietyissä käyttöolosuhteissa, mutta ei herkille alueille. Tämä takaa sekä luotettavan suorituskyvyn että pitkän käyttöiän.


Tiivisteelliset levylämmönvaihtimet

Upeita lämmitys- ja jäähdytysinnovaatioita

Vuosien tutkimus ja testaus ovat johtaneet maailman edistyksellisimpiin lämmön ja jäähdytyksen levylämmönvaihtimiin. Alfa Lavalin ainutlaatuisilla ominaisuuksilla varustetut mallit parantavat tehokkuutta, luotettavuutta ja käyttökelpoisuutta.

AlfaQ plate heat exchanger

CurveFlowCurveFlow™

Parempi virtaus, minimoitu likaantuminen

CurveFlow™ -jakoalue optimoi väliaineen virtauksen koko levyn pinnan parempaan hyödyntämiseen. Virtauksen parantaminen tasaisemmalla jakautumisella eliminoi kuolleita kohtia, mikä parantaa lämpötehokkuutta ja vähentää likaantumisriskiä. Tämä puolestaan tarkoittaa energiansäästöä, pienempiä ylläpitokustannuksia ja vähemmän äkillisiä käyttökatkoja.

ClipGripClipGrip™

Täydellinen tiiviste ja huoleton huolto

ClipGrip™ tiivisteet tarjoavat erinomaisen kiinnityksen levyyn, ja niiden tiivisteiden asentaminen on myös helpompaa. Ainutlaatuinen muotoilu estää levyjen naarmuuntumisen sulkeutuessa ja uusien tiivistesarjojen takertumisen. Huolto nopeutuu, levyt ja tiivisteet kestävät pidempään ja säästät rahaa.

Five-point alignmentViiden pisteen kohdistus

Täydellinen paikannus varmistaa luotettavuuden

Tämä järjestelmä takaa täydellisen -levynkohdistuksen, kun suljet laitteen. Tämän ansiosta levyt voidaan poistaa nopeasti ja helposti huollon aikana. Erinomainen levyasento varmistaa luotettavan mekaanisen suorituskyvyn ja auttaa pidentämään laitteiden käyttöikää.

OmegaPortOmegaPort™

Lisätty lämpötehokkuus

Alfa Lavalin epäpyöreänmuotoinen sisään- ja ulostulo tarjoaa kaksi tapaa säästää energiaa: korkeampi lämpötehokkuus ja pienemmät pumppukustannukset. Tämä johtuu siitä, että se parantaa materiaalin virtausta, jotta saadaan suurempi läpimeno, pienempi painehäviö ja levyn pinnan optimaalinen käyttö.

Offset gasket groovesOffset-tiivisteurat

Mahdollisimman suuri lämmönsiirto

Siksak-kuviossa oleva tiivisteura takaa mahdollisimman suuren lämmönsiirtoalueen. Koko levyn parempi käyttö vähentää optimaalisen suorituskyvyn edellyttämien levyjen määrää ja takaa maksimaalisen lämpötehokkuuden vielä suurempaa energiansäästöä varten.

T-bar rollerT-palkkitela

Matalampi korkeus ja helpompi huolto

-Patentoitu kuljetuspalkkirakenne suojaa telaa pölyltä ja roskilta, estää tukokset ja minimoi rungon vaurioitumisen mahdollisuuden. Se takaa myös pienemmän laitekorkeuden ja helpomman avaamisen ja sulkemisen huoltoa varten.

PowerArcPowerArc™

Pisin mahdollinen levyn käyttöikä

Optimaalinen levymallinjakaja takaa jäykemmän levyn, joka estää levyn venymisen ja varmistaa täydellisen kohdistuksen. Tuloksena on kestävämpi ja vakaampi levy, joka lisää tehokkaampaa lämmönsiirtoa.

Bearing BoxesLaakeripesät

Tasaisempi, turvallisempi ja yksinkertaisempi huolto

Monet suuret ja keskisuuret levylämmönvaihtimet käyttävät kiristyspulteilla kitkan vähentämiseksi laitetta avattaessa ja suljettaessa. Tämä mahdollistaa sen, että yksi henkilö voi helposti ja turvallisesti huoltaa lämmönvaihdinta ilman erikoistyökaluja.

Fast track valintaopas

Alfa Laval -tuoteopas on helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla voit valita parhaan ratkaisun sovellukseesi. Se sisältää myös paikallisten Alfa Laval -kumppaneiden tiedot, ja voit pyytää tarjouksia tuotteille.

product-guide-640x360-B

Oletko konsultti? Järjestelmäintegraattori?

Oletko konsultti? Katso täältä! Alfa Lavalilla on vuosikymmenten kokemus lämmönvaihdosta ja voimme tarjota asiantuntemustamme nykypäivän lämmitys- ja jäähdytyshaasteiden ratkaisemiseksi. Löydä vastauksia monimutkaisiin kysymyksiin, jotka koskevat kaikkea energiatehokkuudesta luonnollisiin kylmäaineisiin, sekä hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla sinun on helpompi löytää oikea tekniikka sovellukseesi.

heating cooling-hub-vignette-2021