Venttiilit

Alfa Lavalin hygieeniset venttiilit varmistavat käytettävyyden, hellävaraisen käsittelyn ja tinkimättömän puhtauden mahdollisimman kustannustehokkaasti. Nämä venttiilit ovat helposti asennettavia, käytettäviä ja huollettavia, ja ne on suunniteltu täyttämään asiakkaiden erityisvaatimukset meijeri-, elintarvike-, juoma- ja lääketeollisuudessa. Asenna parhaat venttiilit hygieenisille, aseptisille tai ultrapuhtaille tuotantolinjoille ja saavuta kilpailuetu. Kattava valikoima venttiilien osoitinyksiköitä ja ohjauspäitä tarjoaa tarvittavan valvonnan ja automaattisen ohjauksen, mikä tuottaa merkittäviä kestävän kehityksen säästöjä vähentämällä veden, puhdistusaineiden ja energian käyttöä.

seat_valve_closeup_640x360.jpg

Kaikki venttiilit

.

Hanki kattava yleiskuvaus                                                                                                                              

 
.
.

Siirry Sovellus- ja innovaatiokeskukseen

Haluatko selvittää mitkä ovat optimaaliset laitteet ennen investointipäätöstä? Ja löytää konkreettisia säästöjä ennen kuin päätät päivityksistä? Alfa Lavalin Sovellus- ja innovaatiokeskuksessa voit tehdä juuri sen. Jäljittelemme tuotantokokoonpanoasi ja suoritamme tosielämän kokeita esitelläksemme mahdollisuudet ja dokumentoidaksemme säästöt. Optimoimme esimerkiksi sekoituksen ja liukenemisen, säiliöiden ja venttiilien puhdistuksen, nesteen sekä lämmönsiirron.

Application and Innovation Centre Kolding Customer test centre 640x340x2

Venttiilien Close at hand -luettelo

Käden ulottuvilla: Alfa Lavalin hygieeniset venttiilit varmistavat tehokkaimman nesteiden virtauksen prosessilinjojesi läpi. Close at hand ‑luettelomme sisältää kaiken tarvitsemasi optimaalisen virtausratkaisun selvittämiseksi prosesseillesi. Ratkaisumme auttavat sinua parantamaan turvallisuutta, toimintavarmuutta ja tuottavuutta sekä vähentämään samalla kustannuksia ilman ristikontaminaation riskiä.

Single seat valve closeup

Säästä vettä ThinkTopilla

Tee ympäristöteko säästämällä jopa 95 % CIP-pesunestettä venttiilien puhdistuksessa. ThinkTop-tunnistus- ja ohjausyksiköiden kaltaiset innovaatiot tehostavat resurssien käyttöä tinkimättä tippaakaan prosessihygieniasta. ThinkTopin lisääminen venttiileihin auttaa prosessien optimoimisessa.

ThinkTop 640x360
. . .