featured brands unidisc herov2

Alfa Laval UniDisc™

Kurkota uusiin korkeuksiin – entistä suurempi virtausnopeus, parempi erotusteho ja erinomainen hygienia Alfa Lavalin hitsaamattomalla UniDisc™-rakenteella. Toisin kuin perinteiset separaattorin levyt, joissa on levyyn hitsatut tiivisteet (välikkeet), UniDisc-tekniikkaa sisältävät levyt on varustettu mikrotiivisteillä, jotka on valettu itse metallilevystä muotoonpuristusprosessin aikana. Nämä mikrotiivisteet lisäävät levyjen määrää levypinossa suurentaen erotuspintaa ja parantaen näin erotustehoa.

Ominaisuudet

 • Saumaton ja hitsaamaton tiivisterakenne
 • Mikrotiivisteiden tasainen jakautuminen
 • Lisääntynyt levyjen määrä levypinossa

Edut

 • Vakaa, tasainen väli levyjen välillä
 • Tasainen prosessinesteen virtaus pinon läpi
 • Entistä enemmän pinta-alaa erotusta varten
 • Entistä korkeampi hygieniataso, koska levyt koskettavat toisiaan vähemmän

Edut

 • Entistä parempi tuoteturvallisuus
 • Entistä suurempi virtauskapasiteetti
 • Erotustehokkuuden kasvu jopa 30 %
 • Entistä nopeampi, helpompi ja kustannustehokkaampi puhdistaa ja huoltaa
.
featured brands unidisc where to use it

Käyttökohteet

Soveltuu suuritehoisiin ja vähän kiintoaineita sisältäviin kuormitussovelluksiin, joissa on suuret hygieniavaatimukset. Tällä hetkellä saatavana meijeri- ja lääketeollisuudessa käytettäviin separointijärjestelmiin.

.

UniDiscin toiminta

UniDisc puristetaan yhdestä metallilevystä kartiomaiseksi levyksi, jossa on välikkeitä. Nämä välikkeet jakautuvat tasaisesti levyn pinnalle varmistaen, että levyjen väliset etäisyydet ovat tasaiset, jolloin tuloksena on vankka ja jäykkä levypino. Mikrotiivisteet ovat pienempiä ja lyhyempiä kuin hitsatut välikkeet sekä tarjoavat hieman suuremman erotusalueen ja mahdollistavat useamman levyn sovittamisen levypinoon. Todellinen pinta-alan lisäys määräytyy separaattorin koon ja tyypin mukaan.

featured brands unidisc how it works

UniDisc: asiantuntijoiden näkemys

Lue lisää UniDiscin suunnittelusta. Tässä videossa kuulet kahta Alfa Lavalin erotusasiantuntijaa, joista toinen on osallistunut UniDisc-tekniikan kehitystyöhön suoraan. He kertovat suunnittelun lähtökohdista, toiminnasta ja eduista erilaisissa sentrifugisovelluksissa.

UniDisc: Ei taikuutta, vaan innovointia

Alfa Lavalin uuden UniDisc™-tekniikan avulla pystyt parantamaan erotustehoa jopa 30 % ja saavuttamaan levypinoseparaattorilla ennennäkemättömän hygieniatason.

Toisin kuin perinteiset separaattorin levyt, joissa on levyyn hitsatut tiivisteet, UniDisc™-tekniikkaa sisältävät levyt on varustettu mikrotiivisteillä, jotka muotoillaan levyjen puristuksen aikana. Tuloksena on levypino, jonka erotustehokkuus on entistä parempi ja puhdistettavuus loistava.

Se ei ole taikuutta. Kyseessä on vain yksi Alfa Lavalin uraauurtavista erotininnovaatioista.

Hyödynnä Alfa Laval -ominaisuuksia

Kaikki Alfa Laval -separaattorit on kehitetty hyödyntämällä yli 130 vuoden kokemusta levypinojen erotustekniikasta ja perusteellista asiakasprosessien tuntemusta. Lue, miten laaja asiantuntemus on kanavoitu ainutlaatuisiin ominaisuuksiin erotustehon parantamista varten.

separator innovator featured brands640x360