PlusClean®

Anna Alfa Laval PlusClean® -puhdistussuuttimen mullistaa säiliön puhdistus hygieenisissä prosesseissasi. Säiliönpuhdistuslaitteen kanssa toimiva PlusClean® kiinnittyy sulavasti säiliön seinämään tai pohjaan. Kun tuote aktivoidaan CIP-puhdistuksen aikana, se osuu varjoalueisiin paineistetun puhdistusaineen avulla, mikä takaa 100%:n puhdistuksen kattavuuden, jopa 80%:n säästöt veden ja puhdistusaineiden kustannuksissa ja 0% epäpuhtauksia.

PlusClean tank cleaning nozzle

Lisää tuotteen saantia ennennäkemättömällä 100%:n säiliönpuhdistuksella

  • Saat 100 %:n iskupesupeitteen
  • Jopa 80 % pienempi veden ja puhdistusaineiden kulutus
  • Poista tuotteiden likaantumisriskit ja lisää saantia
  • Täytä korkeimmat hygieniavaatimukset
  • Erittäin alhaiset ylläpitotarpeet ja vähennetyt vesi-, puhdistusaine- ja jätevesikustannukset takaavat alhaiset kokonaiskustannukset
Säiliön perusteellinen puhdistus eliminoi likaantumisriskit, jotka voivat vaikuttaa hygieenisten prosessien tuottavuuteen. Helposti asennettavan Alfa Laval PlusClean® -puhdistussuuttimen käyttö poistaa käytännöllisesti katsoen kaikki prosessisäiliöiden saastumisriskit. PlusClean® tarjoaa optimoidun ja voimakkaan ruiskutuskuvionsa avulla 100 %:n puhdistuksen varjoisilla alueilla, kuten sekoittimen siipien, käämien ja liitosten alta, joita ylhäältä asennetut säiliöiden puhdistuslaitteet eivät saa puhdistettua. Nopeammat, turvallisemmat ja epäpuhtauksista vapaat vaihdot ovat nyt mahdollisia, mikä lisää erä- tai jatkuvien prosessien tuottavuutta elintarvike-, juoma- ja henkilökohtaisen hygienian aloilla. Tämä lisää saantia ja nopeuttaa sijoitetun pääoman tuottoa alentaen samalla kokonaiskustannuksia.
.

  

PlusClean nozzle spray pattern 1
PlusClean nozzle spray pattern 2
PlusClean nozzle spray pattern 3

Erittäin monipuolinen

PlusClean® optimoi ensisijaisen puhdistuslaitteen puhdistustehokkuuden riippumatta siitä, onko siinä staattinen suihkupallo, pyörivä suihkupää vai pyörivä suihkupesuri. Säiliön yleisestä rakenteesta riippuen voit määrittää puhdistussuuttimen joko säiliön seinämään tai säiliön pohjaan. Valitse yksi kolmesta erilaisesta suihkutuskuviosta ja yksi kahdesta erilaisesta asennettavasta hitsauslevystä varmistaaksesi, että puhdistussuutin sopii tarpeisiisi.

Erityinen tuotelinja

Tavallisen Alfa Laval PlusClean®-version lisäksi, jossa mäntä on aktivoitu puhdistusaineella, on saatavana erityinen pneumaattinen versio. Pneumaattinen versio aktivoi männän hallitulla ilmanpaineella. Tuotteen käyttö Alfa Laval ThinkTop -sovelluksen kanssa tarjoaa täyden kuvauksen säiliön puhdistusprosessista, mukaan lukien takaisinkytkentäsignaalit, kuten avoin / suljettu ja puhdistusvaihtoehto.

Huolto

Kestävät komponentit takaavat laitteiden pitkäaikaisen suorituskyvyn ja lisätyn käyttöajan. Ne on helppo vaihtaa paikan päällä, minimoiden seisokit. PlusClean®-puhdistussuuttimessa ei ole liikkuvia osia, jotka ulottuvat säiliöön tai vetäytyvät siitä pois. Alfa Lavalin kestävät ja luotettavat alkuperäiset osat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn, alentavat kokonaiskustannuksia ja säilyttävät laitteesi arvon koko sen elinkaaren ajan.

Toiminto

.

Alfa Laval PlusClean® -puhdistussuutin asennetaan säiliön seinämän ja/tai säiliön pohjan kanssa. Suutin aktivoidaan joko puhdistusaineilla tai hallitulla ilmanpaineella. Se luo voimakkaan iskuvoiman suihkuttamalla puhdistusainetta puhallinkuviossa suoraan likaantuneelle alueelle. Pesupeite varmistetaan akselin ja sekoittimen siipien hallitulla ja toistuvalla pyörittämisellä.

 

Puhdistusjakson päätyttyä integroitu jousimekanismi palauttaa männän alkuperäiseen asentoonsa sulkemalla puhdistuslaitteen turvallisesti. Jos puhdistustoimenpiteitä vaaditaan, käytä aina toimilaitetta.

PlusClean cleaning nozzle exploded view
.

100% cleaning coverage
.

Kuinka puhdas säiliösi on?

Alfa Laval PlusClean® ja Alfa Laval PlusClean® UltraPure ovat vallankumouksellisia tuotteita säiliöiden hygieeniseen puhdistukseen. CIP-puhdistuksen (paikalla tapahtuva puhdistus) aikana aktivoitaessa PlusClean osuu varjoalueisiin paineistetun puhdistusaineen avulla, tarjoten markkinoiden ensimmäisen sataprosenttisen painepuhdistuksen takuun.

PlusClean brochure image 640x360
.

360° Huolto- ja kunnossapitovideot

Kuinka koota Alfa Laval PlusClean®

Alfa Laval PlusCleanin® purkaminen

Sinua saattaa kiinnostaa myös...

TJ40G/TJ20G

Pyörivien suihkupesureiden TJ-tuotesarja on suunniteltu käyttökohteisiin, joilla on korkeat hygieniavaatimukset, kuten elintarvike-, meijeri- ja juomateollisuudessa sekä hygienia- että kosmetiikkateollisuudessa. Saatavana on useita eri kokoja ja kokoonpanoja, jotka kattavat kaikki säiliökoot.

TJ series rotary jet head

SaniMagnum SB

Sani SB on suunniteltu ja sertifioitu EHEDG:n mukaan, ja se on oikeutettu 3A-merkintään.

SaniMagnum SB 640x360

ALT-Sekoitin

Alfa Laval ALT -päälle asennettava sekoitin soveltuu normaalipaineisiin ja paineistettuihin säiliöihin ja täyttää vaatimukset elintarvike-, meijeri-, juoma- ja lääketeollisuudessa sekä bioteknologian ja kosmeettisissa sovelluksissa.

ALT 顶入式搅拌器-ALT top-in agitator

Elintarviketuotannon logiikkaohjaus

Alfa Lavalin hygienialaitteissa hyvä suorituskyky on yhdistetty hellävaraiseen käsittelyyn, jotta herkät ainesosat säilyvät mahdollisimman hyvin ja elintarviketeollisuuden viimeisimpien suuntausten asettamat vaatimukset täyttyvät. Laitteet vastaavat neljään keskeiseen haasteeseen: elintarvikkeiden toimittaminen kuluttajille kilpailukykyiseen hintaan, raaka-aineiden tehokas hyödyntäminen, jätteiden ja päästöjen vähentäminen sekä turvallisten ja hygieenisten elintarvikkeiden toimittaminen.

food logic 640x360

Tuoteluettelo

Alfa Lavalin hygieenisten laitteiden "Close at hand" -tuoteluettelo sisältää tuotesivut, suoritusarvokäyrät, linkit animaatioihin, esitteet ja hinnastot tilausta varten.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

CAD-portaali

Lataa tuotemallit Neutral- tai Native CAD -tiedostomuodoissa. Voit myös ladata tuotemalleja kolmiulotteisina PDF-tiedostoina.

 Siirry CAD-portaaliin 

.

Tekniset kuvaukset