Yeast cooler

Alfa Laval -hiivajäähdytin on valmiiksi koottu moduuli. Pienikokoinen ja helposti jälkiasennettava yksikkö jäähdyttää hiivaa hellävaraisesti ja nopeasti. Tämä on välttämätöntä, kun valmistetaan huippulaatuisia oluita. Hiivajäähdytysjärjestelmä täyttää kaikki elintarviketeollisuudelle asetettavat vaatimukset. Kaikki prosessinesteiden kanssa kosketuksissa olevat järjestelmän osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja varustettu lämmönkestävillä tiivisteillä.

Beer Cooler 预装啤酒冷却系统-Beer Cooler pre-installed beer cooling system

Luotettavaa hiivan jäähdytystä pienessä koossa

  • Pieni koko ja hygieeninen muotoilu vähentävät tilantarvetta.
  • Hiivanjäähdytysjärjestelmän levylämmönvaihtimet helposti huollettavine Clip-On-tiivisteineen on helppo ja nopea huoltaa.
  • Hygieeninen virtauskytkin pysäyttää jäähdytysprosessin jäätymisen estämiseksi ja käyttöiän pidentämiseksi heti, jos hiivavirta pysähtyy
  • Toimitetaan valmiiksi kiskolle koottuna, testattu tehtaalla ennen toimitusta.
  • Suunniteltu CIP-puhdistamista ja sterilointia varten, helppo käyttää, vähemmän seisokkeja.
Alfa Lavalin hiivanjäähdytin ja todistettavasti hyvin toimivat panimolaitteet tarjoavat kustannustehokkaita ratkaisuja panimoosi Alfa Lavalin kokeneet panimoasiantuntijat tarjoavat hiivan jäähdytysjärjestelmien lisäksi kaikessa mahdollisessa hiivan kasvattamisesta sen varastointiin, oluen talteenottoon ja jätehiivan käsittelyyn.
.

Hiivanjäähdytysprosessi

Hiiva jäähdytetään vastavirtaan kiertävällä jäähdytysnesteellä. Sisäinen jäähdytysnesteen kierrätyspumppu sisältyy toimitukseen, jos sitä tarvitaan käyttökohteessa. Tämä auttaa varmistamaan pienimmän mahdollisen lämpötilaeron jäähdytysnesteen ja hiivan välillä jatkuvasti.

Hiivavirtauksen mahdolliset pysähdykset havaitaan hygieenisen virtauskytkimen avulla. Tällöin jäähdytys lopetetaan heti.

Ohjausjärjestelmä

Hiivajäähdytin toimitetaan varustettuna jäähdytystä ohjaavalla PID-säätimellä. Se voidaan toimittaa varustettuna PLC:llä tilauksesta. Prosessin tiedoista näytetään esimerkiksi hiivan lämpötila ja virtaus (jos toimitus sisältää virtauslähettimen).

.

Pyydä tarjous

Mistä sovelluksista tai käyttökohteista olet kiinnostunut? *

Tietosi tallennetaan, ja niitä käsitellään yksityisyys- ja tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.

.
hops
Hops clear green 640x360

Oluen tuotanto

Kaikki mitä tarvitset täydellisen oluen panemiseen

Panitpa sitten tunnetuimpia olutmerkkejä tai viimeisintä huutoa olevia käsityöoluita, Alfa Laval voi auttaa muista erottautumisessa ja toiminnan laajentamisessa.