Free Rotating Retractor

Turvaa tuotteiden laatu, estä likaantuminen ja täytä hygieenisen käsittelyn standardit Alfa Lavalin vapaasti pyörivällä takaisinvetimellä. Tällä tehokkaalla, takaisinvedettävällä puhdistuslaitteella valmistelet astiat tuotantoa varten nopeasti ja taloudellisesti. Se poistaa jäämät kanavien, säiliöiden ja muiden vaikeasti puhdistettavien ahtaiden tilojen sisäpinnoilta. Paranna prosessin käyttöastetta tällä dynaamisella, resurssitehokkaalla takaisinvedettävällä suihkutuslaitteella.

Retractable cip nozzle

Täydellinen puhdistuskattavuus säästämällä vettä, puhdistusaineita ja aikaa

  • Varmista tuotteiden laatu kanavien, säiliöiden ja muiden hygieenisten käsittelyastioiden 100 %:n puhdistuksella
  • Säästä jopa 35 % aikaa, vettä ja puhdistusaineita verrattuna staattisiin suihkusuutinjärjestelmiin
  • Vähennä takaisinvetimen kokonaiskustannuksia minimoimalla asennuksen, käytön ja kunnossapidon kustannukset ja vaivannäkö
  • Nosta käyttöastetta ja tuottavuutta nopeammilla, resurssitehokkailla CIP-puhdistussykleillä
  • Täysin automatisoitu toiminta Alfa Lavalin ThinkTop-tunnistus- ja ohjausyksiköiden kanssa

Dynaaminen ja resurssitehokas Alfa Lavalin vapaasti pyörivä takaisinvedin poistaa jäämät astioiden vaikeasti puhdistettavilta sisäpinnoilta. Se pitää hygieeniset kanavat ja säiliöt tahrattoman puhtaina, mikä parantaa käyttöastetta ja tuottavuutta. Helposti asennettava, käytettävä ja huollettava laite vähentää kokonaiskustannuksia.

CIP-laite on linjassa astian seinämän kanssa tuotannon aikana, ja se on eristetty tuotealueelta. Suihkupää liukuu ulos 100 %:n puhdistustulosta varten ja vetäytyy sitten takaisin sisään, jolloin astia on valmis tuotantoa varten.

Tämä takaisinvedettävä suihkutuslaite on suunniteltu meijerituotteiden, elintarvikkeiden, juomien, kodintuotteiden, henkilökohtaisten hygieniatuotteiden ja kosmetiikan tuotantoon sekä muille teollisuudenaloille, joissa hygienia on kriittisen tärkeää.

Tuotetta koskettavat materiaalit ovat elintarvikeyhteensopivia (FDA:n, EU:n ja Kiinan määräykset). Saatavana on valinnainen versio, johon kuuluu Alfa Laval Q-doc-dokumentointipaketti ja 3.1-materiaalitodistus metalliosille.

.
Système NEP 100% de couverture
.

Toiminta

Alfa Lavalin vapaasti pyörivä takaisinvedin toimii pneumaattisesti avattavana ja jousella suljettavana pystykaraventtiilinä, jolla puhdistetaan hygieenisten tuotteiden valmistuksessa käytettävien astioiden sisäpintoja. Suljetussa asennossa laite on linjassa astian seinämän kanssa, eikä suihkupää ole alttiina tuotealueelle. Suihkupää pyörii kahden hydraulisen laakerin välillä aukoista annosteltavien puhdistusaineiden reaktiovoimien vuoksi. Suihkupää poistaa puhdistusaineet pyörteilevänä, 310° ylöspäin suunnattuna suihkekuviona koko tilassa tuottaen täydellisen peiton hyödyntäen värähtelyä ja voimakasta virtausta.

Toimilaite voi pysyä ulosvedettynä tyhjennys- tai puhdistusvaiheen aikana. Laite on täysin itsepuhdistuva lukuun ottamatta karan tuotteeseen päin olevaa osaa. Tämä pinta puhdistetaan yleensä käyttämällä lisäksi toista säiliönpuhdistuslaitetta. Kun laite on asennettu oikein, se tyhjenee itsestään.

NEP conduits hygiéniques alimentaires
.

Miten puhtaita kanavasi ovat?

 

Haluatko tietää, miten Alfa Lavalin vapaasti pyörivä takaisinvedin voi parantaa hygieenisten prosessilinjojen puhdistusta?

Lue, miksi se on todella resurssitehokas ratkaisu.

 

 

Lataa esite

Free rotating retractor brochure retractable spray nozzle

Sinua saattaa kiinnostaa myös...

TJ40G/TJ20G

Pyörivien suihkupesureiden TJ-tuotesarja on suunniteltu käyttökohteisiin, joilla on korkeat hygieniavaatimukset, kuten elintarvike-, meijeri- ja juomateollisuudessa sekä hygienia- että kosmetiikkateollisuudessa. Saatavana on useita eri kokoja ja kokoonpanoja, jotka kattavat kaikki säiliökoot.

TJ series rotary jet head

SaniMagnum SB

Sani SB on suunniteltu ja sertifioitu EHEDG:n mukaan, ja se on oikeutettu 3A-merkintään.

SaniMagnum SB 640x360

ALT-Sekoitin

Alfa Laval ALT -päälle asennettava sekoitin soveltuu normaalipaineisiin ja paineistettuihin säiliöihin ja täyttää vaatimukset elintarvike-, meijeri-, juoma- ja lääketeollisuudessa sekä bioteknologian ja kosmeettisissa sovelluksissa.

ALT 顶入式搅拌器-ALT top-in agitator

Siirry Sovellus- ja innovaatiokeskukseen

Haluatko selvittää mitkä ovat optimaaliset laitteet ennen investointipäätöstä? Ja löytää konkreettisia säästöjä ennen kuin päätät päivityksistä? Alfa Lavalin Sovellus- ja innovaatiokeskuksessa voit tehdä juuri sen. Jäljittelemme tuotantokokoonpanoasi ja suoritamme tosielämän kokeita esitelläksemme mahdollisuudet ja dokumentoidaksemme säästöt. Optimoimme esimerkiksi sekoituksen ja liukenemisen, säiliöiden ja venttiilien puhdistuksen, nesteen sekä lämmönsiirron.

Application and Innovation Centre Kolding Customer test centre 640x340x2

Tuoteluettelo

Close at Hand -luettelon viimeisin verkkoversio

Close at hand 2019 - Cover image 640x360
.

CAD-portaali

Lataa tuotemallit Neutral- tai Native CAD -tiedostomuodoissa. Voit myös ladata tuotemalleja kolmiulotteisina PDF-tiedostoina.

 Siirry CAD-portaaliin 

Tekniset kuvaukset