PlusClean® UltraPure

Anna Alfa Laval PlusClean® UltraPure -puhdistussuuttimen mullistaa säiliön puhdistuksen steriileissä ja aseptisissä prosesseissasi. Säiliönpuhdistuslaitteen kanssa toimiva PlusClean ® UltraPure kiinnittyy sulavasti säiliön seinämään tai pohjaan. Kun tuote aktivoidaan CIP-puhdistuksen aikana, se osuu varjoalueisiin paineistetun puhdistusaineen avulla, mikä takaa 100%:n puhdistusalueen kattavuuden, jopa 80%:n säästöt veden ja puhdistusaineiden kustannuksissa ja 0% epäpuhtauksia.

PlusClean right adjusted 640x360

Säiliönpuhdistusalueen ennennäkemätön 100%:n kattavuus lisää tuotteen eheyttä ja saantia

  • Saat 100 %:n iskupesupeitteen
  • Jopa 80 % pienempi veden ja puhdistusaineiden kulutus
  • Poista tuotteiden saastumisriskit ja lisää saantia
  • Täytä steriilien ja aseptisten prosessien vaatimukset biotekniikan ja lääketeollisuuden aloilla
  • Vähennä kokonaiskustannuksia erittäin pienen huoltotarpeen sekä alhaisempien vesi-, puhdistusaine- ja jätevesikustannusten ansiosta
Eliminoi säiliöiden likaantumisriski ja lisää steriilien ja aseptisten prosessien tuottavuutta helposti asennettavan Alfa Laval PlusClean® UltraPure -puhdistussuuttimen avulla. PlusClean® UltraPure tarjoaa optimoidun, voimakkaan ruiskutuskuvionsa avulla 100 %:n puhdistustuloksen varjoisilla alueilla, kuten sekoittimen siipien, käämien ja liitosten alla, joita ylhäältä asennetut säiliöiden puhdistuslaitteet eivät saa puhdistettua. PlusClean® UltraPure toimitetaan Alfa Laval Q-doc -dokumentointipaketin kanssa, mikä varmistaa täydellisen jäljitettävyyden koko toimitusketjussa. Tämä mahdollistaa nopeammat, turvallisemmat ja epäpuhtauksista vapaat vaihdot, mikä tehostaa erä- ja jatkuvien prosessien tuottavuutta biotekniikan ja lääketeollisuuden aloilla. Tämä lisää saantia ja nopeuttaa sijoitetun pääoman tuottoa alentaen samalla kokonaiskustannuksia.
PlusClean nozzle spray pattern 1
PlusClean nozzle spray pattern 2
PlusClean nozzle spray pattern 3

Erittäin monipuolinen

PlusClean® UltraPure sopii täydellisesti biotekniikan ja lääketeollisuuden sovelluksiin. Se optimoi ensisijaisen puhdistuslaitteen puhdistustehokkuuden riippumatta siitä, onko siinä staattinen suihkupallo, pyörivä suihkupää vai pyörivä suihkupesuri. Säiliön yleisestä rakenteesta riippuen voit määrittää puhdistussuuttimen joko säiliön seinämään tai säiliön pohjaan. Valitse yksi kolmesta erilaisesta suihkutuskuviosta ja yksi kahdesta erilaisesta asennettavasta hitsauslevystä varmistaaksesi, että puhdistussuutin sopii tarpeisiisi.

Erikoinen tuotelinja

Tavallisen Alfa Laval PlusClean® Ultra Puren lisäksi, jossa mäntä on aktivoitu puhdistusaineella, on saatavana erityinen pneumaattinen versio. Pneumaattinen versio aktivoi männän hallitulla ilmanpaineella. Tuotteen käyttö Alfa Laval ThinkTop -sovelluksen kanssa tarjoaa täyden kuvauksen säiliön puhdistusprosessista, mukaan lukien takaisinkytkentäsignaalit, kuten avoin / suljettu ja puhdistusvaihtoehto.

Huolto

Kestävät komponentit takaavat laitteiden pitkäaikaisen suorituskyvyn ja lisätyn käyttöajan. Ne on helppo vaihtaa paikan päällä, minimoiden seisokit. PlusClean® UltraPure -puhdistussuuttimessa ei ole liikkuvia osia, jotka ulottuvat säiliöön tai vetäytyvät siitä pois. Alfa Lavalin kestävät ja luotettavat alkuperäiset osat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn, alentavat kokonaiskustannuksia ja säilyttävät laitteesi arvon koko sen elinkaaren ajan.

Toiminto

.

Alfa Laval PlusClean® UltraPure -puhdistussuutin asennetaan säiliön seinämän ja/tai säiliön pohjan kanssa. Suutin aktivoidaan joko puhdistusaineilla tai hallitulla ilmanpaineella. Se luo voimakkaan iskuvoiman suihkuttamalla puhdistusainetta puhallinkuviossa suoraan likaantuneelle alueelle. Pesupeite varmistetaan akselin ja sekoittimen siipien hallitulla ja toistuvalla pyörittämisellä.

 

Puhdistusjakson päätyttyä integroitu jousimekanismi palauttaa männän alkuperäiseen asentoonsa sulkemalla puhdistuslaitteen turvallisesti. Jos puhdistustoimenpiteitä vaaditaan, käytä aina toimilaitetta.

 

PlusClean cleaning nozzle exploded view
.

100% cleaning coverage
.

Kuinka puhdas säiliösi on?

Alfa Laval PlusClean® ja Alfa Laval PlusClean® UltraPure ovat vallankumouksellisia tuotteita säiliöiden hygieeniseen puhdistukseen. CIP-puhdistuksen (paikalla tapahtuva puhdistus) aikana aktivoitaessa PlusClean osuu varjoalueisiin paineistetun puhdistusaineen avulla, tarjoten markkinoiden ensimmäisen sataprosenttisen painepuhdistuksen takuun.

PlusClean brochure image 640x360
.

360° Huolto- ja kunnossapitovideot

Kuinka koota Alfa Laval PlusClean®

Alfa Laval PlusCleanin® purkaminen

Sinua saattaa kiinnostaa myös...

SaniJet20 / SaniJet25

SaniJet-valikoima on suunniteltu hygieniaa edellyttäviin käyttökohteisiin, kuten elintarvikkeiden, lääketeollisuuden, henkilökohtaisen hygienian ja kosmetiikan sekä bioteknologian käyttökohteisiin. Saatavana on useita eri kokoja ja kokoonpanoja, jotka kattavat kaikki säiliökoot.

rotary jet head sanijet 640x360

LeviMag UltraPure

Alfa Laval LeviMag® UltraPure on lääketeollisuuden ja biotekniikan aloille suunniteltu aseptinen magneettisekoitin. Sen patentoitu leijuva juoksupyörä varmistaa sekoituksen viimeiseen tippaan asti.

Alfa Laval 人气磁力搅拌器-Alfa Laval Popular Magnetic Stirrer

ALT-Sekoitin

Alfa Laval ALT -päälle asennettava sekoitin soveltuu normaalipaineisiin ja paineistettuihin säiliöihin ja täyttää vaatimukset elintarvike-, meijeri-, juoma- ja lääketeollisuudessa sekä bioteknologian ja kosmeettisissa sovelluksissa.

ALT 顶入式搅拌器-ALT top-in agitator

Elintarviketuotannon logiikkaohjaus

Alfa Lavalin hygienialaitteissa hyvä suorituskyky on yhdistetty hellävaraiseen käsittelyyn, jotta herkät ainesosat säilyvät mahdollisimman hyvin ja elintarviketeollisuuden viimeisimpien suuntausten asettamat vaatimukset täyttyvät. Laitteet vastaavat neljään keskeiseen haasteeseen: elintarvikkeiden toimittaminen kuluttajille kilpailukykyiseen hintaan, raaka-aineiden tehokas hyödyntäminen, jätteiden ja päästöjen vähentäminen sekä turvallisten ja hygieenisten elintarvikkeiden toimittaminen.

food logic 640x360

Tuoteluettelo

Alfa Lavalin hygieenisten laitteiden "Close at hand" -tuoteluettelo sisältää tuotesivut, suoritusarvokäyrät, linkit animaatioihin, esitteet ja hinnastot tilausta varten.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

CAD-portaali

Lataa tuotemallit Neutral- tai Native CAD -tiedostomuodoissa. Voit myös ladata tuotemalleja kolmiulotteisina PDF-tiedostoina.

 Siirry CAD-portaaliin 

.

Tekniset kuvaukset