ThinkTop® V20

Paranna prosessin tuottavuutta Alfa Laval ThinkTop V20 -venttiilin ohjausyksiköllä. Luotettava ja kustannustehokas ratkaisu tunnistaa hygieenisen venttiilin tilan ja asennon reaaliajassa. Helppo asentaa Alfa Laval -venttiileihin, joissa on standardit mushroom connection -liitännät. Venttiilianturi soveltuu hygieniaa edellyttäviin käyttökohteisiin meijeri-, elintarvike- ja panimoteollisuudessa, henkilökohtaisen hygienian, bioteknologian ja lääketeollisuuden sovelluksissa sekä monilla muilla.

ThinkTop V20 valve sensor unit

Luotettava, kustannustehokas ja älykäs ohjausyksikkö hygieenisten venttiilien reaaliaikaiseen tilanvalvontaan

  • Erittäin tarkka hygieenisen venttiilin asennon ilmaisin ± 1 mm:n tarkkuudella
  • Esteettinen ja hygieeninen rakenne perustuu ThinkTop V -sarjaan
  • Intuitiivinen live-määritys nopeaan asennukseen ja digitaalisiin AS-I- tai IO-Link-liittymiin
  • Yhteensopiva Alfa Lavalin standardeilla mushroom connection -liitännöillä varustettujen hygieenisten venttiilien kanssa, helpottaen päivittämistä
  • 360°:n visuaalinen LED-tilailmaisin on näkyvissä kaikista suunnista

Alfa Laval ThinkTop V20 on älykäs ja kustannustehokas venttiilin ohjausyksikkö. No-touch-anturijärjestelmällä ja perustoiminnoilla varustettu ThinkTop V20 -venttiilianturi tunnistaa hygieenisten venttiilien tilan luotettavasti ja intuitiivisesti. Saat reaaliaikaisia tietoja ja tallennat samalla historiatiedot jäljitettävyyttä varten.

ThinkTop V20 -venttiilinosoitinyksiköllä on sama ulkonäkö, määritys ja helppo asennus kuin hyväksi havaitussa ThinkTop V -sarjassa. IP69K-luokitus takaa erinomaisen suojan pölyltä ja kuumalta, korkeapaineiselta vedeltä, joten ThinkTop V20 on erinomainen venttiilianturi sekä sisä- että ulkokäyttöön. Kestävä, täysin umpinainen kotelo suojaa yksikköä tehokkaasti. 

Venttiilin yläosa on helppo vaihtaa lennosta, mikä parantaa tuottavuutta tuotantoa häiritsemättä. Asiantuntemusta, koulutusta, sovittimia tai erikoistyökaluja ei tarvita.

ThinkTop V20 on yhteensopiva Alfa Lavalin kaikkien hygieenisten venttiilien kanssa, joten antureita ei tarvitse säätää uudelleen, mikä parantaa tuottavuutta

ThinkTop V20 on valves

Toiminto

ThinkTop V20 on intuitiivinen venttiilin ohjausyksikkö. Se välittää venttiilin asennon ja tilan mihin tahansa ohjelmoitavaan logiikkaohjaimeen (PLC) sähköisten takaisinkytkentäsignaalien avulla, esimerkiksi digitaalisesti tai AS-liittymän tai IO-Linkin kautta.

Yksikössä olevat LED-valot antavat 360°:n visuaalisen osoituksen venttiilin tilasta. Valot näkyvät joka suunnasta ja näyttävät pääventtiilin asennon ja mahdolliset paikalliset viat.

Venttiilianturijärjestelmä tunnistaa tarkasti venttiilivarren liikkeen ja venttiilin asennon käyttämällä mikrosiruantureita ±1 mm:n tarkkuudella. Anturilevyllä olevat anturisirut laskevat aksiaalisen magneettikentän välisen kulman, jonka venttiilivarteen asennettu anturikohde tuottaa venttiilin asentosignaalin välittämiseksi. ThinkTop V20 -venttiilianturi on yhteensopiva Alfa Lavalin kaikkien hygieenisten venttiilien kanssa, joten antureita ei tarvitse säätää uudelleen, mikä parantaa tuottavuutta.

Sinua saattaa kiinnostaa myös...

ThinkTop®

Meijeri-, elintarvike-, juoma-, ja lääketeollisuuden käyttöön suunniteltu ThinkTop antaa reaaliaikaista tietoa venttiilien toimintatilasta vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä, ja se auttaa samalla parantamaan tuotannon suorituskykyä ja varmistamaan jäljitettävyyden.

ThinkTop valve control unit V50 and V70

Unique Control LKB

Paranna hygieenisten käsittelylinjojen virtauksen hallintaa Alfa Laval Unique Control LKB:lla. Se on huoltovapaa toimilaite, jossa on integroitu ohjausyksikkö LKB-läppäventtiileille.

unique control right side 640x360

ThinkTop® D30

Kustannustehokas vaihtoehto ulkoisille magneettiventtiileille paikoissa, joissa tilaa on rajoitetusti ja toiminnan yksinkertaisuus sekä luotettavuus ovat tärkeitä.

thinktop d30 left side 640x360

Automaatiotuotteiden Close at hand -luettelo

Käden ulottuvilla: Alfa Lavalin automaatioratkaisut hygieenisiin virtaustekniikkalaitteisiin. Close at hand -luettelossamme esitellään valvontajärjestelmät pumppujen, venttiilien, säiliöiden pesulaitteiden ja muiden prosessijärjestelmän komponenttien jatkuvaan ohjaukseen. Ratkaisumme auttavat sinua parantamaan turvallisuutta, toimintavarmuutta ja tuottavuutta sekä vähentämään samalla kustannuksia.

阿法拉伐自动阀门控制器

Kymmenen parasta vinkkiä: venttiilit

.

Tekniset kuvaukset