Kaukolämmitys

Alfa Lavalin levylämmönvaihtimet ja järjestelmät ovat avainasemassa kaukolämmityksessä. Kaukolämpö on luotettava, ympäristöystävällinen ja joustava lämmitysmenetelmä, jossa voidaan käyttää erilaisia lämmönlähteitä – myös uusiutuvista tai kierrätetyistä lähteistä saatavaa energiaa.

district-heating-banner 640

On-demand webinar | Reach the lowest operating cost with certified performance

Opi kuinka AHRI kolmannen osapuolen suorituskykysertifiointi voi auttaa sinua saavuttamaan alhaisimmat käyttökustannukset ja energiansäästöt taatun suorituskyvyn avulla.

Nordic-AHRI-webinar Vignette 640x369 2022

Taloudellisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja

Kaukolämmityksessä lämpöä  toimitetaan energialaitoksista lämmönjakokeskusten kautta yksittäisiin rakennuksiin. Alfa Lavalin kompaktit levylämmönvaihtimet ja lämmitysjärjestelmät ovat kaukolämpöverkon keskeisiä osia. Alfa Lavalin energiatehokkaat levylämmönvaihtimet pienentävät kustannuksia ja ympäristövaikutuksia kaukolämpöjärjestelmissä aiemmin käytettyihin putkilämmönvaihtimiin verrattuna. Alfa Lavalin lämmönvaihtimia ja järjestelmiä käytetään kaukolämpöjärjestelmissä kaikkialla maailmassa.

Vaivaton ja joustava käyttää

Kuluttajalle kaukolämmitys on vaivaton tapa hankkia energiaa. Kaukolämmitysjärjestelmän lämpökeskus on kätevämpi ja tehokkaampi ratkaisu kuin yksittäisten talojen pienet lämmitysjärjestelmät. Kaukolämmitys on joustava ja energiatehokas valinta. Siinä voidaan käyttää myös uusiutuvaa energiaa sekä teollisista prosesseista, jätteiden polttamisesta ja muista vastaavista lähteistä saatavaa kierrätettyä energiaa.

Alfa Lavalin 360°-palveluvalikoima

Alfa Lavalin kattavan huoltopalveluvalikoiman avulla pidät laitteesi parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja siitä, miten voimme parantaa tuotteidesi suorituskykyä.