biotech pharma hero

Biotekniikka ja lääketiede

Solujen keräys entistä paremmin ja kestävämmin

Biolääkkeiden käsittelyssä jokainen pisara kerättyä tuotetta tuo merkittävää lisäarvoa. Alfa Lavalin separaattorien innovaatiot auttavat optimoimaan saannon ja tuotteen laadun herkimpienkin soluviljelmien keräämisessä ja puhdistamisessa. Lisäksi ne voivat vähentää veden, energian ja kemikaalien kulutusta jopa 50 % muihin keräysratkaisuihin verrattuna.


Ensimmäinen premium-erotusratkaisu kertaluonteisiin biolääketieteen käsittelyihin

Etsitkö tuotetta, joka mahdollistaa todistetusti tehokkaan kirkastamisen leikkautumiselle herkän biologisen materiaalin hellävaraisen käsittelyn avulla sekä parantaa saantoa ja proteiinien talteenottoa? Tutustu Alfa Laval CultureOne™ -ratkaisuun ja saavuta ylivertainen suorituskyky pienten biolääke-erien tuotannossa.

eDrive™ ja hermeettinen muotoilu merkitsevät energia- ja kustannustehokkuutta

Tässä videossa esitellään Alfa Lavalin eDrive™-tekniikan ja hermeettisen muotoilun tekniikkaa ja etuja, joiden avulla voit sekä parantaa tuotteiden laatua että vähentää energiankulutusta.

Suurempi teho ja pienemmät kustannukset Alfa Lavalin eDrive™-tekniikalla

Alfa Lavalin eDrive™-suoravetojärjestelmä on mekaanisesti helppokäyttöinen, koska siinä on vähemmän osia kuin perinteisissä vetojärjestelmissä. Alfa Lavalin asiantuntija Peter kertoo, miten tämä parantaa energiatehokkuutta sekä minimoi käyttökustannukset ja kulumisesta johtuvat huoltokustannukset.

Hermeettinen muotoilu: Hellävarainen käsittely laadukkaille tuotteille

Kuuntele, kun Alfa Lavalin globaali biotieteiden ja teollisten käymiserottimien myyntipäällikkö Stephen Cripps kertoo hermeettisen muotoilutekniikan sisäisestä toiminnasta ja siitä, miten se mahdollistaa tuotteiden hellävaraisen käsittelyn ja maksimoi tuotelaadun sekä helpottaa huoltoa ja minimoi energiankulutuksen.

Alfa Laval Explore - uusi verkkotyökalu

Alfa Laval lanseeraa uuden, prosessiteollisuudelle tarkoitetun verkkotyökalun, joka auttaa ratkaisemaan separoinnin haasteita ja parantamaan suorituskykyä. Alfa Laval Explore näyttää ja ennustaa separointitehon nopeasti.

Biomassan tehokas separointi hermeettisellä Bactofuge-tekniikalla

Katso, miten kemikaalijätti BASF on hyötynyt Alfa Lavalin Bactofuge-muotoilusta ja hermeettisestä muotoilusta biomassan tehokkaassa separoinnissa tuotettaessa entsyymejä eläinruokia varten. Testattuaan useita separointitekniikoita BASF havaitsi, että vain Bactofuge, jossa oli suuri erotusalue ja suuret g-voimat, vastasi yrityksen kovia vaatimuksia.

Pysy valppaana ja jatka hyviä suorituksia Alfa Laval ConditionAlert™ -ratkaisun avulla

Alfa Lavalin ConditionAlert™-yhteysratkaisu levypinoseparaattoreille antaa erittäin arvokkaita tietoja, jotka auttavat optimoimaan huollon ja lisäämään käyttöaikaa. Katso tältä videolta, miten se toimii.

Alfa Laval -separaattoreiden syntymäpaikka

Vieraile virtuaalisesti Alfa Lavalin tehtaalla Ruotsin Eskilstunassa. Tässä laitoksessa vuosikymmenien kokemus yhdistyy huippuluokan automaatioon. Tuloksena on suuria separaattoreita energia-, elintarvike-, vesi-, biotekniikka- ja lääkesovelluksiin.

Varaosien toimitus kaikkialle maailmaan

Lähetämme varaosia asiakkaille ympäri maailmaa Alfa Lavalin jakelukeskuksesta Tumbasta. Varastossa on 15 000 osaa valmiina toimitettaviksi nopeasti ympäri vuorokauden. Toimitamme sinulle tarvittavat osat juuri silloin, kun tarvitset niitä.


Tutustu innovaatioihimme

Haluatko tietää lisää innovaatioistamme erotustekniikassa? Napsauta alla olevaa linkkiä. Alfa Laval keksi ensimmäisen separaattorin ja on toiminut edelläkävijänä erotustekniikan kehittämisessä jo yli vuosisadan ajan. Jaamme mielellämme kanssasi asiantuntemuksen, jota on kertynyt matkan varrella. Tutustu Separaattoreiden Innovaatiot -sivustoomme, josta saat lisätietoja erotustekniikan kehittymisestä ja siitä, miten Alfa Laval pyrkii jatkuvasti kehittämään tekniikkaa.

Separator Innovator 640x360