CM

Alfa Laval CM on langaton tärinän valvontajärjestelmä, joka auttaa maksimoimaan käyttöasteen ja minimoimaan kustannukset valvomalla pyöriviä laitteita, kuten pumppuja, sekoittimia ja agitaattoreita. Kompakti ja helppokäyttöinen järjestelmä suojelee resursseja antamalla arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi. Järjestelmä mittaa tärinän ja varoittaa käyttäjiä sekä näytön LED-ilmaisimella että mobiililaitteisiin lähetettävällä ilmoituksella, jos tärinä ylittää ennalta määritetyt raja-arvot.

CM condition monitor top

Etävalvonta parantaa prosessin käyttöastetta

  • Nopeasti ja tarkasti reagoiva kuntoseuranta
  • Auttaa minimoimaan suunnittelemattomat seisokit
  • Alhaiset kokonaiskustannukset
  • Helppo asentaa, käyttää ja ylläpitää
  • Parantaa työntekijöiden turvallisuutta

Nosta kuntoseuranta aivan uudelle tasolle Alfa Laval CM -järjestelmällä, joka auttaa varmistamaan prosessin jatkuvuuden antamalla kehittyneitä tietoja tärinästä, lämpötilasta ja käyttöajasta sekä seuraamalla laitteiden kuntoa. 

CM-kuntoseurantajärjestelmä kerää ja analysoi tietoja pyörivistä laitteista ja tallentaa kaikki vertailuarvosta poikkeavat suorituskykylukemat. Näiden tietojen perusteella käyttäjä voi tehdä nopeasti tarkkoja päätöksiä ja ajoittaa huollot niin, että mahdolliset ongelmat saadaan ratkaistua jo ennen niiden ilmenemistä. Tämä auttaa maksimoimaan käyttöasteen, parantamaan tehokkuutta, pienentämään laitevikojen riskiä ja alentamaan kokonaiskustannuksia. 

Alfa Laval CM -kuntoseurantajärjestelmä soveltuu elintarvike-, meijeri- ja panimoteollisuuden, pesuaine- ja kosmetiikkateollisuuden sekä biotekniikan ja lääketeollisuuden alojen käyttöön. 

Koneen kuntoseuranta

Valvo pyörivän laitteen tärinää, suhteellista lämpötilaa ja käyttöaikoja ja tallenna niihin liittyvät käyttötiedot. Alunperin CM optimoitiin Alfa Laval SX- ja SRU-syrjäytyspumppujen valvomiseen. Tuotemukautuksia tekemällä se voidaan määrittää valvomaan myös muita pyöriviä laitteita, kuten agitaattoreita ja sekoittimia. Kuntoseurantalaitteisto  tallentaa seurantatiedot määritetyin aikavälein ja laatii niistä kehityskaavion, joka auttaa ajoittamaan huollot laitteen todellisen kunnon perusteella. Näin voidaan varmistaa hyvä omaisuuden hallinta ja prosessin jatkuvuus.

Ennakoivat laitteiden kuntotarkastukset

Voit seurata pyöriviä koneita laitoksen rutiinitarkastuksen aikana iOS- tai Android-älypuhelimella tai -tabletilla käyttämällä ilmaista mobiilisovellusta. Koneen toimintatila ilmaistaan myös visuaalisella LED-merkkivalolla. Näin huoltoteknikot pystyvät käyttämään aikansa tehokkaasti ja keskittymään laitteiden käyttöasteen maksimointiin.

Tietoihin perustuva päätöksenteko

CM-kuntoseurantajärjestelmän intuitiivisten koneoppimistekniikoiden ansiosta käyttäjät voivat tehdä päätökset huoltojen ajoittamisesta ja prosessiseisokeista tarkkojen tietojen pohjalta, sillä järjestelmä kertoo todelliset käyttöajat, näyttää kehityssuunta-analyysin ja ajan seuraavaan huoltoon.

Varmista työntekijöiden turvallisuus ja tuottavuus

Luotettava ja varma laitteiden ja järjestelmien etävalvonta parantaa myös työntekijöiden turvallisuutta. Ongelmien etävianmääritys puolestaan sekä parantaa työntekijöiden tuottavuutta ja tehokkuutta että pienentää huoltokuluja merkittävästi.

Helppo asentaa ja käyttää

Akkutoimisen kuntoseurantajärjestelmän asentaminen ja käyttö on helppoa. Järjestelmä on yhteydessä millä tahansa iOS- tai Android-laitteella toimivaan intuitiiviseen sovellukseen ja siirtää sen käyttäjäystävälliseen hallintanäkymään tietoja Bluetooth-yhteyttä käyttämällä.

Anturit

Seuraa laitteen tärinää, lämpötilaa ja käyttötunteja.

Mobiilisovellus

Laitteita voi etävalvoa laitoksen alueella millä tahansa iOS- tai Android-laitteilla

Hallintanäkymä

Helppokäyttöinen ja intuitiivinen ohjauspaneeli tekee tärinän, lämpötilan, käyttöajan ja akun tilan seuraamisesta helppoa

CM condition monitor top
condition monitoring app
CM condition monitor app dashboard

Toiminto

. .

Alfa Laval CM -kuntoseurantajärjestelmä kerää kolmiakselisen kiihtyvyysmittarin ja sisäisen lämpötila-anturin antamat tiedot ja tallentaa ne. Kuntoseurantalaitteisto aktivoituu, kun se havaitsee tärinää, ja käynnistää tällöin käyttöaikalaskurin. Sen jälkeen se seuraa laitteen kolmiakselista tärinää ja sisäistä lämpötilaa jatkuvasti käyttäjän ennalta määrittämin väliajoin. 

Lataamalla intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen sovelluksen käyttäjät voivat seurata CM-järjestelmän tietoja iOS- ja Android-laitteillaan BLE (Bluetooth Low Energy) -yhteyden kautta 20 metrin etäisyydellä CM-järjestelmästä. Helppokäyttöisen hallintanäkymän kautta käyttäjät voivat seurata FFT-algoritmeilla muunnettuja tärinätietoja ja verrata toimintaolosuhteita vertailuarvoihin. Näin käyttäjät pystyvät ratkaisemaan ongelmia ennalta ja ehkäisemään laitevikoja. 

Sovellus näyttää CM-järjestelmän akun tilan, historiatiedot koneen tärinästä ja sisäisestä lämpötilasta, koneen kokonaiskäyttöajan sekä yksityiskohtaiset konetiedot, kuten tärinän taso- ja taajuusanalyysit. Käyttäjät voivat myös etsiä huoltokumppaneita ja ottaa heihin yhteyttä sovelluksen kautta. 

Anna meidän auttaa sinua siirtymään Industry 4.0 -automaatiojärjestelmien aikaan, joka tukee prosessien entistä tarkempaa optimointia digitalisaation ja ihmisen ja koneen välisen viestinnän helpottamisen kautta.  

 

Lataa Alfa Laval CM -sovellus skannaamalla QR-koodi tai napsauttamalla latauspainiketta.

 

QR-code_App download.png

 

Lataa CM-sovellus

Sinua saattaa kiinnostaa myös...

SRU

SRU:n pumppaustoiminta on tasaista ja leikkautuvuus alhainen, minkä ansiosta SRU on Alfa Lavalin keskeisin lohkoroottoripumppu herkkien prosessinesteiden hellävaraiseen käsittelyyn elintarvike- meijeri- ja juomateollisuudessa sekä biotekniikka- ja lääketeollisuudessa.

Alfa Laval 优质转子泵-Alfa Laval high-quality rotary lobe pump

SX

SX on Alfa Lavalin huippulaadukas lohkoroottoripumppu, joka on suunniteltu prosessinesteiden hellävaraiseen siirtämiseen ultrapuhtaasti biotekniikka- ja lääketeollisuuden, terveyden- ja kauneudenhoitoalan sekä elintarviketeollisuuden vaativimpien käyttökohteiden edellyttämällä hygieniatasolla.

sx rotary lobe pump left side 640x360

SX UltraPure

Alfa Laval SX UltraPure on Alfa Lavalin lohkoroottoripumppu, joka on suunniteltu prosessinesteiden hellävaraiseen siirtämiseen lääke- ja biotekniikkateollisuuden ehdotonta puhtautta edellyttävissä prosesseissa.

sxultrapure-640x360(shadow)

Elintarviketuotannon logiikkaohjaus

Alfa Lavalin hygienialaitteissa hyvä suorituskyky on yhdistetty hellävaraiseen käsittelyyn, jotta herkät ainesosat säilyvät mahdollisimman hyvin ja elintarviketeollisuuden viimeisimpien suuntausten asettamat vaatimukset täyttyvät. Laitteet vastaavat neljään keskeiseen haasteeseen: elintarvikkeiden toimittaminen kuluttajille kilpailukykyiseen hintaan, raaka-aineiden tehokas hyödyntäminen, jätteiden ja päästöjen vähentäminen sekä turvallisten ja hygieenisten elintarvikkeiden toimittaminen.

food logic 640x360

Tuoteluettelo

Alfa Lavalin hygieenisten laitteiden "Close at hand" -tuoteluettelo sisältää tuotesivut, suoritusarvokäyrät, linkit animaatioihin, esitteet ja hinnastot tilausta varten.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360
.

Pumput

Pumps for hygienic use brochure

Lisätietoja

 

 

 

Tekniset kuvaukset